Miksi hiki on epämiellyttävä tuoksu kainaloiden alle? Apteekki ja improvisoitu keino päästä eroon hikoilun hajujen alapuolella

Ihmiskehon lämpötilan säätely tapahtuu hikoilemalla.

Tällaista prosessia pidetään luonnollisena, eikä siihen saa liittyä luonnottomia tuoksuja, jotka aiheuttavat vähemmän epämukavuutta.

Kuitenkaan ei ole täysin terveitä ihmisiä, ja silloin tällöin on epämiellyttävä hajuhaitto.

Erityisen ärsyttävä haju hiiren alla, joka joutuu jatkuvasti kamppailemaan ja etsiä tehokkaita tapoja päästä eroon siitä.

Hikinan tuoksu käsien alle: syyt

Vapautunut hiki on itse asiassa vettä ja suolaa, ja jopa lisääntyneessä hikoilussa, joka aiheutuu korkeasta ympäristön lämpötilasta tai häiriöstä, ei voi olla erityistä hajua. Siksi tuore, eristetty hiki ei voi antaa mitään tuoksuja.

Epämiellyttävien hajujen esiintyminen liittyy useimmiten hygieniasääntöjen noudattamatta jättämiseen. Axillae-alueella on melko harvoja hikirautaa. Siksi tällaisissa paikoissa hiki lisääntyy. Samanaikaisesti bakteerit, jotka ovat iholla, alkavat lisääntyä nopeasti ja tuottavat hajuhaittoja.

Tällainen ongelma on yleisempi ihmisille, jotka ovat lisänneet hikoilua. Hikinan tuoksu kainaloidensa alla on havaittavissa myös kylmäkaudella.

Tällaiset poikkeamat eivät liity ruumiin jäähdytykseen. Tämän ongelman takana ovat sisäiset rikkomukset. Hyperhydroosin patologiset syyt, kuten lääketieteellisessä käytännössä kutsutaan lisääntyneeksi hikoiluksi, ovat melko erilaisia.

Huolimatta siitä, että se säätelee hikoilua, sympaattinen osasto hermoston, vikoja voi tapahtua, kun:

• Tartuntataudit;

• munuaissairaus;

• vaihtaa rikkomuksia;

• hermoston ja aivojen häviäminen;

• hormonaalinen epätasapaino;

• sydän- ja verisuonitaudit;

• ruoansulatuskanavan sairaudet.

Lisäksi lisääntynyt hikoilu liittyy läheisesti ihmisen kehon muutoksiin, joita esiintyy seuraavien vaikutusten seurauksena:

• raskaus;

• imetys;

• ylipaino;

• aliravitsemus;

• Jotkut lääkkeet;

• huonoja tapoja;

• Hermostunut ylijännite.

Hikinan spesifisen tuoksun esiintyminen kainaloalueella havaitaan hormonaalisten häiriöiden, kuukautisten, lisääntyneen seksuaalisuuden vuoksi. Hikinan tuoksu voi myös vaikuttaa joihinkin elintarvikkeisiin ja mausteisiin.

Kuinka päästä eroon hajujen tuoksusta kainaloiden alle: lääkkeitä

Useimmiten, päästä eroon haju haju kainaloiden alla, ihmiset käyttävät deodorantteja tai antiperspirants. On syytä muistaa, että deodorantit voivat vain hikoilla hajuja, mutta eivät ratkaise hikoilun ongelmaa. Toisaalta antiperspirantit estävät hikoilua niiden sisältämien lääkekomponenttien sisällön vuoksi. Siksi antiperspirantteja tulee käyttää välittömästi hygieniaohjeiden jälkeen.

Kosmeettisten valmisteiden lisäksi on monia lääkkeitä, jotka pystyvät ratkaisemaan hikoilun ongelman kainaloiden alla.

Yleisin on:

1. Formidon, joka on saatavana liuoksena, joka sisältää formaldehydiä. Tämä liuos on pyyhitään kainaloiden alle. Agentti pystyy luomaan ohuen kalvon, kuivaamaan ihon ja vähentämään hikoilun erittymistä.

2. Pasta Teymurova. Viittaa dermatologisiin aineisiin, joilla on antimikrobisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Lisäksi lääke pystyy päivittämään ja jäähdyttämään ihon. Pasta sisältää happo salisyyli- ja boorihappoa. Koska glyseriinin, sinkkioksidin, talkin ja formaldehydin pitoisuuden vuoksi lääke kykenee poistamaan ärsytystä ja eliminoimaan vaipan ihottuma, joka voi johtua liiallisesta hikoilusta.

3. Jauhe Halmanin. Viittaa jauhemaisiin tuotteisiin. Valmiste sisältää sinkkioksidia sekä salisyylihappoa. Jauhellä on antiseptinen vaikutus ja kuivuu iho.

4. Deodorant Dry Dry. Sillä on ominaista pitkittynyt pitkittynyt toiminta. Se pystyy kuivaamaan ihon ja kaventamaan huokoset. Deodorantin ainutlaatuisuus on se, että yksi hakemus viikossa riittää. Tässä tapauksessa hikirauhojen työtä ei häiritse.

Lähes kaikki tiedossa olevat kosmeettiset linjat ovat deodorantteja, suihkupeltiä ja antiperspirantteja, jotka auttavat torjumaan luonnottoman hajujen hajuja.

Miten päästä eroon haju haju kainaloiden alapuolella: folk korjaustoimenpiteitä

Jokainen potilas, joka kohdistuu hyperhidroosion ongelmaan, ja etsii tehokkaita keinoja päästä eroon hajujen tuoksusta kainaloiden alle. Saatavilla olevat varat ja kansalliset reseptit voivat auttaa häntä tässä.

Tee sieni

Hiki ja hajua torjuva voimakas sieni-infuusio on tehokas. Tällä aineella on antiseptinen vaikutus, joka auttaa vähentämään hikoilun erittymistä huokosten supistumisen vuoksi. Tällainen liuos on pyyhittävä kainaloiden alueelle. Menettely olisi tehtävä näiden alueiden hygieenisen käsittelyn jälkeen.

Oak bark

Tammen kuoresta valmistetulla liemellä on supistavia ja tanniinisia aineita. Tämä tarkoittaa, että voit pyyhkiä ihon kainaloillasi useita kertoja päivällä. Parantavan liemen valmistamiseksi sinun on kiehua viisi rkl raaka-ainetta puoli litraa vettä puolen tunnin ajan. Valmislientä tulisi vaatia vähintään 2 tuntia, minkä jälkeen se on suodatettava ja käytettävä tarkoitetulla tavalla.

kamomilla

Jotta kamomilla asetetaan, sinun on otettava puolet lusikallinen kukkia, jotka vaativat kiehuvaa vettä (2 kuppia), kunnes ne on täysin jäähtynyt. Kastelemalla viimeisteltyyn tinktuuraan lisätään leivinjauhetta (1 l.) Ja pehmeää kainaloita. Menettely toistetaan kahdesti päivässä. Vaikutus johtuu kamomillin antiseptisestä vaikutuksesta samoin kuin huokosten kaventumisesta, joka tarjoaa soodaa.

Omena-siiderietikka

Voit päästä eroon hikipölyn hajuhauteesta, ja voit käyttää omena-siiderietikkaa. Omena-juoman valmistaminen on melko yksinkertaista. On tarpeen kaataa litra vettä 3 rkl raaka-aineita omenoista. Kun iltahygieninen suihku on kainaloalueella, huolellisesti pyyhkimällä kuivaksi, käytä puuvillanvärisen etikan liuosta. On välttämätöntä odottaa tuotteen täydellistä kuivumista kainaloissa ennen nukkumaanmenoa.

Vahva tee

Tealehdet vähentävät hikoilua. Tee lehdet on valmistettava teelisiltä ja annettava niiden valmistaa jopa 20 minuuttia. Pyyhi kainaloiden iho tällaisella infuusiolla jopa kolme kertaa päivässä.

Leivinuuma

Tavallisesta leivontaan tarkoitetusta soodasta voit valmistaa riittävän tehokkaan deodorantin, joka auttaa peittämään epämiellyttäviä hajua. Tätä varten kiehuvaan veteen (200 ml) on tarpeen kaataa soodaa (1 tl). Liuoksen jäähdyttämisen jälkeen voit lisätä mitä tahansa eteeristä öljyä. Levitä puutarhan deodorantti hankausta varten kolme kertaa päivässä. Hoito toteutetaan kuukauden ajan.

sitruuna

Sitruunalla on antibakteerisia vaikutuksia. Se pystyy tuhoamaan bakteerit, jotka ovat asettuneet kainaloiden alle. Erityisen tuoksun poistamiseksi kalkineet pyyhitään tuoreella sitruunamehulla. Voit sekoittaa sitruunamehua soodalla. Käytä tätä korjaustoimenpidettä taistelemaan hikihaitetta ennen kuin se kokonaan katoaa. Levitä mehu puhtaille ja kuiville kainaloille. Tällaisten menetelmien suorittamisen jälkeen iho voi olla kevyempi. Tämä on luonnollinen reaktio, koska sitruunamehulla on valkaisuvaikutus. Ajan myötä väri palaa.

Kuinka päästä eroon hikeestä hinkun alla: mitä vaatteita kannattaa käyttää?

Vaatteet, jotka eivät pääse läpi ilmaa ja imevät hikiä, edistävät bakteerien aktiivista lisääntymistä. Siksi epämiellyttävän hajuhaavan aiheuttamiin ongelmiin on parempi luopua synteettisistä kankaista valmistetuista vaatteista. Ihanteellinen vaihtoehto ihmisille, joilla on hikoiluongelmia, on luonnollisista puuvillakankaista tehtyjä vaatteita.

Lisäksi on parempi olla käyttämättä yllään tiukkoja puseroita, t-paitoja ja pusseja. Tällaisissa vaatteissa, joilla on lisääntynyt hikoilu, syntyy ruma kosteita pisteitä, jotka jäävät kuiviksi jättämällä kellertäviä jälkiä.

Muista myös hygieniasäännöt. Yksikään deodorantti ei pysty pilaamaan epämiellyttävää, erityistä hajua hilseilevistä vaatteista. Yritä siis päivittäin vaihtaa vaatteita ja älä käytä sitä uudelleen ilman pesua tai erikoishoitoa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 26