Keratiinin suoristus hiusten eduilla. Keratin hiusten suoristus: vahinko, odotettu vaikutus ja vasta-aiheet

Tytöt usein ihmettelevät, miten suoraa hiuksiaan vahingoittamatta. Keratin suoristus, jolla on hyötyä hiusnauhoille, tekee kauneushoitolan päällikkö hänen herkän kontrollinsa alla. Jotta houkuttelevat hiukset olisivat terveitä ja hyvin hoidettuja, tämä tehtävä on täysin käsitelty keratiinilla.

Miksi minun täytyy keratiini hiukseni?

Jos katsomme hiusten, kynsien rakenteen, käy ilmi, että tärkein ainesosa on proteiini. Hiukset 80% koostuvat alfa-keratiinista, jonka vahvuus laskee jatkuvasti. Tätä helpotetaan tekijöillä, kuten kemiallisilla pataljoilla, hiusten värjäämisellä, kemiallisella värjäyksellä, maalihuuhtelulla.

Keratiini tunkeutuu hiusten rakenteeseen, kyllästämällä sen puuttuvilla komponenteilla ja teollisuustuotteiden koostumus on lähellä ihmisen kehon tuottamia. Keratiinia käytetään usein balsereissa ja hiusnaamareissa, heille annetaan oikaisumenetelmiä kiharaisille hiuksille. Tämä ei ole vain keino suoristaa tylsät kiharat, vaan myös tehokas hoitotoimenpide. Hiusten parantuminen tapahtuu ensimmäisen toimenpiteen jälkeen.

Pitkät hiukset tarvitsevat erityistä hoitoa, sillä tiettyjen ulkoisten ja sisäisten tekijöiden vaikutuksesta hiustyypistä poistetaan arvokas proteiini. Tämä näkyy säikeiden ulkonäöstä – kuiva, hauras, ohut päissä ja käynyt. Keratiini palauttaa voimansa ja joustavuutensa.

Kuinka tehdä hiusten suoristus keratiinilla

Menetelmän tekniikka on yksinkertainen, mutta on välttämätöntä seurata toimenpiteiden järjestystä. Keratiinipartikkelit tunkeutuvat hiuslaskelmiin korkean lämpötilan vaikutuksen alaisena ja täyttävät puuttuvat elementit. Seuraavaksi säikeet suljetaan. Koostumus tasoittaa jopa hyvin kiharat hiukset.

Kaksikerroksisia keramiikkasuojia on kaksi: amerikkalainen ja brasilialainen. Tärkein ero on, että amerikkalaisella tavalla älä käytä formaldehydiä, kun taas tällaisen hoidon kustannukset ovat useita kertoja kalliimpia kuin tavanomainen brasilialainen menetelmä. Shampoo keratiinilla ja balsamilla, tämän proteiinin naamio suositellaan mihin tahansa suoristusmenetelmään, joten tulos kestää kauemmin.

Prosessi itse näyttää tältä:

1. Hiero hiukset varovasti ja varovasti, purkamalla kaikki kyhmyt.

2. Pese hiuksesi syvällä puhdistusaineella, joka puhdistaa kaiken lian ja avaa vaa’at koko hiusten pituuteen.

3. Levitä aine keratiiniin hieman kosteisiin säikeisiin ja levitä se pehmeällä tasausliikkeellä.

4. Kuivat hiukset hiustenkuivaajalla.

5. Käytä kampaa jakamalla hiukset pieniin säikeisiin ja kumpikin suoristavat raudan. Korkean lämpötilan vaikutuksesta 220-230 astetta hiutaleet suljetaan.

Keratiinin suoristus, jolla on hyötyä hiusten rakenteelle

Keratinin kiharoiden oikaiseminen on sen etuja ja haittoja. Keratiinin oikaisu mahdollistaa lyhyessä ajassa hiusten muuttamisen terveenä ja kiiltävänä.

· Hiuslakan tyhjän tilan täyttäminen keratiini takaa turvallisuuden ympäristön haitallisilta aineilta.

· Jokaisen hiuksen pinnalla on näkymätön kalvo, joka toimii luotettavana suojana kaasuja, pölyä ja muita negatiivisia tekijöitä vastaan.

· Leikkuupäät poistetaan, vaurioituneet karvat liimataan yhteen.

Hiukset ovat tottelevaisia, joustavia ja helppoja käyttää.

· Menetelmä poistaa staattiset hiukset, jolloin hiukset näyttävät sileältä ja jopa pitkään. Hiottu hius ei enää vaivaa päällisen jälkeen.

· Helppo kampaa kuivana ja märkänä.

· Menettely tasoittaa hiukset niin, että jopa kiharat hiukset suoristuvat. Vaikka märällä ilmalla, kampaamo säilyttää esteettisen ulkonäön.

Keratiinin oikaisun tulos kestää jopa 4-5 kuukautta.

· Keratiinihoitoon tarkoitettujen valmisteiden luonnollinen koostumus täyttää hiukset hyödyllisellä proteiinilla, ei sisällä haitallisia kemiallisia reagensseja.

Keratiinin suoristus: haitta ja vasta-aiheet

Joissakin maissa keratiinin oikaisumenettely on kielletty siksi, että myrkyllistä ainetta käytetään tasasuuntaajana. Karsinogeeni on haitallista iholle ja ihmisen hengityselimelle, koska se voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita.

· Myrkyllisten huurujen vapauttaminen, jotka aktivoituvat korkeassa lämpötilassa;

· Ohut ja kuiva hius on parempi olla suoristettuna keratiinilla;

· Hiukset tulevat raskaammiksi kun ne täytetään keratiinilääkkeellä, mikä voi johtaa tappioon;

· Hiukset menettävät huomattavasti äänenvoimakkuutta, joten menettely valitaan pääasiassa niille, joilla on luonnollisesti paksut hiukset;

· Kauneushoitolaisen palvelun hinta on melko korkea;

Astmaattinen keuhkoputkentulehdus, allergiset reaktiot, huumeiden intoleranssi ovat myös vasta-aiheita;

· Raskaana olevat naiset sekä imetys pitäisi pidättäytyä menettelystä, koska hormonaalinen tausta on niin arvaamatonta, että toimenpiteen vaikutus voi muuttua. Vaikka jotkut ammatilliset hiustuotteet valmistavat argan-öljyä ja valkoista saviä oikaisuaineissa, siksi he ovat turvallisempia.

Varotoimet keratiinin korjaamiseksi

1. Valitse ammattimainen työkalu menettelyn suorittamiseksi ilman formaldehydiä, mutta sen osuus 0,2%: n suhde on sallittu.

2. Läsnäolo kauneushoitolautaskuvissa. Myrkylliset höyryt liukenevat nopeasti ja niillä ei ole haitallisia vaikutuksia.

3. Kemikaalien höyryjen myrkytyksen todennäköisyys on korkea huonolaatuisten valmisteiden takia, koska ne soveltuvat kotona.

4. Jos tuote on joutunut silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä.

5. Keratiinin oikaisulla voi vahingoittaa ihoa, jos aine ei jakautu tarkasti koskettaen päänahkaa.

Suositukset keratiinin suoristamiseen hiusten eduilla

Kauneushoitolat mestarit käyttävät erilaisia ​​tunnettuja merkkejä, jotka sisältävät turvallisia aineita. Ensimmäisen toimenpiteen jälkeen tulos on havaittavissa ja jatkuu pitkään, jos noudatat yksinkertaisia ​​neuvoja.

· Menettelyn jälkeen suosittelemme pidättäytymään hiustenne pesusta 3 päivää.

· Shampoo pitäisi ostaa tarkalleen ilman sulfaattia, sillä se turvallisemmin vaikuttaa hiusten rakenteeseen ja pienentää vähemmän keratiinia.

· Et voi vääntää hiuksiasi joustojyillä, karvapeitteillä, karvapeitteillä heti toimenpiteen jälkeen.

· Kun käytät altaaseen, uiminen tulee tehdä suihkukannella. Ylimääräinen kosteus vaikuttaa haitallisesti oikaisun tuloksen säilymiseen.

· Menettely voidaan toistaa 5-6 kuukauden kuluttua. Jokaisessa toistuvassa istunnossa lukot tulevat raskaammiksi ja paksummiksi.

· Ammattikäyttöön tarkoitetussa kosmetiikkakaupassa voit ostaa kotikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, esimerkiksi naamaria tai balsamia keratiinilla, joka ylläpitää tasoa hiuksissa.

Keratinin hiusten suoristaminen on saavuttanut suurta suosiota reilun sukupuolen keskuudessa. Jotkut työkalut on mukautettu kotikäyttöön, mutta sinun ei tarvitse säästää laatua. Hiukset saavat terveellisen loiston, täydellisen sileyden ja vakuuttavan kauneuden asianmukaisen keratiinin oikaisumenettelyn jälkeen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =