Gelatiinilla ja aktiivihiilellä varustettu maski on korjaus mustille pisteille. Gelatiinimaski-kalvo, jossa on aktiivihiili

Epidermiksen ja pölyn kiroilevat hiukkaset tunkeutuvat huokosiin, jotka liiallinen rasvainen iho estää.

Tämän seurauksena kasvot on täynnä mustia pisteitä, jotka luovat varsin epätasaisen ulkoasun.

Ja joskus komedones ovat tulehduksen syy ja on pimpeleitä, joista on hyvin vaikea päästä eroon.

Myöhemmin tummia pisteitä akne tekevät ulkoa ei-houkutteleva ja pakko soveltaa tonnia kosmetiikkaa kasvot peitellykseen puutteet.

Maski gelatiinilla ja aktiivihiilellä musta pisteistä: indikaatiot ja vasta-aiheet

Ihon ongelmien kätkeminen voi olla hyvä hetki. Mutta ilman asianmukaista hoitoa lopulta, se on hyödytön menetelmä.

Ensinnäkin sinun on seurattava omaa ravitsemus- ja suoliston toimintaa. Rasvainen ruoka, alkoholi ja kahvi alkavat aktiivisesti tuottaa sebumia.

Puhdista kasvojen iho vähintään kahdesti päivässä – aamulla ja nukkumaan mennessä. Pyyhi vain lämpimällä vedellä tai käytä suosikki ihonhoitotuotteita, jotka sopivat sen tyyppiin. Jos olosuhteet eivät salli tällaista menetelmää, on tärkeää saada puhdistusvesi tai lautasliinat, jotka myös auttavat puhdistamaan ihoa.

Ainakin kaksi kertaa viikossa on hyödyllistä puhdistaa kasvot aktiivisemmilla menetelmillä. Gelatiinilla ja aktiivihiilellä varustettu maski on tehokas ja kätevä tapa päästä eroon mustista pisteistä. Hänen todistuksessaan johtuu aktiivihiilen hyödyllisistä ominaisuuksista, joita hän säilyttää luonnollisesta puusta valmistuksen aikana.

Aktivoitu hiilipakkaus:

• normalisoi sienen tuotannon ja poistaa sen liiallisen toiminnan;

• aktivoi aineenvaihduntaprosessit ihossa;

Syvä puhdistaa huokoset, poista kasvot mustilta pisteiltä;

• Poistaa tulehduksen, mikä torjuu aknea.

Vasta-ohjeet maskin ja aktiivihiilen käyttämisestä mustilta pisteiltä ovat lähes olemattomia. Hiili ei periaatteessa aiheuta allergisia reaktioita. Jos haluat varmistaa tämän, voit suorittaa testiä, levittää ranteessa hieman naamaria ja tarkistaa 15 minuutin kuluttua. Jos ei ole punoitusta ja ihottumaa, keho on rauhallinen tästä lääkkeestä.

Jotta saisit enemmän hyötyä aktiivihiilen käytöstä kasvoille:

• Käytä tabletteja, joiden voimassaoloaika on kelvollinen. Myöhästyneet lääkkeet yleensä vain menettävät hyödyllisiä ominaisuuksiaan;

• Käytä maskia tehokkaimmin höyrysaunan jälkeen tai kuumaa kylpyä käyttäen. Kun huokoset höyrytetään, vaikuttavat aineet tunkeutuvat syvemmälle.

• Käytä maskia aktiivihiilellä 6 viikon ajan. Ota sitten tauko 1 kuukausi ja aloita opetus uudelleen.

Gelatiini, joka on osa maskia, ei ainoastaan ​​käytä mukavaa, mutta sillä on myös myönteinen vaikutus ihoon. Se on hyvin samankaltainen luonnollisen kollageenin kanssa. Ero on se, että gelatiinihiukkaset jakautuvat. Näin ne voivat olla aktiivisempia ja tunkeutumaan ihon alempiin kerroksiin.

Gelatiini kasvoille:

• Smoothes jäljittelevät ja ikä raskaat;

• Vedä kasvot ylös;

• Valkaise iho, antaen sille säteilevän ulkonäön;

• Vähennä kevyesti minkään alkuperäisen pigmenttipistettä.

Gelatiini, joka on osa maskia, on sama komponentti, joka muuttaa maski sopivaksi ja tehokkaaksi naamalevylle. Se vetää itsensä kaikki epäpuhtaudet ja kalvon poistamisen aikaan kaikki pistot venyttivät huokosista ja jäävät siihen. Lisäksi naamio levitetään hyvin höyrytettyyn pintaan, kaikki hyödylliset ainesosat alkavat tunkeutua syvälle huokosiin ja elokuva, joka on muodostunut jo tällä hetkellä ihon pinnalla, estää hapen pääsyn siihen. Tämä lisää hyytelömäisen maskikalvon alla olevan prosessin tehokkuutta aktiivihiilellä.

On selvää, että maski gelatiinilla ja aktiivihiilellä on hyödyllinen paitsi mustapisteiden torjunnassa, mutta sillä on myös yleinen terveysvaikutus kaikenikäisille iholle.

Maski gelatiinilla ja aktiivihiilellä mustista pisteistä: reseptejä

Recipe-naamarit gelatiinilla ja aktiivihiilellä eivät vaadi paljon rahaa ja aikaa. Valmistaaksesi sen tarvitset:

• Aktivoitu hiili – 1 tabletti;

• Gelatiini – 1 rkl;

• Maitoa tai vettä – 1 rkl.

Olisi otettava huomioon, että maskiin sisältämä maito on myös hyödyllinen vaikutus kasvojen ihoon. Se ravitsee sitä ja hieman valkaisee sitä. Iho saa tuoreen, terveellisen, hydratoidun ulkonäön. Siksi, jos maito korvataan vedellä, maskin tehokkuus vähenee hieman.

Menetelmässä, jossa valmistetaan maski gelatiinilla ja aktiivihiilellä mustista pisteistä, on välttämätöntä suorittaa yksinkertaisia ​​toimenpiteitä johdonmukaisesti:

1. Ruusu gelatiinia ja sama määrä maitoa (tai vettä) sekoitetaan. Anna gelatiinin liukenevan ja säilyy useita minuutteja;

2. Murskataan 1 pölytiiviin tabletti ja lisätään gelatiini liuokseen;

3. Laita seos 15 sekunniksi mikroaaltouunissa tai esilämmitä vesihauteessa;

4. Anna maski jäähtyä juuri niin, että se voidaan levittää kasvojen iholle ja jatkaa menettelyä.

Ilmeisesti maskin resepti vaatii yksinkertaisia ​​helposti saatavia ainesosia ja valmistusprosessi on hyvin yksinkertainen ja nopea. Tällaisen puhdistusaineen käyttö poistaa tarpeen käydä kosmetiikkasalongissa, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Naamio gelatiinilla ja aktiivihiilellä musta pisteistä: miten käyttää, askel askeleelta ohjeita

Gelatiinimaski-kalvon levitysmomentti voidaan muuttaa pieneksi miellyttäväksi kylpylähoidoksi. Iho loistaa kiitollisella miellyttävän 30 minuutin ajan hänelle.

Ensinnäkin, sinun täytyy kerätä hiuksia hännän päähän ja käyttää hiusliitosta täysin sulkemaan pois kosketuksensa gelatiinin ja aktiivihiilen naamioon. Jos naamari osuu hiuksiinne, sinun pitää pestä hiuksesi.

Maski tehokkuuden lisäämiseksi on välttämätöntä antaa ainesosilleen maksimaalinen tunkeutuminen huokosiin. Voit tehdä tämän höyrysaunan 10 minuutin ajan. Tästä hyödyllisten yrttien kokoelma on täydellinen. Lisäksi, että kasvot leviävät hyvin ja huokoset avautuvat leveäksi, hyödyllisiä paria imeytyy vielä vähän iholle.

Naamio gelatiinilla ja aktiivihiilellä levitetään varovasti höyrytettyyn ihon pintaan. Sileät liikkeet suoritetaan alhaalta ylöspäin. Ensimmäisen kerroksen käyttämisen jälkeen on välittömästi mahdollista aloittaa toisto, alkaen samasta paikasta ja samaan suuntaan. Enimmäkseen kasvojen T-alue on saastunut: leuka, nenät ja otsa. Mutta jos haluat, voit käyttää maskia paitsi tällä alueella, mutta koko kasvot. Loppujen lopuksi comedones usein piilottaa ja posket, sitten muuttuu akne, joka tuskin kulkee, jättäen jälkeensä tummat laastarit tai jopa arvet. Maskiin kohdistettaessa on tärkeää välttää se joutuessaan kulmakarhoihin. Pakastettu, se muuttuu tiheäksi elastiseksi kalvoksi, joka kykenee repimään kulmakarvojen karvat. On myös parasta välttää silmän ympärillä olevaa aluetta. Ihon täällä on erittäin herkkä ja vahva gelatiinimaski vetää sen pois ja mahdollisesti vahingoittaa poistamishetkellä.

Kun maski on levitetty kasvoille, on parasta makuulle, rentoutua ja odottaa kuivumista kokonaan. Taaksepäin asennossa selkäpuolella naamio on silmiinpistävä vaikutus kasvojen ihoon. Sen jälkeen iho kiristyy tuntuvasti ja hienot ryppyjä häviävät. Lisäksi rennossa rennossa tilassa kaikki hyödylliset aineet pääsevät tunkeutumaan syvemmälle huokosiin. Aktivoitu hiili puhdistaa niistä rasvaiset likaiset tulpat, ja gelatiini ja maito rikastuvat proteiinilla ja kollageenilla.

Peitteen kuivumisen aikana kasvojen tulee olla täysin rentoja. Ilmaisun puhuminen tai leikkaaminen ei ole hyväksyttävää. Tämä häiritsee maskin tiukkaa istuvuutta, mutta on tärkeää, että se peittää kokonaan ihon ja upottaa kaiken lian erittäin huokosten syvyydestä.

Poista maski gelatiinilla ja aktiivihiilellä mustista pisteistä samaan suuntaan kuin sitä käytettiin, nimittäin alhaalta ylöspäin. Se tapahtuu sujuvilla mutta varma liikkeillä. Juuri nyt kaikki mustat pisteet, kaikki tulppatulokset, kuolleet hiukkaset ja pöly jättävät huokosiin.

Maski-kalvon poistamisen jälkeen on suositeltavaa käyttää ihoa kestävää ravitsevaa voimaa, joka soveltuu sen tyyppiin ja ikään. On tarpeen ruokkia ihoa, sillä sen hyvin vähäisen kuivauksen jälkeen se alkaa “huolehtia” itsestään ja tuottaa enemmän sebumia.

Tyhjennä mustat pisteet kasvoilla tällä maskilla riittää kerran viikossa. Kun kasvojen liiallinen rasvapitoisuus on sallittua, toimenpide voidaan toistaa kahdesti viikossa. Myös 6 viikkoa kestäneen kurssin jälkeen noudata kasvojen ihon tilaa. Loppujen lopuksi, jos normaalityyppiset mustat pisteet alkavat ylivoimaiseksi muutaman kuukauden kuluttua, kasvavat pitoisuudet kasvavat saastuneeksi kuukauden kuluttua.

Maskikalvo gelatiinilla ja aktiivihiilellä antaa ihmiselle terveellisen säteilevän ulkonäön. Tietenkin on monia naamioita, joita voi ostaa apteekeissa ja kauneushoitoloissa. Mutta on reilua sanoa, että kotona puhdistavan naamion valmistelun aikana voit olla varma sen komponenttien eduista ja annostuksesta. Vain kodin maskissa on luonnollisia hyödyllisiä ainesosia. Analogit ovat täynnä synteettisiä. Jopa kollageeni ammatillisissa naamioissa on niin suuri hiukkanen, että ne eivät pysty tunkeutumaan huokosiin suurimmaksi osaksi. Vaihtoehtoisesti gelatiini koostuu jaetuista hiukkasista, jotka helposti tunkeutuvat huokosten sisälle.

Gelatiinilla ja aktiivihiilellä varustettu maski on paras tapa päästä eroon mustista pisteistä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1