Ongelma: kuinka päästä eroon jalkojen tuoksusta on hyvin yleistä. Yleiskatsaus tehokkaimmista tavoista päästä eroon jaloista

Kuka ei matkustanut varatussa autossa, hän ei todellakaan nähnyt jalkojen tuoksua.

Todennäköisesti suurin haitta samanaikaisesti tuntuu epämiellyttävän hajun lähteen omistajalta ja joka ei pystynyt ratkaisemaan ongelmaa, miten päästä eroon jalkojen tuoksusta.

Jalojen haju: mahdolliset syyt

Voit päästä eroon ongelmasta vain, kun huomaat “missä jalat kasvavat”. Monet ihmiset tietävät, että henkilö, joka ei voi ottaa kengät pois julkisessa paikassa luomatta epämiellyttävää ilmapiiriä, jalat ovat aina märkiä.

Jalkojemme pinnalla on kauhea ajatella, neljäsosa miljoonaa hikirautaa! Hiki ei voi olla huono ilma, koska se perustuu veteen, jolla ei ole hajua. Hiki säästää meidät lämpöön, peittää vedenpitävällä kalvolla, mutta emme elä massahaitassa. Kaikki ihmiset eivät hikoile eritteitä, jotka tuottavat tuoksua. Epämiellyttävä tuoksu luo bakteereja, ja heille kasvatuspaikka luo itse tai hänen sairaalle keholleen.

Jalkaosassa parannettu hikieritys tulee aiheuttamaan jännitystä, tämä on sairaus, hyperhidrosis, sitä hoidetaan vain lääkärin suositusten mukaisesti.

– Puhuminen jalkojen hygieniasta on mahdollista ja typerää, kaikille on selvää, että seuraavana päivänä höyryn “kiittää” pesemättömät jalat. Olet huomannut jalkasi tällaisen ongelman, ota sitten itsesi tavallisesti kahdesti päivässä pestäksesi jalkasi aamulla ja illalla.

– Asut rauhallisesti koko elämäsi, ja yhtäkkiä tämä tuoksuva jalkaterä ilmestyi, mikä ripustaa alemmuuskompleksi. Ensinnäkin tarkista, että on mahdollista, että uudet kengät on valmistettu huonolaatuisista raaka-aineista liiman avulla, joka kuumennetaan ja päästää tukahduttavaa hajua.

– Jopa kaikkein hienostuneimmat kengät, puhumattakaan lenkkareista, olisi pestävä. Tietenkään emme heitä sitä pesukoneeseen, kuten urheilujalkineet, mutta käytämme erityisiä kenkien kuivia shampoosia.

– Todellinen ongelma, jonka takia jalat ovat epämiellyttäviä tuoksuja, tulee sieni, joka vaikuttaa sekä kynsiin että jalkojen ihoon.

Miten päästä eroon jalkojen tuoksusta: joukko toimintoja

Ottaessamme selville, miksi jalkojen haju ilmenee, teemme taistelun suunnitelman sitä vastaan.

– Yllä puhuimme päivittäinen pesu jalkojen, mutta haluaisi erikseen korostaa, että jalat tulee huolellisesti pyyhkiä, koska se on kosteassa ympäristössä, bakteerit lisääntyvät, ei ihme paikka hänen asutuksen he ovat valinneet hiki. Sieni, bakteerit moninkertaistuvat kuolleessa ihossa, joten sinun pitäisi leikata kynnet ja leikata maissit.

– Sanon salaa, että paras tapa kuivua ja desinfioida jalkojesi ihon ja etenkin sormesi välissä auttaa tavallista, pimeintä taloudellista saippuaa, jota unohdimme kokonaan, mutta turhaan. Kostutetulla kosteudella on suositeltavaa levittää erityinen kerma iholle, jotta päästään eroon jalkojen tuoksusta koko päivän ajan.

– Jalat hiki eniten lämpimässä kaudella, ja tämä on ymmärrettävää, jos ei ole pukeutumisvaatimuksia, silloin kannattaa käyttää kenkiä avoimilla sormilla ja luoda luonnollista tuuletusta. Työn pitäisi ostaa luonnollisista materiaaleista valmistettuja kenkiä.

– Muistuttaa itsekin kunnioittavaa miestä päivittäin ja joskus kahdesti päivässä, vaihtaa sukkia, on yksinkertaisesti epäeettistä, mutta likaiset sukat ovat myös syynä huonoihin hajuihin. On suositeltavaa käyttää luonnollisista materiaaleista valmistettuja sukkia, jostain syystä bakteerit ovat erityisen kiinnostuneita nailonista.

– Jos kengillä ei ole aikaa kuivua lepoaikana, on tarpeen kuivata pohjalliset erikseen tai käyttää sähkökuivausta.

– Et voi päästä eroon jalkojen tuoksusta, sitten saada erityisiä “hengittäviä” pohjallisia, joiden ainutlaatuisuus hikoilun välittömässä imeytymisessä ja sen desinfiointi.

– Yrttien altaat, joissa kannattaa pitää jalkasi vähintään 2-3 kertaa viikossa, jos ei ole mahdollisuutta tehdä niitä joka päivä, myös avustajat epämiellyttävän hajun torjunnassa.

Kuinka päästä eroon jalkojen tuoksusta: apteekki huumeet

Älä luota kansanlääkkeisiin, ota yhteyttä apteekkiin.

– Deodoranttien ostaminen päästä eroon jalkojen tuoksusta, on tarpeen ottaa antiperspirantit, koska vain tässä tapauksessa hajua ei ole peitetty, vaan se tuhoutuu.

– Haluan vain varoittaa, että tehokkaat voiteet, voiteet, tinktuurit ovat erittäin kalliita, joskus näyttää siltä, ​​että niitä arvostetaan ranskalaisen hajuveden tasolle. Vaikka tämän ongelman kärsiville ihmisille, tässä tapauksessa, hinta ei ole sen arvoinen.

– Calendulan tai Echinacea-lääkkeen infuusioita voidaan käyttää jalkojen päivittäiseen hankautumiseen.

Apteekissa voit ostaa teepuuöljyä, jonka voit voittaa jalkasi joka ilta yöllä kylvyn jälkeen.

Sairauden parantaminen auttaa:

Pasta Teymurova – yleinen työkalu, jolla on kuivausvaikutus talkin ja boorihapon vuoksi, joka on osa sen koostumusta. Sinkkioksidilla ja boraksilla on rooli antiseptisenä. 4 päivää peräkkäin hankaa tahna 2 – 3 minuuttia sormien väliin, unohtamatta kynsien käsittelyä.

Huomio! Haavojen, leikkausten, kourujen, tahnojen läsnä ollessa ei suositella.

Formagel sopii täydellisesti sekä sienen että jalkojen hikoiluun. Etuna on se, että sitä käytetään riittävän kerran viikossa terapeuttisiin ja ehkäiseviin tarkoituksiin.

Deo-kontrolli kerma Se on tehty kaakaovoin, teepuun ja laventelin pohjalta, joka ei ainoastaan ​​hajoa jalkoja vaan myös tappaa bakteereita.

Universal 911 Nepotin Cream täynnä salvia, kamferi, mentoli ja vihreää teetä on antimikrobinen, antiseptinen vaikutus. Päivittäisellä levittämisellä viikossa tunnet, kuinka paljon vähemmän hikoilu on jaloista.

Ostaa kerma taistelemaan tuoksun jalkoja, muista kiinnittää huomiota koostumukseen, koska tärkein asia tässä tapauksessa ei ole peittää epämiellyttävät höyryjen jalat, vaan desinfioida pinta ja saavuttaa mikrobilääkkeiden vaikutus.

Kuinka päästä eroon jalkojen tuoksuista: folk korjaustoimenpiteitä

Perinteinen lääketiede on joskus erittäin kova, mutta yleensä turvallinen.

– Voit desinfioida kengät ja päästä eroon sienestä, se muuttuu 2: stä 1: stä, sekoita alkoholin ja 5 prosentin etikan suhteessa 1: 1. Pudota tämä seos huolellisesti pipetillä jokaisen jalan peukalolla.

– Ilman kuivattua talkkia voit käyttää soodausta luomaan ympäristöä, jota ei voida hyväksyä bakteereille, tai maissitärkkelystä, joka imee hiki hyvin. Näillä murenevilla tuotteilla seuraamme hieman jauhetaan sekä jalat itse että ihon sormien välissä.

– Jos sinulla on pääsy setripuihin, sinulla on korvaamaton lahja, joka voi tappaa kaikki kenkien tuoksut lyhyessä ajassa. Tällöin on syytä murtautua sitrakuoren hieman ja aina peittää pohjalliset.

– Meidän kansamme löytävät tien ulos tilanteesta. Kuivaushauteessa jotkut käyttävät valkaisuainetta, vain 50 g jauhetta kaadetaan 5 litran kauhaan, vesi on lämmin kaataa reunaan niin, että voit vapaasti pitää hetken – toinen jalka, joka pyyhitään kuivaksi ja rasvatetaan kermalla. Liuos voi pyyhkiä kengät, runsaasti kostutetulla sienellä tai liinalla.

– Suolaa, sooda, etikka ovat saatavilla jokaisessa kodissa. Valmistamme heiltä ratkaisun, lasemme jalat siihen ja kuivemme sen ilman pyyhkimistä. 1 litraan vettä käytämme tätä tai sitä osaa:

• suola – 100 g;

• sooda – 1 teetä;

• etikka – 50 ml.

– Kotona on helppo valmistaa jauhetta murskatuista neilikkaista tai laventosta, ja päivittäinen vaihtaminen vähitellen nukahtaa kengissä.

– Tee-sieni tekee ihmeitä, auttaa jalat päästä eroon hajujen tuoksusta. Vain muutama rkl per 1 litraa lämmintä vettä riittää tekemään jaloille voiteita.

– On helppoa ja yksinkertaista valmistaa kylpyamme, pudottamalla muutama pisara öljyä veteen:

• Eukalyptus;

• kuusi;

• minttu;

• laventeli;

• Sypressi.

– Jos joissakin talossa on vielä kaliumpermanganaattia, vain 1 – 2 veteen lisätystä kiteestä tekee siitä vaaleanpunaisen ja hyvin desinfioivan aineen. Tämä on erittäin tärkeää kylvyssä, jonka jälkeen sinun ei tarvitse pyyhkiä jalkojasi.

– On käynyt ilmi, että jos jokainen ilta paikan vaikuttaa sieni, sovelletaan rasvainen rasvainen rasvainen kerma vain 20 – 30 minuuttia, niin sieni ja haju nopeasti katoavat.

– Tammen kuoren desinfiointiominaisuudet ovat olleet tiedossa pitkään. Kerran viikossa, säännöllisesti kylpyammeet tammen kuoresta, voit nopeasti päästä eroon liiallisesta hikoilusta ja jalkojen tuoksusta. Infuusion valmistukseen käytetään 7 – 10 kappaletta. l. pieniä paloja tammen kuorta, keitetään enintään 10 minuuttia 1 litraan vettä, laimenna samalla määrällä nestettä ja voit ottaa kylvyn.

– Älä halua sotkea laatikoita, sitten jauhaa samaa tammenkuorta kahvimyllyn hienojakoisen jauheen tilaan ja peitä se sukat, jotka sinun on laitettava yön yli.

– Jalkojen yöllä suihkutus kontrastisuihkulla tai kylpyammeiden vuorottelu kuumalla ja jäisellä vedellä aiheuttaa verenkierron, vähentää hikoilua.

– Levyjen valmistukseen voi käyttää mitä tahansa yrttejä, kuten kamomillaa, celandinia, salviaa, laventelia, sorkkeria.

Puolen tunnin ajan kaada 1 litra kiehuvaa vettä, kaksi ruokalusikallista kuivaa ruohoa tai kukkia, suodata, lisää vettä jalkojamme peitettiin keittämällä. Vaikutuksen tehostamiseksi voit liittää 2 rkl samaan paikkaan. merisuolaa.

– Ambulanssi, jolla poistetaan jalkojen tuoksu, on etikkahappo, jota käytetään vain äärimmäisissä tapauksissa. Kaada 100 ml etikkaa kolmanteen vettä vettä ja pidä tässä liuoksen jalassa 5 minuuttia.

– Hyvin usein lapset jopa esikouluikäiset kärsivät lisääntyneestä hikoilusta jalkoihin. Tällaisten vauvojen tulisi tehdä herkkiä kamomillahoja päivittäin, yöllä. Etukäteen on mahdollista vaatia termosta 2st. l. kamomilla, täytetään litralla kiehuvaa vettä, valutetaan, laimennetaan vedellä ja asetetaan vauvan jalat liuokseen neljännesvuosittain.

Voit päästä eroon jalkojen tuoksusta vain varovaisesti huolehtimalla niistä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =