Levseya - lääketieteelliset ominaisuudet ja soveltaminen lääketieteessä

Leuzea – ​​yleinen kuvaus

Leuzea (maral root, maral grass, lobster safflower) – ruohomaiset kasvit, joiden korkeus usein saavuttaa 2 metriä, kuuluvat Compositaen perheeseen. Rhizome kasvit karkea ja suljettu, se jättää paljon hienoja juuria, suora varsi, lehdet ovat sileitä ja melko suuri, suuri kukinto muodossa kierros koreja on asennettu päälle varren. Leuzean kukat ovat violettia, ne kukoavat kesäkuusta elokuuhun, siemenet kypsyvät syyskuussa.

Leuzea – ​​lajit ja kasvupaikat

Levsea on korkealla sijaitsevalla kasvialueella, joka on 1500-2000 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, harvemmin – alppimetsissä ja setereiden keskuudessa.

Tunnetuin Leuzean sadonkorjuulaitos on Gorno-Altajin autonomisen alueen alueella sijaitseva Seminsky Pass. Yleisin kasvi Etelä-Siperian, Gorny Altajin, Länsi- ja Itä-Sayanin alueilla.

Levseya – lääketieteelliset ominaisuudet

Kuuluisat siperianlääkärit uskovat, että Leuzea pystyy pelastamaan henkilön 14 vaivoista, tekemään hänestä nuoren ja vahvan.

Tehtaan uutolla on hyödyllinen vaikutus keskushermostoon, erinomainen tonic, joka kykenee parantamaan henkilöä apatiasta, kroonisesta väsymyksestä, masennuksesta, leuzea merkittävästi lisää tehokkuutta.

Kasvi parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, sillä on vasodilatoiva vaikutus, joka auttaa säätelemään verenpainetta. Kasvien pohjalta luotujen lääkkeiden käyttö, jonka avulla voit vähentää verensokeripitoisuutta, on suositeltavaa käyttää sitä diabetesta sairastaville. Leuzean juuren avulla kansanparantajat kamppailevat alkoholismin, impotenssin, unettomuuden ja liiallisen ärtyneisyyden kanssa.

Levseya – lääkemuodot

Useimmiten terapeuttisena aineena käytetyn levzei juurta, se korjataan syyskuun ja lokakuun ja kaikkein suotuisa vaikutus ihmiskehoon on juurta ikä 3-4 vuotta, ja juurakot kokojen olisi oltava varsin vaikuttavia.

Menetelmä aihion juuret seuraavasti: perustan tulevaisuuden lääkkeen kaivettiin maasta ja puhdistettiin (pestiin juoksevassa vedessä) ja pidettiin sitten viikkoa auringossa (noin 1 metrin korkeudella maanpinnasta) jos rhizome liian iso, se leikataan useaan osaan.

Pääkuivaus tapahtuu ulkona tai lämpimässä ja kuivassa huoneessa. Voit suorittaa toimenpiteen kuivausrummussa tai uunissa, levittää juuret (kerroksen ei tulisi olla yli 7-8 senttimetriä) ja lämpötilan asettaminen 50-60 astetta.
Kuivattu kasvi säilyttää ominaisuutensa 2 vuotta.

Levseya – reseptejä

Leuzean juurista lähtien folk parantajat valmistavat tinktuureja, decoctions ja ekstrakteja, joita suositellaan hermoroma, krooninen väsymys ja voimakkuuden menetykset.

Leuzean tinktuura
Kaada 100 g murskattua juurta, kaada 1/2 litra vodkaa ja jätä 10-15 päivän ajan lääkeaineen annon jälkeen, ota se 3 kertaa päivässä puoli tuntia ennen syömistä 40 tippaa. Hoidon kesto on yksi kuukausi, joten on välttämätöntä kestää useita kuukausia.

Tinktuura leuzean nestemäisessä uutteessa
Vedä kasvien vod vodka (suhde 10 grammaa uutetta 100 grammaa vodkaa), ota 2-3 kertaa päivässä ennen aterioita 25-30 tippaa.

Leuzean tinktuura vedessä
10 grammaa murskattua leuzea-juurta kaada 1 litra vettä, ota 3 kertaa päivässä 1 rkl.

Eroottinen tinktuura
Leuzean avulla voit aiheuttaa jännitystä, tietäen, että sen avulla hoidetaan impotenssi, riittää lisäämällä punaviiniä kasviuutteeseen.

Levsey – vasta-aiheet

Vasta-aiheita ja sivuvaikutuksia käytettäessä laitetta ei paljasteta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =