Alkoholin ja veden tinktuura voikukista nivelissä. Kuinka käyttää asianmukaisesti voikukka-tinktuuria nivelissä

Joiden tulehdus ei ole vain ikäihmisiin liittyvä ongelma, joka liittyy niveltulehduksen, reumatismin ja kielen kehittymiseen. Kipu ja turvotus ilmenevät loukkaantumisen jälkeen ja tarttuvan taudin taustalla. Apua potilaan ja lievittää hänen tilaansa auttaa tinktuura voikukko nivelet, joka on valmistettu kaikista osista kasvi.

Hyönteisten ominaisuuksien voikukka

Tinktuurin antava tulehduksellinen vaikutus johtuu pääasiassa inuliinin korkeasta pitoisuudesta kasveissa. Se on aine, joka edistää kudosten nopeaa uudistumista. Lisäksi muut voikukka-mehun sisältämät biologisesti vaikuttavat aineet vaikuttavat myös edullisesti tulehtuneeseen nivelkudokseen:

• vitamiinit (askorbiinihappo, retinoli, nikotiinihappo, B-ryhmä);

• spinonit, joilla on voimakas tulehdusvaikutus;

• triterpeenialkoholit;

• phytoncides – haihtuvat yhdisteet, jotka toimivat luonnollisena antibiootina;

• karotenoidit;

• Kivennäisaineet, mukaan lukien kalsium, mangaani, rauta ja fosfori;

• tanniinit.

Dandelionin ominaisuuksien tutkiminen tutkijat tulivat hämmästyttäväksi lopputulokseksi: kasvi toimii kondensaattorina. Tämä tarkoittaa, että voikukka-tinktuura liitoksille ei ainoastaan ​​lievennä kipua alkoholikomponentin takia vaan myös auttaa tulehtuneiden kudosten palautumiseen, vähitellen tulehduksen poistamiseksi.

Muuten, anesteetti nukutetaan nopeasti, merkittävästi altistamalla sairauden ensimmäisten 2-3 päivän ajan hoidon alusta. Porrastetun kudoksen täydellisen palauttamisen on kuitenkin kulunut hoidon alusta vähintään 6-7 viikon ajan.

Tärkeä näkökohta: harkitse tinktuuria ainoana tai ensisijaisena keinona tällaisten vakavien sairauksien, kuten reumatismin tai kihtiin, ainakin naiiviin hoitoon. Kyse on yleisen tilan helpottamisesta, kivun poistamisesta, mutta tulehdusta ehkäisevää vaikutusta on vahvistettava ja vahvistettava muilla lääkärin määräämillä lääkkeillä.

Tungon voikukka kukkia nivelten

Joiden tulehduksen syynä voi olla aineenvaihduntaprosessien, jatkuvan liikunnan, urheiluvammojen ja tartuntatautien loukkaus. Siksi tuskallinen oire voi esiintyä nuorilla ja ikääntyneillä. Lievittää kipua voikukka-tinktuurilla nivelissä, muista tarpeesta selvittää sairauden syy.

Ei ole vaikeaa valmistaa sitä. Tarvitset vain raaka-aineita, joita pidät keväällä, kesällä ja syksyllä, vodkaa tai tavallista vettä ja sopivaa reseptiä. Raaka-aineet olisi kerättävä kaupungin ulkopuolelle tai metsänpuistossa kaupunkiin, mutta poissa polkuilta ja teollisuuslaitoksilta.

Kaikki kasvin osat soveltuvat tinktuureiden valmistukseen: keltaiset nuoret päät, lehdet, juuret. Mutta jos lehdet ja kukat kerätään kukinnan aikaan, eli keväällä tai kesäkuun ensimmäisinä päivinä, juuret korjataan syyskuun lopulla tai marraskuun alussa. Myöhäisillä juurilla inuliinin enimmäismäärä kertyy.

Tässä on muutamia vaihtoehtoja tehdä voikukka tinktuura liitokset valita.

Alkoholi-tinktuura kukkia ja vodkaa

Tuoreista voikukukukista valmistetaan tehokas keino ulkoiseen käyttöön. Huuhtele raaka-aineet kylmällä vedellä, kuivaa paperipyyhkeellä. Täyttäkää keltainen pää tiiviisti lasipurkilla? äänenvoimakkuutta. Kaada kauha pitkin vodkaa tai puhdasta alkoholia. Tiiviisti tiiviste ja aseta pimeään kaappiin, pois auringonvalolta.

Vaalikaa voikilla vodkaa kolmen viikon ajan. Kerran 5-6 päivän kuluttua ravistele astiaa, jotta sisältö sekoittuu. Päivänä 22 kantoivat voikukkaita, väännä ne ulos. Kaada tinkturoitu tinktuuri lasipulloon, laita jääkaappiin.

Alkoholi-tinktuura kukilla ja kolmella Kölnillä

Vanhassa sukupolvessa kolmois-Kölnissä suosittuja käytetään myös voikukka-tinktion aikaansaamiseen. Kölnissä itsessään on pikemminkin parantava aine. Kasviperäisten yrttien sisältämien eteeristen öljyjen vuoksi tämä hajustetuotteella on anti-inflammatorisia ja lämpenemisominaisuuksia. Kolmen kolonnin ollessa tyydyttyneitä käyttökelpoisia aineita voikukkaista, saadaan vielä tehokkaampi korjaustoimenpide.

Valmistaa tinktuuria kolminkertaisella Kölnillä nopeammin kuin vodka. Lasiastian täyttäminen on tehtävä voikukkapäillä, täytettävä nesteellä, kiristä kansi tiukasti ja vaatii pimeää tilaa 10-14 päivän ajan. Sitten rasita, tyhjennä parantava aromaattinen tinktuuri lasiastiaksi ja säilytä jääkaapissa.

Alkoholi-tinktuura voikukkain juurille nivelissä

Voikukka-juurissa ei ole vähemmän käyttökelpoisia lääkeaineita kuin kasvin antenniosassa. Tinktuureissa käytetään sekä tuoreita että kuivattuja juuria. Tuoreena voi olla raastettu, kuivattu punnitus laastilla. Kashitsy tuoreen juuri voikukka vie 120 grammaa, kuivattu – 60 grammaa. Taita lasiastiassa kaada 0,5 litran vodkaa tai lasia 70-prosenttista alkoholia (250 ml). vaatia 21 päivää, 22. päivän kannalla ja käytöllä.

Kuinka käyttää voikukka-tinktuura nivelissä

Tärkein tapa käyttää alkoholin tinktuuria on ulkoa, muodossa hankausta tai pakkaa. Se on yksinkertainen: liota puuvillakangasta tai kerrotaan 4-5 kerroksella sideharsoa alkoholin tinktuurilla, laittaa kehon sairaalle puolelle. Tee tiiviste: kostean kankaan päälle, laita polyeteenikalvo ja kääri sitten lämpimällä hameella, pyyhellä. Olisi mukava päästä peiton alle ja nukahtaa – vaikutus on suurempi.

Sinun on tehtävä tämä kahdesti päivässä. Hoito osoitetaan kipu eri alkuperää: kihti, lihaksikas, niveltulehdus. Se auttaa osteokondroosia ja luukipua.

Koska tinktuura on sopivampi tinktuura kolmella Kölnissä. Kipeä paikka on hierottava voimakkaasti 3 kertaa päivässä pienellä määrällä nestettä. Hionnan jälkeen sinun on käytettävä kuumia ja lämpimiä vaatteita luonnollisesta kudoksesta kehossa ja annettava yhteinen lepo.

Lisäksi tinktuura voi hieroa rinnassa kuivaa yskää ja rintakipua aiheuttama kylmä. Niinpä alkoholipitoinen voikukka-infuusio on hyödyllinen kroonisissa ja akuuteissa sairauksissa, joihin liittyy kivun oireyhtymä. Anestesia-vaikutus kestää 10 minuuttia ja kestää 3-4 tuntia.

Rajoita sen käyttö vain alle 20-vuotiaille lapsille, nuorille ja nuorille. Vaikka luuranko kasvaa, ei ole toivottavaa käyttää aktiivisia aineita luu-, ruston- ja nivelkudokseen. Älä käytä tinktuuria aikuisille, jotka kärsivät allergioista.

Vesi voikukka tinktuura nielemiseen

Lisäaine, jolla on anti-inflammatorinen vaikutus, jota voidaan käyttää niveltulehdusten tulehtumiseen, on vyydelansininen tinktuura. Se otetaan sisäisesti. Voit kokata näin.

1 tavalla

Kaada kaksi rkl hienonnettua juurta ja kynttilän päälle laitettava voikukan lehti, kaada lasillinen kiehuvaa vettä ja vesihauteella kymmenen minuutin ajan. Vaadi, kääritään pyyhkeeseen, kunnes se on täysin jäähtynyt. Kannatkaa ja juoda lasia kolmella eri annoksella koko päivän. Auttaa reumaa, osteokondroosia, niveltulehdusta, niveltulehdusta.

2 tavalla

Sekoita tuoreita voikukan kukkia yhtä paljon sokeria, tukahduttaa vähän ja poista se 10 päivää jääkaapissa. Kasvi vapauttaa mehun. Se on suodatettava ja humaloitettava kolmasosaa lasista kolme kertaa päivässä tyhjään vatsaan. Efektin saamiseksi reumaa tulisi hoitaa pitkään, vähintään kaksi kuukautta tai jopa kolme kuukautta.

Älä unohda, että tulehdusprosessien hoito nivelissä on monimutkaista. Kipu on oire. Kylvöä, pakkaamista ja sisäistä käyttöä varten tarkoitettujen infuusiolähteiden käyttö olisi osa hoitoa, jolla pyritään poistamaan taudin syyt sen sijaan, että sen oireet voitaisiin poistaa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 14 =