Mi van, ha a gyermek sír: erősen, ok nélkül? Mit tehetünk, hogyan nyugtathatjuk meg a sírót, hogyan kell megérteni a sírás okait

A gyermekek sírása nagyon irritálja a többieket, és a baba hozzátartozóinak szorongásához vezet.

A szeretõ anya elsõsorban a gyermekek sírásának okairól fog gondolni.

Azonosították őket – a lehető legmegfelelőbb megoldást keresik a problémára.

Mi van, ha a baba sír? Mi van, ha a baba nem indít? Mi van, ha a gyerek sokat sír? Határozza meg a helyzet okait

Miért sírnak a gyerekek? A csecsemőknek sok oka van sírni. Még nem tudnak szóban kifejezni érzéseiket és érzéseiket, és egyszerűen kifejezni minden negatív élményt a sírás segítségével. A tudósok még többféle gyermek sírását azonosították, és meghatározták, hogy mit jelentenek mindegyikük.

Például a lábfejek éles nyikorgása és nyikorása a colicot jelezheti. Ritkán üvöltés, ahogyan azt anyáknak is nevezik, az lehet az első jel, hogy a baba fokozatosan áttér az alvás fázisába. Természetesen minden gyerek egyedülálló, és minden baba sírásának oka lehet száz. De mit kéne ebben a helyzetben? A gyermekek sírásának lehetséges katalizátorait ki kell zárni.

Ez lehet a veszekedés és botrány a családban. Amikor a ház folyamatosan feszült állapotban van – a gyermek rendszeresen stresszes állapotban van. Mi okozhatja ezt a körülményt? Semmi, csak sírás, talán erős és ok nélkül.

Ez a sírás nem indokolja – így a felnőttek gondolkodnak, sok oka lehet a gyermeknek. A pszichológusok nem javasolják két évnél fiatalabb gyermekek szidalmazását és büntetését. Gyermekeik pszichéje még nem áll készen arra, hogy megkülönböztesse az igazságot és a fikciót, a jó és a rosszat, így sok oka lehet ennek a korszaknak a felborulására.

Súlyosbodik a helyzet azokkal a serdülőkorúakkal, akik nem indokoltak és öt és hat éves gyermekek. Ebben a korban az ilyen zavarok mentális rendellenességet jelezhetnek. Mi a teendő ebben az esetben? Hogyan állapítható meg, miért sírnak a gyerekek? Mi van, ha a baba sír? Mi van, ha a baba nem indít? Mi van, ha a gyerek sokat sír? Először is, minden testi és pszichológiai irritálót ki kell küszöbölni, kizárnia a betegség változatát, az éhezés és az álom vágyát.

Vannak esetek, amikor a gyermek csak a sírásból származik, és ez az állapot nyilvánvaló ok nélkül kezdődik. Ha ilyen helyzet alakult ki – a felnőtteknek csak meg kell kísérelniük a gyermek elvonását, megváltoztatni a helyzetet, megpróbálni nyugodni. Ha nincs ésszerű önsegítő módszer – érdemes más lehetőségeket választani.

Mi van, ha a baba sír? Mi van, ha a baba nem indít? Mi a teendő, ha a gyermek sírt nagymértékben – a hagyományos segítségnyújtási módszerek

Ha egy csecsemő és az óvodás korú gyermek idegesen viselkedik – az anyukáknak ajánlatos bemutatni a gyermeket a gyermekorvosnak, és döntést hozhat a vizsgálatról egy neurológusról. És a neurológus már megpróbálja kizárni az idegi eltérés jelenlétét.

Ha a sírás pontosan a gyermeknek a körülötte lévő világra adott reakciójának sajátossága vagy az idegrendszer működésében bekövetkező eltérések miatt következik be, akkor a neurológus megfelelő kezelést ír elő. A legfontosabb a helyzet okainak azonosítása. Ezek lehetnek az idegrendszer triviális jellegzetességei, a túlzott ingerlékenység, az átruházott stressz. A gyermek számára bármi stresszhelyzetbe kerülhet, akár a tréning vagy a versenyek kudarca, és nem tudja kifejezni tapasztalatait, elmélyül a probléma és egyszerűen harap. Felnőttek is ordítanak, és nem mindig tudják, miért.

Ha a neurológ azonosította a gyermek sírásának okait, és megfelelő bánásmódot ajánlott fel, akkor a szülőknek el kell távolítaniuk a betegség katalizátorait, és minden lehetséges módon támogatniuk kell a gyermeket. Továbbá a neurológus nem feltárja a jelenség konkrét okait. Akkor a gyereknek meg kell vizsgálnia. Előfordul, hogy a baba környezetének hatalmas hatása volt erre a viselkedésre.

A gyermek egyszerűen nem tudott megbirkózni azzal az információmennyiséggel, amely az agyába került, nem volt ideje feldolgozni az összes információt, ezért túlélte a stresszt, és ma nem tudja, miért szomorú, félt. Ebben az esetben a pszichológusok javasolják a helyettesítési technika alkalmazását, amikor a gyermek negatív élményét pozitív érzelmek váltják fel. A gyermeket egyszerűen eltereli valami fényes és érdekes.

Az idősebb gyermekek olyan ajándékokat kapnak, amelyek kompenzálják őket a figyelem hiánya és a pozitív érzelmek miatt. De ezt a technikát csak kivételes esetekben használhatja, különben a gyerek egyszerűen csak indokolatlanul sírni fog. Ez is problémát jelenthet. A sírás segítségével az ápoló gyerekek is manipulálják a felnőtteket. Mit mondjunk az iskoláskorú gyermekekről – sokkal okosabbak, mint a csecsemők.

Mi van, ha a baba sír? Mi van, ha a baba nem indít? Mi van, ha a gyerek sokat sír? Nem hagyományos segítségnyújtási módszerek

Néha vannak olyan helyzetek, amelyeket a szülők és az orvosok csak kapnak a kezükre, mert nem tudják diagnosztizálni a gyermeket. Minden vizsgálat normális, minden orvos az “egészséges” diagnózist írja, de a baba semmilyen ok nélkül nem sír.

Mi ennek a jelenségnek az oka? Számos ok lehet. Az egyik legelterjedtebb a gyermeki rémület. Az iskoláskorú gyermekek, éppúgy, mint a csecsemõket meg lehet ijedni az éles kopogás, hirtelen mozgások és hangos zajok. Mi köze a rémülethez?

Őseink a csecsemő tojásából megrémítették a rémületet. Úgy vélték, hogy ez a legalkalmasabb módja annak, hogy a baba megszabaduljon a negatívtól. Hogyan történik ez? Szobahőmérsékleten friss házi tojást kell venni. Helyezze a székre egy gyermek előtt, és tekerje a test tojást az óramutató járásával megegyező irányban fentről lefelé, mondván:

“Egy tojásra ugrálok, de egy tojásból romlottságot, rémületet, remegést, gyáva és álmatlanságot tapasztalok.

Ez egy napi ügy, vesz egy tojást éjjel magadnak, ingyenes (név) a félelemtől és a gonosztól! Bizony!

A tojás felfordítása nem kevesebb, mint kilencszer. Ez egy univerzális tisztítás, amely eltávolíthatja a gyermeket, a betegséget és más negatív hatásokat. Szükséges figyelmeztetni a szülőket, hogy minden gyermek különböző módon reagál a kúrára. Néhányan elaludtak és édesek voltak, sokan sírtak és sírtak sokáig, aztán egyszerűen, mint egy kézzel, levették.

Ha a rémület régi, akkor többször meg kell ismételnie az eljárást. A legfontosabb dolog a gyermek állapota. A tojás hatodik bevezetése után általában kezdődik a gyógyulás. Ha ez a módszer nem illeszkedik, akkor ez azt is jelenti, hogy a gyermeknek el kell távolítania a gonosz szemet is. A tojással is kijuthatsz, de meg kell adnod, hogy ez egy jinx. Ez irányított tisztítás. Minden korú gyermekre, sőt gyakran is elvégezhető.

Mi van, ha a baba sír? Mi van, ha a baba nem indít? Mi van, ha a gyerek sokat sír? Meg kell állapítani az okot, és alkalmazni kell az egészség-javító intézkedések egész sorát. A legfontosabb dolog a gyermek egészsége és jóléte. És a negatívok eltávolítása a szülők számára szükséges. Néha, hogy megoldja a problémát, elég ahhoz, hogy a szülők abbahagyják a sikolyt és kommunikáljanak az emelt hangokon. Minden gyermek egyéni, és nem általánosítható. Mindenesetre a szülők támogatása döntő tényező lehet a gyermek gyógyításában, a baba egy indokolatlan sírásban.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 75