Top 10 hedelmällisintä lajikkeiden kurkkua avoimelle ja suojellulle maaperälle: valokuvia, kuvausta, ominaisuuksia. Valitse hedelmälliset kurkut!

Kurkkuviljelmän saanto riippuu oikeasta siemenmateriaalista ja maatalouden tekniikoiden viljelystä. Nykyään korjataan useita lajikkeita kurkut, jotka tuottavat hyvää satoa sääolosuhteista huolimatta. Voit kasvattaa tällaisia ​​vihreitä missä tahansa maan alueella. Tutustumme tavallisimpiin lajikkeisiin ja hybrideihin.

Kuvaus ja ominaispiirteet, joilla saadaan kurkkujen lajikkeet avoimelle maaperälle

Kurkut kuuluvat lämpöä rakastaville viljelykasveille, joilla on lyhyt kasvillisuus, joten kesäkauden aikana kasvinviljelijän on korjattava mahdollisimman suuri saalis. Sääolosuhteet eivät kuitenkaan aina ole rohkaisevia, hedelmät eivät ole sidottuja usein sateiden vuoksi tai poltettaviksi auringossa. Tulot tulevat hybridistä itsepölytteisiltä lajikkeilta. Nämä ovat stressitekijöitä, jotka eivät edellytä pölytystä hartioilla, harvoin sairastuvat ja antavat vakaan sadon kaikissa sääolosuhteissa.

Varhainen lajike kurkkua avoimelle maaperälle

Varhainen kurkut kasvatetaan yleensä salaatiksi, mutta moderneissa lajikkeissa on myös yleisiä vihreitä. Ne istutetaan paitsi keväällä myös syksyllä. Lämpimällä säällä voit laajentaa kurkku kausi.

Top 10 hedelmällisintä lajikkeiden kurkkua avoimelle ja suojellulle maaperälle: valokuvia, kuvausta, ominaisuuksia. Valitse hedelmälliset kurkut!

Suosituin puutarhurin keskuudessa on kurkku “Aprelsky”. Hedelmäys alkaa 50 päivää istutuksen jälkeen. Zelenianit ovat suuret, jopa 25 cm pitkät, hieman rei’itetyt. Niiden viljely ei ole vaikeaa, kasvi heikosti haarautunut, ei tarvitse karsia. Sairauksien kestävyys on suuri. Keskimääräinen saanto tasolla 22 kg 1 neliöstä. m. vuodetta. Pölytyksellä tuotto nousee 30%.

Top 10 hedelmällisintä lajikkeiden kurkkua avoimelle ja suojellulle maaperälle: valokuvia, kuvausta, ominaisuuksia. Valitse hedelmälliset kurkut!

Hybridilajikkeella “Claudia” on ominaista hedelmien harmoninen tuotto ja pitkä hedelmäaika. Ensimmäinen sadonkorjuu kestää 45-50 päivää. Tämä on monenlaista yleismaailmallista tarkoitusta. Siemenet ovat tuoksuvia ja tiheä lihaa, pieni, jopa 10 cm din, ilman katkeruutta. Sopii tuoreeseen kulutukseen ja peittaukseen. Sadonkorjuu ei ylitä pensaita, se säilyttää esityksen pitkään, sietää kuljetuksen hyvin. 1 neliö. m. vuoteet voivat kerätä jopa 25 kg hedelmiä. On suositeltavaa kasvaa ristissä.

Variety “ystävällinen perhe” rakastui puutarhurit niiden vihreys. Nämä ovat pieniä vihreän värisiä hedelmiä, joissa on valkoinen raita. Kurkujen paino on enintään 80 g. Liha on tiheä ja miellyttävä maku. Erilaisia ​​yleismaailmallisia käyttötarkoituksia, joissa on kimpussa munasarja. Muutamia vihreitä lehtiä muodostuu lehtien sinusista. Ensimmäinen niistä kypsyy 40-45 päivän kuluttua laskeutumisesta. Saanto 20 kg tasolla 1 neliöstä. m. vuodetta. Saadun lisäämiseksi sinun täytyy prischipke ja karsiminen.

Keskipitkän kypsyttämät lajikkeiden sadonkorjuu

Keskipitkän aikaisista lajikkeista voidaan tunnistaa:

· “Pikku talo”;

· “Darling.”

Nämä ovat mehiläispesäisiä hybridejä, joilla on korkea saanto ja hyvä immuniteetti.

Lajike “Domovenok” alkaa tuottaa hedelmää 55 päivän kuluttua ampumisista. Höyhenet ovat keskikokoisia, eivät vaadi erityistä hoitoa. Zelenianit pimply, enintään 8 cm pitkä. Liha on tiheä, ilman katkeruutta, rapeaa. Lajike sopii tuoreeseen kulutukseen ja säilyttämiseen, harvoin sairas. Tuottavuus tasoltaan 15 kg 1 neliöstä. m. sängyt, hedelmäinen venytetty, vihreät laulavat syksyyn asti.

Hybridi “Golubchik” eroaa pääasiassa naaraspuolisesta kukkasista, mikä edellyttää mehiläisten pölytystä. Sato on korkea, hedelmä on jopa 10-11 cm pitkä, vihreä valkoisella raidalla. Sellu ilman katkeruutta, tiheä iho. Kurkut sopivat säilytykseen ja suolaukseen. Pihvit ovat voimakkaita, tarvitsevat tukea, ovat resistenttejä useille sairauksille. Suositeltu istutustiheys 4 kasvia per neliökilometri. m.

Kurkkujen myöhäinen sadonkorjuu

Kun valitaan myöhään kypsyviä lajikkeita, on syytä harkita, että siemenet antavat ystävällisiä versoja vasta kolmen vuoden kuluttua. Tuoreet siemenet eivät käytä istutukseen. Myös viljelyalue on tärkeä, sillä sadonkorjuu kestää yli 65 päivää.

“Voittaja” -lajista erottuvat voimakkaat pensaat, jotka sietää jäähdytystä ja kuivuutta hyvin, harvoin kärsivät sienisairauksista ja antavat hyvän sadon. Zelenians suuri, enintään 14 cm pitkä, keskimääräinen paino noin 100 grammaa. Sopii tuoreeseen kulutukseen ja säilytykseen. Saanto 10 kg tasolla 1 neliöstä. m. vuodetta.

Top 10 hedelmällisintä lajikkeiden kurkkua avoimelle ja suojellulle maaperälle: valokuvia, kuvausta, ominaisuuksia. Valitse hedelmälliset kurkut!

Kurkkujen “maanviljelijä” pidetään korkean tuoton myöhäisten lajikkeiden keskuudessa. 1 neliö. m. vuodepaikkaa voi kerätä yli 15 kg hedelmiä. Zelentsy ei ole kuuma, sopii säilyttämiseen, suolaukseen ja tuoreeseen kulutukseen. Hedelmien keskipaino on yli 200 g.

Sadonkorjuu itsepölyttävien lajikkeiden kurkut kasvihuoneisiin

Kasvihuoneen läsnäolo mahdollistaa kurkkuajan laajentamisen. Tarvittavien lämpötila- ja valaistusolosuhteiden ansiosta on mahdollista kasvattaa hyvää sadon kaupallista vihreää. On suositeltavaa antaa etusija itsepölyttäville hybrideille.

Korkean tuoton hybridi “Murashka” pidetään parhaiten kasvihuonekurujen joukossa. Hedelmöitys tapahtuu 35. päivän kuluttua istutuksesta. Pennut ovat keskikokoisia, munasarjatyypin tyyppi. Kasvi on resistenttejä erilaisille taudeille, mutta tuholaiset ovat harvoin alttiita. Zelenianit, joissa on runsaasti mustia pimplejä, säilyttävät hyvän mautyypin säilyttämisen aikana. Kurkujen keskipaino on enintään 100 grammaa, pituus on noin 8 cm.

Lajike “Emelya” erotetaan munasarjan ja enimmäkseen naaraspuolisten kukkien niputyypistä. Kasvi on vahva, hyvin sietää lämpötilan laskua, harvoin sairastuu, ei menetä makua käsittelemättömän sadonkorjuun aikana. Hedelmöitys tapahtuu 35-40 päivää istutuksen jälkeen. Hedelmät ovat suuria, jopa 15 cm pitkä, täynnä vihreää väriä, käytetään salaattien valmistukseen, ne eivät ole kovin sopivia säilyttämiseen.

Hybridilaji “Ant” alkaa tuottaa hedelmää 35. viljelypäivänä. Hedelmät, joiden pituus on enintään 10 cm, tuberkuloosi, vihreä. Liha on tiheä, ilman katkeruutta. Kasvulle on tunnusomaista huono kasvu ja munasarjatyyppinen nippu, ei vaadi erityistä hoitoa. Hedelmällisyysaika on lyhyt, saanto on hyvä. Zelentsy säilyttää väriä säilytyksen ja suolan jälkeen.

Kuinka lisätä lajikkeiden saantoa ja kasvattaa kurkkua oikein

Jos olet menettämässä lajikkeen valintaan, kuuntele kokeneiden kuorma-autonkuljettajien ohjeita.

Määritä, mitä vihreitä käytetään. Se riippuu siitä, mitä siemeniä valitaan: salaattia tai universaalia.

· Antakaa mieluummin hybridit, jotka kärsivät vähemmän, jos ilmasto alueella on epävakaa.

· Muista, että lyhyessä ja kylmässä tilassa on parempi istuttaa kasvihuonekaasut, on parempi kieltää lajikkeet avoimelle maaperälle.

· Avoimessa maaperässä voidaan kasvattaa mehiläispesäisiä ja parthenokarpisia lajikkeita, mutta kasvihuoneessa on parempi käyttää jälkimmäistä.

· Kasvattaa useita lajikkeita kerralla hyvän sadon varmistamiseksi ja vertailemaan indikaattoreita samoissa olosuhteissa.

Muista myös, että itsepölyttävät hybridit säilyttävät itävyyskapasiteettiaan noin 10 vuoden ajan, mutta 5 vuoden varastoinnin jälkeen tällaisten kasvien saanto on paljon pienempi. Pane pakkaus varovaisesti siemenillä ennen ostoa.

Ennen istutusta tarkista siemenet itävyydestä ja hävitä siemenet. Pistä ne suolattuun veteen, ja kaikki, joka kelluu pintaan, turvallisesti heittää pois. Ei ole tarpeetonta käyttää siementen liotusta ja desinfiointia tai jo jalostusta.

Top 10 hedelmällisintä lajikkeiden kurkkua avoimelle ja suojellulle maaperälle: valokuvia, kuvausta, ominaisuuksia. Valitse hedelmälliset kurkut!

Sadonkorotuksen on kovaa työtä. Istutettuaan siemenet maaperään ja itämisen syntyyn, laitoksen juurijärjestelmää on jatkuvasti ylläpidettävä. Kasvun alussa on tarpeeksi tavallista kynnystä, kun kasvu kasvaa, paljaat juuret olisi peitettävä ravintoalustalla tai humuksella.

Kerran viikossa sinun on vedettävä sängyt ja tehtävä lannoitusta. Typpeä sisältäviä lannoitteita ei tule käyttää munasarjojen muodostumisen aikana, on parempi käyttää fosforikaliumia. Taudin hyvää ennaltaehkäisevää hoitoa leikkuualueella päällystetään maitoa ja vettä 1: 1. Älkää unohtako löysää maaperän yläkerrosta ja multaa maaperän kasvien alle, sillä he palkitsevat runsaan sadon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 39