Mit néznek ki a kártyák, játszanak kártyákat és nyernek vagy veszítenek? Alapvető értelmezések - Mi a

Egy álomban egy személy különböző eseményekre, találkozókra, eseményekre jöhet. De mit jelent az álma, amelyben kártyázik? Miben néz ki a kártya? Meg kell érteni.

A térkép hogyan néz ki – a fő értelmezés

A szerencsejáték álmában nem hoz semmi jóat a valóságban. Ezért, ha álmodott a kártyákról – itt az ideje, hogy átgondolja az Ön döntéseinek helyességét. Mit kell különös figyelmet fordítanom?

• Milyen kártyákat álmodtál;

• Hol jöttek a kártyák az álmodból?

• Mi történt az álomban lévő kártyákkal?

• Nyertél vagy elvesztettél;

• Ki más részt vett az álmodban?

• Milyen érzelmeket okozott neked álom?

Ha egy álmod van, ahol asztalhoz ülsz és kártyákat terjesztesz – a valóságban más emberek életét irányítod, a helyzet az irányításod alatt lesz. Ha egy álomban a játékos szerepében ülsz a játéktáblán – várjatok bajokat és hirtelen változásokat a rosszabbra.

Fontos megjegyezni, hogy melyik ruha van a kezedben:

• Worms – felelősek a szerelmi kapcsolatok kérdéseiért;

• Csúcsok – ígéret problémák és stagnálás az üzleti életben;

• Klubok – érdemes figyelni a pénzügyi helyzetre;

• Tambov – felelősek az üzleti kérdésekért.

A kártyázás egy álomban, amelyet a házában találtál meg – valaki azt akarja, hogy kiáltozzon, valaki meg akarja zavarni a családi kapcsolatait, és hasznot húzhat tőle. Ha látod a kártyádat az asztalodra – fel kell készülnöd az intrikákra és az árulásra. A trumps nyilvánvalóan nem lesz a kezedben.

Tekintsd meg az ágyadon lévő kártyákat – a második felében nem vagy őszinte. A tolmács azt tanácsolja Önnek, hogy őszintén beszéljen, hogy feltegye az összes pontot azokban a kérdésekben, amelyek régóta aggódnak.

Ha látod magad egy elveszett kártyát keresni, akkor aktívan keresed a lehetőséget, hogy visszafordulj az óra. Hiányzott valami, és most megpróbálja megváltoztatni a helyzetet. Az álom tolmácsa azt tanácsolja, hogy ne merüljön fel, és ne hozza meg a tájékozott döntéseket. Ellenkező esetben nem csak azt fogja találni, amit keres, de elveszíti azt, aminek van.

Ha egy olyan álmot álmodtál, amelyben egy kártya ruhában öltözött ember küszöbén jelenik meg – váratlanul váratlanul várják a meghívott vendégeket. Shuffle deck egy álomban – drasztikusan változtatni a valóságban. Őszintén igyekszünk mindent szervezni a legjobb módon, de nem fogjuk meg. Ha álmodsz egy álmot, amellyel megpróbálod kihúzni a kártyát a tokból – valójában a rejtett lehetőségeket kell használnod. Minden, amit korábban akartál felismerni, jobb lesz.

Ha álmodsz kártyázásról pénzért – itt az ideje, hogy gondoskodj a pénzügyi helyzetéről. Különösen, ha látod, hogy csak klubjai vannak a kezedben. Ez az öltöny különleges a pénzügyi jólét szempontjából. Ha látod, hogy csak a legmagasabb lapja van ennek az öltönynek a kezében, akkor valójában győztes leszel. Ha a kezedben megismétli a kártyákat, akkor újra és újra nehéz pénzügyi helyzetbe kerülsz.

Az álom, amelyben egy speciális kártyacsomagot keres, és semmilyen módon nem tudja megvásárolni, azt jelenti, hogy valójában megpróbálsz valami különlegeset találni, amire szükséged van. És nem találod ezt a dolgot. Ha otthonában egy régi és elkapott kártyát találsz az álmodban – érdemes jobban megnézni a múltbeli hibáidat és hiányokat, talán rövid időn belül fontos szerepet játszanak az életedben.

Ha egy álomban újratervezi a kártyákat egy fedélzeten, és nincs elég belőle – szükség van a társakhoz való viszony újraértékelésére. Nincsenek szerelme és támogatása tőled. Túl szigorúak és kritikusak vagytok tőlük. Ha csak egy öltöny van a fedélzeteden, érdemes megemlíteni, hogy melyiket. Ebből függ az alvás értelmezése.

Ha ez egy szív kártya – érdemes jobban megvizsgálni a szeretet kérdéseit és a környező emberekkel való kapcsolatokat. Ha ezek csúcskártyák, akkor bajba kerülsz, ami megakadályozza, hogy hosszú ideig élj. A fedélzeten lévő gyémántok meggondolják Önt a pénzügyi nehézségek és csalódások.

Ha látni szeretné, hogy a kártyák égnek – a terveid is égnek, nem valósulnak meg a külső interferencia miatt. Ha talál egy kártyát a zsebében – érdemes megemlíteni, hogy milyen színű volt. Ha ezek csúcsok, várj bajt egy közeli baráttól. Ha meglátod, hogyan ég a szív ásza – az életedben olyan szenvedélyes attitűdök fognak lenni, amelyek elnyelik Önt.

Ha egy álomban kitalálod a kártyákat – emlékszel arra, hogy ki pontosan kitaláltad, és milyen információkat kapsz a kártyákról. Igaz lehet. Emlékezzél rá, aki mégis az álmodban gondolkodik. Ezek az emberek a közeljövőben jelentős hatással lesznek a sorsára.

Egy álomba dobni a kártyákat az, hogy szétszórja a szavakat, majd megbánja. Rajzolj kártyákat magadnak, készítsd el őket – a sors ellen játszik. Menjen a közvélemény ellen.

Egy szerencsétlenség fogadására – a valóság megváltoztatására. Fontos megjegyezni, hogy mit talál. Ha látod magad egy szerencsevég szerepében – emlékszel, ki volt a recepción. Ez a személy hamarosan segítséget kér.

A kártyák mint ajándékozás fontos, de zavaró üzlet. A kártyák nedvesítése az esőben csalódás és szomorúság. Nem akarná felháborodni a kicsit, de a körülmények is. Nem változtathatsz semmit.

Mi az álma Freud álomkönyvének térképéről?

Freud álomkönyvében azt mondják, hogy milyen a kártyák. Álmodnak jelentős változásokról az életben, aki látja ezt az álmot. Talán váratlan találkozót vársz egy gyönyörű idegenrel, ha álmodsz egy hölgy szívéről. Ha ez a kártya egy lány álma, akkor van egy riválisa.

Az álomban lévő csúcskártyák a valóságban a személyes életben való csalódást jelentik. Hiányozni fogsz a kivonat és a bizalom a partnerben, ha álmodsz ezeket a kártyákat. Ha látni szeretné, hogy a szeretett kártyákat a játékasztalon forgalmaz – ő hazudik neked és játszik az érzelmekkel, de nem csak a tiéd.

Tekintse meg, hogyan próbálja meg a kívánt kártyát a fedélzetről egy álomban megtalálni – megtalálni a megfelelő változatot, a személyes életed problémáinak helyes megoldását. Játssz az udvaron barátaiddal a kártyákon – valaki a közeli barátaidtól kezd flörtölni veled.

Egy álomban egy kártyaház építése nagyszerű tervek készítése szerető számára, de nem arra szolgálnak, hogy igazolják magukat. Hogy lássa, hogy a szeretett egy kártyaházat épít – hogy megkapja tőle a kezét és a szívét. De a házasság nem lesz boldog. A boldogság átáramlik.

A padlón elszórt kártyák megnézése és összegyűjtése – valaki zavarja a jövőbeli terveidet, és megpróbálja megakadályozni, hogy végrehajtsa azokat. Hiányozni a kártyák a fedélzetben, hogy veszekedni és elválás.

Milyen kártyák az Ezoterikus Álom Könyvhez

Az Ezoterikus Álom Könyvben azt mondják, hogy fontos emlékezni arra, hogy mely kártyákat látott álmában. Milyen érzelmeit legyőzte? Ha tehetetlenül boldog vagy, hogy kártyád van a kezedben – akkor is örülsz az életedben bekövetkező változásoknak, még akkor is, ha mégsem olyan pozitívak.

Álmodni egy térképen a szerencse-mondáshoz – próbálja meg kitalálni a sorsodat. Előre szeretne tudni mindazt, ami az ön személyes életében várja Önt, ha szív kártyákat játszik. Dreambook azt tanácsolja, hogy ne rohanjon a dolgok, ha álmodja, hogy a szerencse azt találta, hogy elválik a szeretődtől. Ha a szerencsejátékos kitalálta a boldogságot a személyes életedben és a házasságodban – várj kellemes romantikus találkozásokat.

Ha gyakran látsz kártyákat – emlékszel, milyen értelmezést álmodoztak. A tudatalatti elméd megpróbálja adni egy fontos nyomot egy álom által. Ha egy álomban ugyanazt a helyzetet látja, de a kártyák megváltoznak, fontos megközelítésmódot kell megváltoztatnia. Rush események.

Ha álmodban játszol a szeretőddel a kártyákon és elveszíted – a valóságban elrejt valamit tőled. Ha nyersz – megnyílik valami kellemetlen titkot. Ha látni szeretnéd az álmot, amelyben kártyákkal rendelkezel, érdemes aggódni az új ismerősök miatt.

Miben néz ki a térkép más álomkönyveiben?

Wanderer álomkönyvében azt mondják, hogy a kártyák álmodnak a megtévesztésről a tettekben, a hazugságokban. Ha kártyázni fogsz ellenfeleidet – kapsz apró ajándékokat. Medea álomkönyvében azt mondják, hogy különös figyelmet kell fordítanunk az alvásod hangulatára.

Ha egy álomban nagyon aggódsz, amikor kezedben tartod a kártyákat, akkor a valóságban aggódni fogsz a fontos információk miatt. Ha nyugodtnak és magabiztosnak érzi magát – támaszkodnia kell az intuícióra. Nem vagy veszélyben. Bármelyik törekvésed sikeres lesz.

Bármelyik álma is, fontos, hogy bízz magadban. Fontos, hogy ne félj az életváltozástól. Az álmok csak azt javasolják, hogyan kell helyesen cselekedni bizonyos helyzetekben.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 59