A hónalj bőrének meghúzására vonatkozó szabályok

Egy gyönyörű és jól ápolt nő adhat korának egy banális gesztust – felemeli a kezét. Nem számít, mennyire jól néz ki, a hónaljának lazasága mindig az életkorra utal, és nem a jobbra.

Nem titok, hogy az elasztin és a kollagén csökkenése miatt a bőrt puha, ugyanolyan korú a hónalj bőrével. Gyakran előfordul, hogy a hónalj lüktetése éles súlycsökkenést jelez, a bőr nem tudott időben reagálni, így voltak hajtások.

A bőr szigorítása érdekében egy egész komplexumot kell használni, amely magában foglalja a speciális gyakorlatokat és kozmetikumokat.

kozmetikum

  • Minden nap, és a legjobb a reggel hideg zuhanyt, masszírozni a hónalj területét egy merev szivacs, ez növeli a vér áramlását.
  • Szigorú hatású krémek és krémek használata kötelező.
  • Hetente egyszer vagy kétszer olyan bozótokat használjon, amelyek a bőrt megrongálják. Ez azt jelenti, hogy olajjal használható, miután nem alkalmazhatja a krémet a bőrön.
  • Ne üljön kemény étrenden, ne egyen több halat, erjesztett tejtermékeket, húst és növényi olajat.
  • Ha a gyengeség túl jól látható, látogasson el a szépségszalonba, egy tapasztalt szakember javasolni fogja azokat a szükséges eljárásokat, amelyek segítenek a bőr rugalmasságának helyreállításában.

ünnepély

A különböző krémek és cserjések mellett napi egyszerű gyakorlatokat is végezhet.

  • Az emlő rugalmasságához és a hónalj gyengeségének minimalizálásához a kezekhez úgy csatlakozzon, mintha imádkozna a mellkas előtt. Tolja fel a tenyerét egymás ellen 5-8 másodpercig, majd annyira pihenjen, és így 30 megközelítést.
  • A hangsúlyt a hátadon kell feküdni, térdre hajlani, pihenni a padlón. Vegyünk súlyzókat, emeljük fel őket, majd hígítsuk, majd helyezzük a padlóra, így 20-szor. Ne rohanjon, és simán végezze el a komplexumot. Ha nincsenek súlyzók, használjon vízzel töltött műanyag palackokat.
  • Szélesítse a lábát szélesebbre, mint a vállát, a súlyzók (vagy a vízcseppek) kezébe. Húzza őket előre, kanyarodjon kézzel, nyomja meg őket a mellkasra. Végezzen 10 megközelítést minden kézre.

Hogyan kell öltözni

A ruhák segítenek a nem vonzó hónaljok elrejtésében a fellendülésük során. Próbáld meg választani átlátszó blúzokat és ingeket, hagyd abba a vállnélküli és nagyon rövid ujjú ujjat. Ha szükség van erre a ruhára, használd a bolero-t (az eredeti modellek tökéletesen kiegészítik a ruhát), elrejtik a hiányosságokat és kényelmesen érezni fogják magukat.

működés

Bizonyos esetekben a felsorolt ​​módszerek mellett műanyag is alkalmazható. Egy orvos végzi zsírleszívás és bőrfeszesítő, vagy adjon meg egy különleges megoldás, elősegítve lipolízis és érvényes továbbá nyirokmasszázs (de abban az esetben a kisebb ráncok).

Az ajánlott gyakorlatok és a kozmetikai eljárások helyes megközelítésével és rendszerességével megoldható a flappy hónalj problémája.

Szöveg: Ksenia Alexandrovna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 46 =