Masker til ansigtet fra acne hjemme - 7 bedste opskrifter

Kosmetikere verden rundt kæmper daglig det mest ubehagelige fænomen, som kun kan ses på ansigtet – bumser.

Det er ligegyldigt på hvilket tidspunkt i livet pigens ansigt pludselig bliver dækket af lignende udslæt, det er vigtigt, at de forårsager meget lidelse for mennesker af enhver alder.

De berygtede “sorte pletter” – acne og acne komedoner, papler og pustler: hvordan man kalde dem, de forårsager en reaktion er altid meget negativ. Hvordan skal man behandle med problemet hud, ved hjælp af en ikke-aggressiv måde fra hjemmet medicinskabet? I dag vil vi forsøge at vælge de midler, hvormed du kan gøre en effektiv ansigts masker til acne i hjemmet.

Maske fra acne med aspirin og citronsaft

De fleste piger bemærker de første bumser under ungdomsårene. Ofte betyder deres udseende, at den aktive vækstperiode i kroppen og omstruktureringen af ​​den hormonelle baggrund begyndte. Overskydende mængde af subkutant fedt er dannet i små hvide knuder, omgivet af et betændt område.

Over tid stiger nodulet i størrelse og går til sidst igennem og helbreder. Normalt tager denne proces ikke mere end 2-3 dage. Men til den store beklagelse stopper han aldrig med en bums. I hvert fald i de fleste tilfælde, med 17-18 år, kommer pigens hormonelle baggrund tilbage til normal, og ansigtshuden bliver glat.

For at reducere antallet af læsioner på huden, samt tør og fremskynde deres helbredelse, så prøv at lave din egen maske på acetylsalicylsyre-baserede (det er en del af mange kosmetiske produkter til acne, der sælges på apoteker) og citronsaft. Take:

1. 5-10 tabletter af sædvanligt aspirin,

2. Citron,

3. En halv teskefuld sodavand.

Aspirin skal knuses, klemmes citronsaft og tilsættes sodavand. Bland derefter alt sammen til en homogen konsistens og anvend det på ansigtsområdet dækket af acne. Lad masken være i mere end 10 minutter, og skyl den af ​​med vand, og spred ansigtet med en fugtighedscreme.

Hjemmemaske med honning og olivenolie fra acne på ansigtet

Ifølge undersøgelser fra britiske forskere lider omkring 80% af kvinder med acne af et lignende problem fra deres forældre. Det viser sig, at den genetiske disposition for dannelsen af ​​acne, overdreven svedtendens og fed hud også sker.

Fugter huden, hvilket gør ansigtet silkeblød og reducere forekomsten af ​​acne vil hjælpe maske på grundlag af æggeblomme, olivenolie og honning. For at genskabe det derhjemme, skal du bruge:

• Æggeblomme – 1 stk.

• Honning – 1 spsk,

• En og en halv spiseskefuld olivenolie.

Tilslut alle ingredienserne i glasbeholderen og anvend det rensede ansigt. For at opnå den ønskede effekt skal masken stå i 15-20 minutter. Skyl efter lidt tid med varmt vand.

Hjemmemaske fra acne på ansigtet af havreflager og yoghurt

For at reducere forekomsten af ​​comedoner på ansigtet, skal du ikke glemme at skifte svamp og børste makeup børster regelmæssigt. De er gradvist akkumulerede skadelige bakterier, som kan provokere udseende af uæstetiske bumser.

Havregryn flager, som et middel til bekæmpelse af acne, er velkendte for kosmetologer. De anbefales at bruge ikke kun som ansigtsmaske, men også som en skrubbe, der exfolierer døde hudpartikler. For at forberede et ansigtspleje produkt derhjemme skal du tage:

• 3 spsk. l. flager, som du kan knuse i en speciel mørtel eller passere gennem en kaffekværn,

• 1 spsk. l. naturlig yoghurt. Pas på, at der ikke findes fødevaretilsætningsstoffer og farvestoffer i den,

• 5 spsk. l vand.

Forvarm vandet og stjæle havregryn. Lad blandingen brygge, omkring 15-20 minutter, og tilsæt den derefter med en skefuld yoghurt og påfør ansigtets ansigt. For at masken skal virke, er der nok 20 minutter. Når den tildelte tid passerer, vask masken, forsigtigt “gnide” flager ind i huden. Herefter er brug af en fugtighedscreme tilladt.

Soda maske fra acne på ansigtet med sæbe chips

Masker baseret på sodavand tørre helt den fedtede hud og lindre betændelse, så brug dem flere gange om ugen. Særlige omkostninger et sådant værktøj kræver ikke, fordi sodavand og sæbe er i hvert hus.

Du kan forberede en maske som denne:

• Babysæbe skal gnides på en fin rist og hældes i en separat beholder med 1 el. l. chips,

• Næste skal du male 1 tsk havsalt i en blender,

• Tilsæt en halv teskefuld soda og lidt vand til blandingen.

En sådan vrøvl bør påføres ansigtet og efterlader ikke mere end 10 minutter, og derefter skylles fuldstændigt. Hvis du har en meget fedtet hud, er det umiddelbart efter masken muligt at udelukke midlerne til fugtgivende og nærende.

Ansigtsmaske til acne baseret på hvid ler

Hvid ler er også kendt som havregryn: Meget ofte bruges det af kosmetologer i deres kontorer som grundlag for at skabe universelle midler til bekæmpelse af acne og andre hudproblemer. Du kan dog købe hvid ler i et standard apotek, og ved at tilføje et par vigtige ingredienser til det, kan du lave et fremragende værktøj til hjemmebrug. Så skal du forberede:

• Glasbeholder,

• Hvid ler (2-3 teskefulde)

• Mælk (2-3 teskefulde)

• Babypulver eller talkum (1 tsk).

Bland alle ingredienserne til konsistensen af ​​morbær, dække kinderne, kindbenene, næse og pande. Lad masken stå i 15 minutter. Ifølge fornemmelserne forstår du, at det er på tide at vaske masken: den hvide ler skal tørre, blive lys og begynde at skrælle huden. Denne maske har bakteriedræbende egenskaber, lindrer olieagtig film på ansigtet, hvilket forhindrer systematisk udseende af acne og hudorme.

Hjemmemaske fra bumser med agurk og æblecidereddike

Æblecider eddike kan være den mest mirakuløse metode, der vil reducere mængden af ​​acne på din hud. Allerede efter den første ansøgning vil andre bemærke, hvor rent og glat ansigtet er blevet, fordi æblecidereddike har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber, tørrer effektivt puder og fremmer deres hurtige helbredelse. Prøv dig selv at lave en maske hjemme:

• Gurk, gnid gennem et fint rivejern,

• Tilsæt en æggeblomme,

• Sæt i blandingen 2 spsk. l. olivenolie og 1 tsk. æblecider eddike.

• Det er kun at blande vores middel og anvende det til det område, hvor acne er mest.

• Vent i ca. 20 minutter og skyl ansigtet med vand.

Banan-jordbærmaske fra acne på ansigtet

Sådan et godt middel til acne lugter godt, blødgør sløret og har helbredende egenskaber. Det er svært at modstå ikke at spise masken, før man påfører huden, men forsøge at stoppe dig selv, fordi effekten af ​​det vil overgå alle dine forventninger. En betingelse: Du skal bruge masken regelmæssigt, mindst 2-3 gange om ugen. Kun på denne måde vil du bemærke det bedste resultat.

Alt du skal gøre er at ælte en banan og flere store jordbærbær med en gaffel. Som regel er 4-5 stykker nok. Tilsæt 1-2 spsk olivenolie til masken, dække dette ansigt med denne blanding og lad det bløde i 20-25 minutter. Skyl det derefter af med varmt vand.

Hjemmemaske til acne og bumser med te-træolie

Den mest berømte antiseptiske i verden er te-træolie. Dens tilladelse til at anvende vildt på den betændte pimple, gør med det lotion, geler til vask. Men den mest effektive er te-træolien, når den er en del af masken. Bekæmpelse af bumser og ikke forsøger te-træolien er som at kæmpe mod overskydende vægt og glemme en kost.

Her er de ingredienser, du har brug for til at oprette en maske:

1. Tea tree olie,

2. Stivelse,

3. Æg hvid.

Bland i æggehvide æggehvider, 1 tsk stivelse og tilsæt 3-4 dråber tea tree olie. Rør godt og påfør huden. Vent, indtil huden er tør, og der opstår en lille tæthed. Som normalt ses denne proces ikke i mere end 10-15 minutter. Skyl derefter masken af ​​og spred cremefladen om ønsket.

Masken med teetræ er helt sikkert, da det er helt økologisk produkt. Derudover vil du med moderat brug føle, at huden er blevet glattere, frisk, og de fleste acne vil forsvinde.

Husk, at enhver maske eller acne lotion ikke er et universalmiddel. For permanent at slippe af med acne, bør du spise rigtigt (undtagen stegte og fede fødevarer, kager og bagværk samt røget produkter), glem de dårlige vaner som at drikke alkohol eller ryge for evigt.

Endeløs stress, søvnløshed og systematisk søvnløshed påvirker kvindernes generelle sundhed, hvilket også påvirker ansigtets hud. Prøv ikke at røre den med beskidte hænder, udfør regelmæssigt procedurer for rengøring derhjemme og brug vores opskrifter.

Vi garanterer, at effekten af ​​et sådant kompleks vil være meget mere end fra et engangsbesøg på et kosmetologisk værelse.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 44 =