Hvordan vælger du den rigtige eller solbriller til et rundt ansigt

I dag briller er ikke kun for vision korrektion og beskyttelse mod solen, men også som en vigtig tilbehør, som er en integreret del af deres personlige image og stil. Og det er ligegyldigt, hvad du køber solbriller: Solbriller eller visning, det vigtigste – at de er perfekt kombineret det med dit udseende og måde – på ansigtsform, billede og farve.

Når alt kommer til alt er du enig i, at rammemodellen kan ændre ansigt og udtryk radikalt og dermed det første indtryk efter at have mødt dig. Ofte du forkert tilbehør “kaster” et par år, og i stedet for smigrende behandling “pige!”, Er Forbipasserende begynder at fortælle os, “en kvinde!”. Selvfølgelig er vi alle kvinder, men det er meget mere behageligt at høre den første mulighed, ikke?

Så den første ting du har brug for til korrekt at bestemme dit ansigt form.

Hvordan vælger du den rigtige eller solbriller til et rundt ansigt

Bestemt? Hvis du er en glad ejer af et rundt ansigt, så er du heldig, for så kan du lære alle detaljer om, hvordan du vælger de rigtige briller til et rundt ansigt.

Hvordan man vælger briller: Regler for alle

1. Køb ikke en ramme, der ligner din ansigtsform. Det vil sige at vælge briller til et rundt ansigt, stop aldrig med modeller af en rund form.

2. Det er at foretrække at vælge briller, hvor den nederste del af fælgen vil svare til øjnets nedre kontur. Dette skaber en virkning af integritet.

3. Brillerne sidder højt på næsebroen, forlænger visuelt visuelt, og dem der sidder i midten – forkorte det.

4. Glem ikke at brillerne skal se harmonisk ud med dig og din stil: med hudens tone, hårets og øjnens farve og tøjets stil.

Hvad er de, ideelle briller til et rundt ansigt?

Kvinder med en cirkulær form af ansigtet, sædvanligvis karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​buttede kinder, hage æbler og afrundet uden udtrykkelig linjer i kindbenet område, længde og bredde af ansigtet er næsten identiske. Sådanne ansigter virker lidt barnlige og tiltrækker deres lethed og naivitet.

Men ikke alle piger vil konstant se “søde”, og ikke har noget imod at tilføje mere femininitet og temperament til deres image. Denne effekt er let at opnå – det er nok at opfylde to punkter: at købe de rigtige briller til et rundt ansigt og anvende den passende make-up.

Så for at føje til dit billede lidt mere feminin, hvilket gør det mere perfekt, du har brug for at indsnævre ansigtet visuelt, visuelt “strække” den brede midterste og nederste del af ansigtet.

Korrekt briller til et rundt ansigt

Hvordan vælger du den rigtige eller solbriller til et rundt ansigt

Punkter til et rundt ansigt skal naturligvis være en bred form og stikker lidt ud over ansigtets konturer. Denne metode strækker visuelt ansigtet ovalt og gør det mere charmerende. En af de mest succesrige former er “kattens øje”, fordi disse briller ser på templerne og udvider deres ansigt.

Hvordan vælger du den rigtige eller solbriller til et rundt ansigt

Det vil også være interessant at se briller rektangulære og firkantede med afrundede hjørner.

Hvordan vælger du den rigtige eller solbriller til et rundt ansigt

Mens firkantede vinkler til et rundt ansigt vil se for skarpe ud.

Hvordan vælger du den rigtige eller solbriller til et rundt ansigt

Hvis der er et ønske, så prøv på alle modeller med briller med asymmetriske former, når topdelen er uforholdsmæssig til bunden. En anden uovertruffen mulighed, måske for dig, vil være “sommerfugl” point. Denne retro ramme vil føje til billedet af kvindelighed, visuelt strækker ansigtets form. Og brillerne med en accent på rammens øvre linje, vil de trapezide briller også se godt ud.

Uegnede briller til et rundt ansigt

Hvordan vælger du den rigtige eller solbriller til et rundt ansigt

• Enhver model af rundeformede briller, herunder “drop” briller. De understreger ansigtets fylde.

• Briller med meget smalle fælge.

• Massive, for mørke eller lyse briller vil føje til tyngdekraften, du skal give op for meget kontrast.

• Briller dækker en del af kindbenene.

Hvordan vælger du den rigtige eller solbriller til et rundt ansigt

Vælg briller til et rundt ansigt i farve

Vælg en ramme med temmelig rolige, ikke sure syrer. For eksempel er brun og alle dens nuancer ideel til blondiner og brunehårede kvinder. En win-win-mulighed vil også være en sølvmetalramme. Men husk: Briller til et rundt ansigt bør ikke indeholde en lys og skinnende indretning.

Hvordan vælger du den rigtige eller solbriller til et rundt ansigt

Og hvad angår farven på linserne – bør du ikke vælge for mørkt, men med farve kan du sikkert udføre eksperimenter. En god mulighed – ikke for mørke glaslinser i en plastramme.

Anbefalinger, når du køber solbriller

1. Hvis du ønsker at give ansigtet et mere sofistikeret look, skal du vælge disse briller for en runde ansigt, hvor bredden af ​​rammen er lig med eller lidt bredere end den bredeste del af ansigtet.

2. På damer med klumpede læber ser meget gode briller med store rammer. Hvis funktionerne er små, skal du købe små briller.

3. Tynde fælge er kun egnet til elegante ansigter, og de fulde ansigter øges endnu mere.

4. For at ansigtet skal se langt mere effektivt, bør moderigtige brede briller ikke helt skjule øjenbrynene. Ideelt, når øjenbrynslinjen grænser op til den øvre kant.

5. Brillerne skal passe dig i størrelse. Før du køber, skal du klæde dem og teste dem inden for 1-2 minutter: de skal hverken flytte til næsespidsen eller skubbe bag ørerne.

6. En stor næse reducerer visuelt brillerne med en lav jumper, og hvis du ønsker at forstørre en lille tud, briller med en høj jumper – din mulighed.

7. Gode punkter kan ikke være billige. For at beskytte dig mod forfalskning er det bedre at shoppe hos de brandede butikker. På disse briller skal producenten angive, hvor mange procent af brillerne er beskyttet mod stråler af type A og B (UVA og UVB, sidstnævnte – langt mere farligt). Hvis du ser ikonet “CE”, skal du vide, at denne model overholder de europæiske kvalitetsstandarder. Til faste punkter bør anvendes: en sag og en serviet. Efter anmodning skal du fremlægge et certifikat.

Hvordan man tager sig godt af briller?

Ikke alle ved, at beskidte og støvede briller forårsager overarbejde af øjnene, rødmen og endda forringelse af synet. Desuden reducerer de synlighed med 30%! Derfor er det så vigtigt at holde dine briller rene.

1. Brug specielle væsker og sprøjter til at rengøre glas. De er kvalitative, men meget omhyggeligt rengør overfladen uden at ridse.

2. Køb en microfiber klud. Hun klarer sig godt med støv, fingeraftryk og pletter og efterlader ingen striber. Det skal dog regelmæssigt vaskes eller udskiftes med en ny.

Vigtigt: Rengør ikke linser med improviserede midler: lommetørklæde, ærme osv. De laver mikroskrammer på brillerne, og for linser med belægning er rengøring simpelthen uacceptabel!

3. Disposable rengøringsservietter til optik. De er imprægneret med alkoholopløsning, og straks rengøre overfladen og efterlader ingen striber. Derudover har de antibakterielle virkninger.

4. sæbevand Varmt vand med tilsætning af et mildt rengøringsmiddel (shampoo, gel) samt bekæmpelse af forurening. Vask forsigtigt med blide bevægelser med en meget blød klud.

Gode ​​solbriller er ikke kun moderigtige, men også nyttige, fordi de beskytter ikke kun vores syn, men også huden fra dannelsen af ​​uønskede rynker. Brug rådgivning, stol på mode, men husk at det vigtigste er ikke at gå rundt glossier og sælgere, men at stole på din egen smag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =