Hvordan pleje en tatovering i de tidlige dage? Hvad skal du vide om, hvordan man plejer en tatovering i de tidlige dage?

I dag er tatovering ikke en luksus.

Mange søger at dekorere deres krop med et simpelt mønster eller et ægte kunstværk, men meget få mennesker ved, at tatoveringen smerteligt helbreder i de første dage efter dets anvendelse.

Hvordan pleje en tatovering i de tidlige dage?

Alle detaljer er i denne artikel.

Tattoo og grundlæggende oplysninger om, hvordan man tager sig af en tatovering i de tidlige dage

Mange mestere, inden de anvender en tatovering, advarer om mulig midlertidig ubehag efter denne manipulation. Hvis det er en lille og ukompliceret tatovering, så er der ingen specielle ubehagelige følelser. Men hvis du straks gør et voluminøst og komplekst arbejde med at anvende tatoveringer, så skal du være forberedt på mulige komplikationer, når du anvender det.

Hvordan anvendes tegningen? Malen fylder gradvist rummet under huden. Selvfølgelig vil ingen mester give et hundrede procent garanti for, at anvendelsen af ​​tatoveringer ikke vil forårsage en allergisk reaktion eller andre bivirkninger.

For at alt arbejdet skal lykkes, skal du følge visse regler:

• Det er bedre at lave en tatovering i salonen;

• Føreren skal give et certifikat til den maling, der skal anvendes til tatoveringen, ellers kan den laves med materiale af ringe kvalitet med alle de følgevirkninger

• Det er nødvendigt at følge alle anbefalinger fra mesteren med hensyn til, hvordan man plejer tatoveringen i de tidlige dage.

Det er ikke værd at gemme og lave arbejde med maling af lav kvalitet, da tatovering ikke kan fjernes som tøj, forbliver det hos ejeren i mange år, så det er nødvendigt at behandle det oprindelige arbejde med al omhyggelighed.

Men ud over det rigtige valg af tegningen og mesteren er det også vigtigt at placere stedet for tegning af figuren på kroppen med sindet. Der er sådanne punkter på kroppen, hvor tegningen af ​​tatoveringer er mere smertefuld end på de andre. For eksempel kræver tegning af en tatovering på rygsøjlen, håndledene, kalve – en smertefuld procedure og sådanne tatoveringer ekstra pleje.

Hvordan man tager sig af en tatovering i de første dage, umiddelbart efter ansøgning

I tatoveringslokalet vil mesteren anvende en særlig desinfektionsforbindelse, anvende en komprimering på tegningen. For at undgå infektion i huden, som blev påført tatoveringen, indpakker masteren madpakningen med en komprimering. Hvis han er professionel, så vil der ikke være nogen spotting på stedet, men hvis udvælgelsen af ​​succubus begynder, skal du være særlig opmærksom på tatoveringen umiddelbart efter påføring af den.

Du kan fjerne komprimeringen allerede hjemme, eksperter anbefaler at holde det i mindst tre timer. Afhængig af blodets koagulering, med en vis intensitet, vil efterfølgende manipulationer med tatoveringen udføres.

For dem, der har normal koagulation, eller accelereret – vil helingsprocessen være meget lettere.

Hvorfor er det umuligt at fjerne en komprimering i forvejen? Fordi på stedet for udvælgelsen af ​​den sukkerholdige vil fremstå skorper. Når de forsvinder – malen forsvinder sammen med dem, så vil mønsteret ikke være ensartet. Tatoveringen bliver forkælet, og helbredelsen af ​​huden vil blive forlænget.

Hvad skal jeg gøre efter komprimeringen? Det er nødvendigt at vaske tatoveringen med sæbe og antibakteriel virkning. Hvorfor er det nødvendigt? Det er nødvendigt at fjerne døde celler og bakterier, der kan dække stedet for helbredelse.

Det er bedst at tage et brusebad med varmt vand. Et varmt bad er bedst ikke at bruge, tatoveringen bør ikke dampes.

Hvad kan heller ikke gøres?

• Tør ikke af sted med tatovering med alkoholholdige lotioner;

• Brug ikke beroligende produkter til hud, jævn creme;

• Gnid ikke stedet for at påføre vaskekluden med en vaskeklud – det kan beskadige mønsteret.

Efter brusebadet er det værd at få vådtatoveringer, det er bedre at bruge bomuldsuldskiver. Fugtning, behøver ikke at gnide tatoveringen, hold bare bomuldsstykket i nogle få sekunder.

Hvordan pleje en tatovering i de første dage, hvis du allerede har fjernet bandagen?

Det er værd at tørre applikationsstedet med løsninger, der desinficerer og fremmer helbredelse, de vil bede mesteren om. Du kan bruge miramistin.

Hvordan man tørrer en tatovering?

• Spredning fra midten til kanterne;

• Tør tatoveringen og rundt omkredsen, rørende det omkringliggende område;

• Tamponer bør ændres efter behov.

Hvordan man tager sig af en tatovering i de tidlige dage, som man ikke må gå glip af

Sørg for at tage højde for det faktum, at hele helingsprocessen skal bruge et antal hjælpeværktøjer. De kan ikke overses, ellers blodinfektion, forskellige hudinfektioner er mulige. Føreren fortæller dig hvilken creme der skal bruges efter at have fjernet komprimeringen og behandler stedet for at anvende tatoveringen.

Hvorfor bruge en creme? For en hurtig helbredelse. På dem, hvem koagulerbarhed af et blod dårligt, kan det låne eller optage tilstrækkeligt lang sigt. Mange herrer anbefaler brugen af ​​havtornolje til at helbrede, hvilket også hjælper med at undgå tørring af huden. Godt anbefalede salver med panthenol og vitaminer.

Brug ikke alle salverne på en gang, du skal vælge en og bruge den i henhold til instruktionerne eller på anbefaling fra skibsføreren. Mere end den anvendelsesperiode, der er angivet i instruktionerne, er det ikke værd at bruge fløde. Du kan ændre værktøjet, hvis det er nødvendigt.

Tatoveringer helbredes individuelt. I den foreliggende sag kan forskellige tatoveringer helbrede på forskellige tidspunkter. Alle individuelt, men den gennemsnitlige periode af denne proces varierer fra ti til femten dage.

Hvordan man tager sig af en tatovering i de første dage, som bliver nødt til at acceptere

Hvad bekymrer kunder mest:

• Hvorfor helbreder tatoveringen ikke så lang tid (hvis mindre end femten dage er gået, og tatoveringen ikke har helet – rolig);

• Hvorfor tatoveringen var dækket af en skorpe (dette er en fysiologisk proces, og det skal afstemmes med det);

• Hvorfor forekommer kløe (dette er tegn på helingsprocessen, som om barnesårene ikke kan rive skorpen – billedet vil blive beskadiget);

• Hvorfor kan du ikke gå til stranden og solarium (tatoveringen kan hurtigt brænde ud);

• Hvorfor ikke bo på badeværelset i lang tid og svøm i reservoirerne (dette er en forholdsregel, så tatoveringen ikke er beskadiget).

Mange ikke meget behagelige øjeblikke, såsom kløe, bør dristigt udholdes. Det vigtigste er resultatet. Sådan plejer du tatoveringen i de tidlige dage – ansvarligt og omhyggeligt. Haste og forsømmelighed kan føre til negative konsekvenser.

For at tatoveringen skal tjene sin herre i årevis, skal den konstant pleje. Det er umuligt at være uden en beskyttende creme i lang tid under solens stråler. Selv når tatoveringen er helbredt – kan de gøre ondt. En skarp ændring i kropsvægt kan føre til, at dens konturer svømmer, det vil miste sin oprindelige form. Hvis det er forkert at tage sig af en tatovering i de første dage – det kan ske med det samme.

Under alle omstændigheder i enhver kontroversiel situation eller komplikationer – er det ikke nødvendigt at forsinke med henvisning til lægen eller lægen. Hvis suppen flyder intensivt eller der er en suppuration – skal du straks søge lægehjælp. Med den rette omhu for tatoveringen er fremkomsten af ​​uforudsete omstændigheder næsten umulig. Alt afhænger af kundens årvågenhed og ansvar og kvaliteten af ​​tatoveringen, omhyggelighed, når man plejer hende i de tidlige dage.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1