Penelope Cruz - elämäkerta, ura, henkilökohtainen elämä, mielenkiintoiset tosiasiat, uutiset

Legendaarinen espanjalainen näyttelijä, viehättävä kauneus, yksi elävin ja halutuimmista Hollywood-tähdistä Penelope Cruz oikeutetusti ansaitsevat otsikon – maailmanelokuvan tähdet. Hänen upea kauneus, espanjalainen impulsiivisuus ja intohimo yhdistettynä upeaan lahjakkuuteen auttoivat Penelope Cruzin voittamaan katsojien sydämet ympäri maailmaa.

Penelope Cruz syntyi Madridissa 28. huhtikuuta 1974 pienten kauppiaiden – Eduardo ja stylisti – Encarna Sanchezin perheessä. Penelopeella on vanhempi veli – Eduardo ja nuorempi sisar – Monica, joka hänen kaltaisensa ovat omistaneet taiteen.

Penelope Cruz kasvoi ystävällisessä perheessä, jonka ovet olivat aina avoimia ystäville. Varhaisesta iästä lähtien vanhemmat ovat opettaneet kaikki kolme lasta itsenäiseksi. Penelope lapsuudessaan oli erityisen muovinen ja hänen päähänsä oli klassiset tanssit ja jazz. Hän päättää omistaa kokonaan balettia, josta hän lähtee koulusta ja alkaa koulutusta Espanjan klassisen baletin konservatoriossa, jossa hän on harjoittanut tanssia noin 10 vuotta. Valmistuttuaan konservatoriosta Cruz matkustaa Amerikkaan, jossa hän on koulutettu neljä vuotta Christina Rothin toimistokoulussa.

15-vuotiaana Penelope Cruzin kohtalo tekee jyrkästä käännöksestä tanssirenkaasta toimimaan. Penelope Cruz, joka päätti testata hänen kykyjään, oli vaarassa kokeilla lahjakkuusyrityksellä, jossa hän valitsi johtavan nuorisomusiikin. Kolmen sadan hakijan joukosta on Penelope, jonka tuottajat valitsevat esittäjän roolissa. Dreams tulossa ammatillinen tanssija ovat hämärtymässä taustalla ja Cruz alkaa alkaa aktiivisesti kansallisella televisiolla erilaisia ​​esityksiä ja musiikkivideoita.

Penelope Cruz on tähtiuran alku.

Päättäessään itselleen, että se on television ja elokuvan maailma, joka houkuttelee häntä paljon, Penelope Cruz alkaa kuunnella. Ensimmäinen vakava teos Cruzissa tapahtui maalauksessa “The Age of Beauty”. Maalaus sai Oscarin ehdolla “Paras ulkomainen elokuva” ja avattiin monille lahjakas nuori näyttelijä, jolla on kirkas ulkonäkö, Penelope Cruz. Hänet kutsutaan mukaan, mutta totuus on toissijaisista rooleista. Amerikkalainen katsoja sai tietää lahjakkaasta espanjalaisesta näyttelijästä elokuvan “The Hills of the Hills and Valleys” -elokuvan julkaisun jälkeen vuonna 1998 ja “The Man with the Rain in the Shoes” -elokuvan. Hän ei vain halunnut yleisöä, mutta monet arvostelijat puhuivat Cruzista lupaavana näyttelijänä.

Penelope Cruz – suosiotaan.

Todellinen todellista menestystä näyttelijä Penelope Cruz oli elokuvan “Kaikki äidistäni,” joka loistavasti Cruz oli merkittävä rooli, ja yhtäkkiä voitti sydämet miljoonia katsojia. Elokuvasta tuli avaamista Cannesin festivaalin ja voitti Oscarin “parhaan ulkomaisen elokuvan”. Espanjalainen näyttelijä Penelope Cruz tuli kuuluisa, suosittu ja toivottavaa alueilla Hollywood.

Penelope Cruz on saanut kutsuja suurhankkeita, joka näytteli Hollywood-tähtiä. Mutta erityisesti käännekohta elämässä Ristin alkoi vuonna 2001, jossa hän oli mukana näytteli kolme menestyksekästä elokuvaa – “Cocaine”, “Vanilla Sky”, “Kapteeni Corellin mandoliini.” Penelope Cruz sen moitteeton pelaa näitä elokuvia varmisti otsikko kuuluisan lahjakas näyttelijä.

Vuonna 2006 ilmestyi kaksi elokuvaa, joihin osallistui Penelope Cruzin päärooleja – “Bandits” ja “Return”. Näyttelijän nimi siirtyy kaikkien elokuvateosten johtaviin asemiin. Hänelle on myönnetty useita arvostettuja palkintoja, mukaan lukien Oscar-ehdokkuus “Best Actress” -luokkaan. Kaikkien espanjalaisen näyttelijä Penelope Cruzin elokuvateatterin myöhemmät työt ovat aina olleet menestyksekkäitä ja saivat yleisön tunnustuksen ja lukuisat elokuvajuhlat. Penelope Cruz on tullut maailmanluokan tähti.

Penelope Cruz – merkittävin rooli.

Lumoavasta kauneudesta Penelope Cruz yli 55 maalausta, joista suurin osa on onnistuneita elokuvaprojekteja. Mutta painavin vaikutus hänen näyttelemään uransa sellaisissa elokuvissa kuin “elävää lihaa” (1997)
– “Avaa silmäsi” (1997)
– “Enkelien keskustelu” (1998)
– “Kaikki minun äitini” (1999)
– “Nainen ylhäältä” (2000)
– “Kokaiini” (2001)
– “Captain Corellin valinta” (2001)
– “Vanilla Sky” (2001)
– “Sahara” (2005)
– “Banditit” (2006)
– “Elegy” (2008)
– “Manolete” (2008)
– “Avoimet aseet” (2009)
– “Yhdeksän” (2009)
– “Pirates of the Caribbean: On outoa
pankit “(2011)
– “Rooman vapaapäivät” (2012)
– “Syntynyt kahdesti” (2012).

Penelope Cruz – henkilökohtainen elämä.

Luxury nainen todellinen espanjalainen kauneutta, on uskomatonta charmia – Penelope Cruz ja huolehtia miljoonien miesten ja monille naisille se on vertailukohtana Cruz todellista kauneutta. Noin nimen kuuluisa näyttelijä on aina ollut paljon puhetta ja spekulaatiot hänen romansseja kanssa kuuluisan elokuvan tähteä kuten Roman Matt Damon, Nicolas Cage, erityistä huomiota ja kiinnostusta on romaani Penelope Cruz hänen kumppaninsa elokuvan “Vanilla Sky” vastapäätä Tom Cruise. On huomattava, että espanjalaisen Penelope, kaikki nämä julkkikset jättävät rakkaansa, mutta mikään macho Hollywoodin eikä voinut voittaa sydämessä ylellinen, temperamenttinen kaunottaret Penelope Cruz. Ja vain todellinen espanjalainen suosittu näyttelijä Javier Bardem pystyi voittaa sydämessä Cruz. Vuonna 2010 Penelope ja Javier salassa kaikilta naimisiin romanttisin paikka planeetalla – Bahama, ja vuonna 2011 he saivat pojan – Leo. Tänään sovinnollinen perhe nauttivat onnellinen perhe-elämän, ja lähes kaikki aikansa maksaa esikoista.

Penelope Cruz – mielenkiintoisia faktoja.

  • Mielenkiintoista on, että kun Penelope Cruz oli ollut suhteessa Tom Cruiseen jonkin aikaa, hänen sukunimensä muuttui ja monet soittavat edelleen näyttelijä ei Cruz, mutta Cruz. Ja hänen kotimaassaan Espanja kaikki kutsuu häntä kiihkeästi – Pe.
  • Suurin osa espanjalaisesta näyttelijä Penelope Cruzista tuli tähti julkkis espanjalaisen ohjaajan Pedro Almodovarin elokuvien ansiosta.
  • Cruz harjoittaa aktiivisesti buddhalaisuutta ja osallistuu useisiin hyväntekeväisyyteen perustuville säätiöille.
  • Näyttelijän nuorin sisareni Monica, joka valitsi näyttelijäuralueen, kuten kaksi pisaraa vettä, on samanlainen kuin Penelope.
  • Penelope Cruz osti otsikon “Viehättävämpi tyttö”, kun hän on tullut brändin Ralph Laurentin kasvot.
  • Vuonna 2011 hänen panoksestaan ​​elokuvateollisuuden kehittämiseen Penelope Cruz sai tähdet Hollywood Walk of Fameen ja sai myös Espanjan kuningatar.

Penelope Cruz on tänään.

Nykyään kirkkain ja menestyksekkäimmistä Hollywood-tähti Penelope Cruz on tullut paljon vähemmän huomiota hänen näyttelijänuransa, koska lähes kaikki aikansa on omistettu pienen pieni poika Leo. Mutta vaikka ollaan raskaana Cruz näytteli jatkoa seikkailu osuma “Pirates of the Caribbean: Vierailla saaret” ja etsii kuvalähtöön odottaa maailmanlaajuisen jakeluverkoston. Penelope Cruz myös valmistunut työ kahdessa elokuvahankkeisiin – “Roman Holiday” ja “Kahdesti Born”, joka myös julkaistaan ​​yleisölle vuonna 2012.

Huolimatta siitä, että Penelope Cruz alkoi vetäytyä vähäisemmäksi ja esiintyä maallisissa puolueissa, hänen nimensä on edelleen Hollywood-tähtien johtaviin asemiin. Ja tuottajat haluavat ampua maalauksissaan Cruzin kauneuden, koska hänen lahjakkuutensa ja charminsa takaavat aina menestyksen elokuville.

Penelope Cruzin luottamus voidaan nimittää aikamme elokuvajuoksuksi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 67