Julia Roberts - elämäkerta, ura, henkilökohtainen elämä, mielenkiintoiset tosiasiat, uutiset

Julia Fiona Roberts (Julia Roberts) – Hollywood näyttelijä ja tuottaja, voittaja arvostetun Oscar “Oscar” ja “Golden Globe” ( “Erin Brockovich”), omistaa oman tuotantoyhtiön “Om Red Films”. Hänen uransa aikana hän soitti 42 elokuvassa, tuottajat ovat valmiita maksamaan 20 miljoonaa dollaria näyttelijän näyttelijälle, ja yleisö varaa itsensä jokaiselle hymyilijälleen.

Julia Roberts syntyi kaupungissa Smyrna (Georgia) vuonna 1967, 28. lokakuuta. Julia vanhemmat, isä, Walter Grady (näyttelijä ja kirjailija) ja hänen äitinsä, Betty Lou Bredemas (sihteeri) oli pieni kauppa “Näyttelijä ja kirjailija” ja tyttö pienestä pitäen ympäröi luovia ihmisiä – theatergoers, näyttelijöitä ja ohjaajia.

13-vuotiaasta tulevasta näyttelijä työskenteli tarjoilijana kahvilassa, osallistui Griffinin kouluun ja sitten Campbell College. Useita kertoja Julia osallistui paikallisiin kauneuskilpailuihin ja osallistui amatööri-tuotantoihin. Valmistuttuaan lukiosta Julia kun hän opiskeli journalismia yliopistossa Atlantan, mutta pian muutti New Yorkiin isoveljensä (kuuluisa näyttelijä Eric Roberts).

Tyttö allekirjoitti sopimuksen Agentin kanssa napsauttamalla ja aloitti näyttelemisen. Lisäksi Julia joutui kouluttamaan äänensä – eteläinen aksentti ei ollut erityisen tervetullut elokuvissa.

Julia Roberts – tähtien uran alku

Julian debyytti iso näytöllä oli pieni rooli elokuvassa “The Scarlet Colors of Blood”. Tämän roolin ansiosta nuori näyttelijä havaittiin ja hänet kutsuttiin kutsumaan. Vuonna 1988 melko menestyksekkäästä työstä komediassa “Mystical Pizza” seurasi. Julia muisti yleisöä viehättävällä hymyllä, spontaanisuudella ja charmilla. Tyttö astui välittömästi tapahtumien, ihmisten, uusien koettelemusten ja valukappaleiden kierrokseen. Hän sytytti elokuvassa “Satisfaction (1988)”, sitten “Steel Magnolia” -materiaalin ansioitunut menestys, josta Julia sai Golden Globen.

Julia Roberts – suosiotaan

Mitään ei kuitenkaan voitu verrata “kauneuden” kuuntelevaan menestykseen. Julia oli herkullista ja todella virheetön kuin Vivian Ward, ihmeellisesti kääntyi prostituoitu tulee prinsessa. Työskentely yhdessä Richard Geren kanssa johti näyttelijä Oscar-ehdokkuuteen ja vahvisti hänen statuksensa Hollywood-tähtenä. “Beauty” uran jälkeen Julia Roberts meni nopeasti mäkeä ylös. Seuraavat muut yhtä menestyvät elokuvat: trilleri “Sodassa vihollisen ja” Cometin “kanssa.

Julia Roberts – merkittävimmät roolit

90-luvulla Julia ammuttiin useissa “vakavissa” elokuvissa. Kaikki heistä tietenkin saivat yleisön menestystä, mutta Krasotkan ylivoimainen menestys ei ollut mahdollista toistaa. Näyttelijän uraan kuului väsymys, ja elokuvissa “Dying Young” ja “Captain Hook”, jotka kriitikot pitivät epäonnistumisen, Julia alkoi menettää mega-tähden tilan.

Vuonna 1997 Julia soitti elokuvassa “The Wedding of My Best Friend”. Tämä romanttinen komedia tuli osaksi vuokraa ja toi näyttelijän nimityksen Golden Globe. Todellinen voitto Roberts voidaan kutsua biografiseksi rooliksi elokuvassa “Erin Brokovich” (ohjannut Stephen Soderbergh). Elokuva sai suurta menestystä yleisön keskuudessa, ja Julia sai kauan odotetun “Oscar” roolille.

Jälkimmäisen elokuva toimii hyvin näyttelijä haluaa mainita kuvaan: “Fireflies in the Garden” (2008), “Nothing Personal” (2009), “Eat Pray Love” (2010), “Larry Crowne” (2011).

Julia Roberts – henkilökohtainen elämä

Kuuluisasta “kauneudesta” oli monia myrskyisiä romaaneja, joista keskusteltiin laajasti “keltaisella” lehdistössä. Hänelle on myönnetty suhde toimijoihin Dylan McDermott, Kiefer Sutherland ja Richard Gere. Julian ensimmäinen aviomies oli maan laulaja Lyle Lovett, mutta kaksi vuotta myöhemmin avioliitto hajosi.

Vuonna 2002 näyttelijä naimisiin Daniel Modera. Nyt perhe kasvaa kolmea lasta – kaksoset Finneas Walter ja Hazel Patrish (s. 2004) ja poika Henry Daniel (s. 2007).

Julia Roberts – mielenkiintoisia faktoja

  • Tuolloin Julia kääntyi alaspäin tarjouksen näkyvän “Basic Instinct” (rooli meni Sharon Stone) ja “Shakespeare in Love” (rooli meni Gwyneth Paltrow).
  • Kuvausten elokuvan “Erin Brockovich” Julia oli opittava kirjoittamaan oikealla kädellään (prototyyppi sankarittaren elämän – oikeakätisille).
  • Robertsista tuli elokuvateatterin ensimmäinen näyttelijä, joka sai roolista 20 miljoonaa dollaria (“Erin Brockovich”).

Julia Roberts – tänään

Tänään Julia Roberts osallistuu aktiivisesti hyväntekeväisyyteen, hänellä on kiinteistöjä Kaliforniassa, Manhattanilla ja Malibussa. At 44, näyttelijä poistetaan vain rooleissa hän piti. Viehättävä hymy toi Julia miljoonan dollarin palkkion kaupalliseen kuvaukseen. Näyttelijän aikataulu on edelleen tiheä ja maalattu vuoteen 2013 asti. Maaliskuussa 2012 tapahtui viimeisimmän elokuvan ensi-ilta Julia Robertsin kanssa “Snow White: Kääpiöiden kosto”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 64 =