Raakasalaatti juustolla - viisi parasta reseptiä. Miten valmistetaan rapu-salaattia juustoa kunnolla ja maukkaalla.

Raakasalaatti juustolla – yleinen ruoanlaitto

Crab salad – lautasen, joka on helposti juurtunut useiden kotirouheiden keittokirjaan ja kunniallisesti koristelee lähes jokaisen talon juhlatilaisuuksia. Tämä oli odotettavissa. Loppujen lopuksi rapu salaatti – tämä on tapaus, kun voit yhdistää erilaisia ​​vihanneksia ja jopa hedelmiä tärkein ainesosa – taskurapu tikkuja. Se on herkullinen ja erinomainen salaatti, jolla on epätavallinen maku. Voit myös kokeilla astian sisustusta – voit yksinkertaisesti pukeutua salaatilla majoneesiin ja sekoita, tai voit koristella keittoastian. Ainoastaan ​​alun perin suunniteltu astia, jolla on hämmästyttävä maku, voi vaikuttaa vieraille.

Raakasalaatti juustolla – ruoan ja astioiden valmistus

Crab tikkuja – tärkein ainesosa, joka antaa salaatille tyypillisen maun, joka on niin tuttu ja miellyttävä monille mielikuvituksille. Tämä maku on, että monet personoivat niin merkittäviä päivämääriä kuin uudenvuoden, syntymäpäivät ja perheen vapaapäivät.

Tarvittavien taskurapujen tärkein etu – yhdistelmä erilaisten ainesosien – lihan, vihannesten ja jopa mehukkaiden hedelmien kanssa, esimerkiksi raparasalaatti juustolla ja omenoilla – maku ja tuore aromi.

Usein ruoanlaittosokerirasasalaattia ja juustoa sisältävissä valmisteissa käytetään maustettuja ainesosia – maissia ja herneitä. Tällöin neste valutetaan ja tuotteet pestään edelleen.

Reseptit rapu-salaatille juustolla:

Resepti 1: Raakasalaatti juustolla

Tämä tapa rakentaa rapu salaattia ei tarjoa runsaasti tuotteita, salaatti puff ja enemmän paino on asetettu lautasen suunnitteluun. Salaattia levitetään kerroksittain ja on parempi käyttää erityistä rengasta, joka mahdollistaa tällaisten salaattien valmistuksen. Voit myös käyttää pyöreää leipomoa, joka maksimoi salasanan.

Vaaditut ainesosat:

 • 200 g – taskurapuosat;
 • 100 grammaa juustoa;
 • 4 kpl. – muna;
 • 3 kpl. – porkkanat;
 • 50 ml – majoneesia.

Valmistusmenetelmä:

Salaisen sokerisalaatin salaisuus on majoneesia – sen pitäisi olla hyvä ja laadukas tuote luonnollisilla ainesosilla. Sinun on myös kiinnitettävä huomiota taskurapuihin, ennen kuin leikkaa se salaatiksi, jonka ansiosta tarttuvat hyvällä sulatuksella huoneenlämmössä. Aloitetaan kypsentämisen rapu-salaatti juustotuista ja porkkanoista. Täytä tuotteet kuumalla vedellä ja keitetyt. Puhdistuksen jälkeen hankaa porkkanat munalla suurella raastimella, mutta erillisissä astioissa.

Jäädytetyt taskurapu tikkuja leikataan kuutioiksi, ja kovaa juustoa hierotaan makrillelle – täällä voit käyttää sekä pieniä että suuria puolia – ruoanvalmistuskonsernin harkinnan mukaan.

Joten ota rengas ja esitä ainesosien järjestys – sokerintuet, majoneesi, porkkana, jälleen hieman majoneesi. Kolmas kerros saa juustoja, et voi pahoinpitella juustoa ja levittää melko tiheä kerros, joka vain parantaa maun salaattisalaattia juustolla. Juuston yläosasta levitetään jauhemaisia ​​munia, jotka taas käsitellään majoneesilla. Poistamme renkaan juuri ennen tarjoilua. Se on kuitenkin pidettävä jääkaapissa etukäteen 3-4 tuntia kyllästämiseen.

Resepti 2: Crab-salaatti juustolla ja omenoilla

Juusto ja omenat ovat mielenkiintoinen yhdistelmä, joka sanoo, että tänään vieraasi nauttivat hullu herkullista ruokaa. Kun valitset omenat, suosittelemme makeat ja hapan hedelmät, ne ovat mehukkaampia ja maistele salaatin makua.

Vaaditut ainesosat:

 • 300 g – taskurapuosat;
 • 2 kpl. – omenat;
 • 5 kpl. – muna;
 • 150 g – juustoa;
 • 1 kpl. – sipulit;
 • 200 ml – majoneesia.

Valmistusmenetelmä:

Vaikka taskurapu tikkuja on suljettu, me laitamme munat kiehua. Kun me puhdistamme ja raastetaan. Huomaa, että keltuainen ja proteiini hierotaan erillisiin levyihin.

Omena voi irrottaa, ja voit jättää sen sellaisenaan. Pääasiassa on irrottaa ydin ja arina raastin suurelta puolelta. Päinvastaisessa tapauksessa omenoille sallitaan paljon mehuja, jotka voivat pilata rapea salaatin ulkoasua juustolla.

Juusto, se voi olla venäläinen tai eräänlainen kova juusto, hieroa raastin. Sulatetun juuston ystäville, voit myös käyttää suosikki-ainesosasi tässä salaatissa. Tehdäksesi tämän, juustot sijoitetaan pakastimeen ja hiukan hiukan. Kuten edellisessä juustoraasteessa, myös tämä ruokalaji on pinottu kerroksittain – munanvalkuaiset, taskurapu, sipuli, hienonnettu, omena, juusto ja munankeltuaiset. Kuka tykkää hyvin kyllästettyjä salaatteja, voi kattaa joka kerros majoneesilla, jotka mieluummin käyttävät vähemmän kaloreita salaatteja, voivat päällystää kerroksia vain 2 kertaa. Joten viimeinen kerros annetaan munankeltuaiselle. Sitä ei voi levittää majoneesilla, vaan sitä voidaan käyttää viimeistelykerroksena rapsi-salaattia ja keittosuunnitelmaa varten.

Resepti 3: Crab salaatti juustolla ja kukkakaalilla

Toinen ainutlaatuinen salaatti, joka on valmistettu modernista ainesosista. Esimerkiksi tämän tuotteen virolaiset juustot – mausteet voivat muuttaa radikaalisti rapu – salaatin makua juustolla, varsinkin jos kukkakaalia käytetään edelleen reseptiä. Yleensä mielenkiintoisia tuotteita, alkavat kokata.

Vaaditut ainesosat:

 • 300 g – kukkakaali;
 • 100 g – taskurapuosat;
 • 100 ml – majoneesi;
 • 2 kpl. – muna;
 • 150 g – virolainen juusto.

Valmistusmenetelmä:

Prosessissa tarvitsemme elintarvikeprosessorin. Totta, ainesosat voidaan leikata ja käsi, mutta on parempi antaa tekniikalle vähän työtä. Joten sulatetut sauvat ja kukkakaali hiotaan hieman yhdistelmällä. Voit käyttää erilaisia ​​veitsiä ja suuttimia. Mutta älä hioa ruokaa liikaa.

Juusto ottaa virolaisen, mutta jos ei ole, voit ottaa kaiken muun. Juusto hieroi makkaraa sekä keitettyjä kuorittuja munia. Salaatin koostumus sekoitetaan. Me täytämme majoneesi ja toimitamme sen juhla-pöydälle. Toinen ominaisuus tästä salaatista on se, että se voidaan täyttää oliiviöljyllä.

Resepti 4: Crab salaatti juustolla ja kirsikkatomaateilla

On suositeltavaa ottaa salaatti “jäävuori” tämän salaatin, mutta se voidaan helposti korvata muilla tuoreilla salaatin lehdillä, esimerkiksi voit ottaa Pekingin kaali.

Vaaditut ainesosat:

 • 250 g – taskurapuosat;
 • 10 kpl. – kirsikkatomaatit;
 • 150 ml – majoneesia;
 • 1 kpl. – kurkku;
 • 70 grammaa juustoa;
 • 1 tl. – sinappi;
 • 1 rkl. l. – ketchup;
 • 150 g – jäävuorisalaatti.

Valmistusmenetelmä:

Huomaa heti, että tämän salaatin tuotteita leikataan suuremmiksi, eikä muissa tapauksissa. Crab tikkuja – lautaset, kurkkuja suurissa kuutioissa, tomaatit jaetaan neljäsosaan. Tuomme tuoretta salaatin lehtiä ja repimme ne käsiimme. Sekoitetaan viipaloidut tuotteet, mutta juustoa hierotaan. Juuston lisäksi on mahdollista tehdä pieniä palloja, se palvelee enemmän saladin pukeutumiseen ja on mahdollista lisätä jauhettuun muotoon yleisiin osiin. Erikseen valmistetaan kastike – sekoitetaan sinappi, ketsuppi ja majoneesi. Me täytämme salaatin ja voit nauttia herkullisen maku-salaatin juustolla.

Resepti 5: Crab-salaatti juustolla ja maissilla

Resepti 5: Crab-salaatti juustolla ja maissilla

Viimeistelemme tutusta rapu-salaatilla juustolla yksinkertaisimmasta reseptistä, joka kestää vähintäänkin aikaa kokata. Ottakaa se käyttöön, hän auttaa erityisesti odottamattomien vieraiden saapumisen yhteydessä.

Vaaditut ainesosat:

 • 1 potti – purkitettu maissi;
 • 1 palkki – vihreä säde;
 • 300 g – taskurapuosat;
 • 100 grammaa juustoa;
 • 100 ml – majoneesia.

Valmistusmenetelmä:

Kaikki on äärimmäisen yksinkertaista – me leikimme sokeripalloja, ravistelemme sädeä, juustetaan hieromalla ja maidolla tyhjennetään neste. Me sekoitetaan ja täytetään majoneesia. Voit koristella tilliä.

Crab salaatti juustolla – salaisuudet ja hyödylliset neuvoja parhaista kokit

Raakasalaattia juustolla voidaan verrata salaatille, joka on jo olennainen osa uudenvuoden juhlaa. Vain rapsin salaatin tapauksessa – se on vähemmän kalori, mutta enemmän salaattisalaattia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 57