Puuroa uunissa - parhaat reseptit. Kuumennuksen valmistelu uunissa oikein ja maukkaaksi.

Puuroa uunissa – yleiset periaatteet ja valmistusmenetelmät

Venäjä on aina ollut kuuluisa sen murteista ja tuoksuista viljoista, harvinaista vierasta ei ollut tarjolla hienoa ruokaa, joka usein oli maustettu pekonia tai valmistettu makeisilla lisäaineilla. Puuro voisi olla nestemäinen, viskoosi tai jyrkkä, kuten kakku, joka tapauksessa hänestä tuli tervetullut vieras jaloissa pöydissä ja rakastajana talonpoikaiskodeissa. Useita vuosisatoja sitten puuroa keitettiin uunissa, nykyään tilanne on muuttunut, modernit kotioperaattorit käyttävät kaasu-uuneja ja mikroaaltouuneja, mutta herkullinen puuro syntyy uunissa.

Ruskku uunissa – ruoanvalmistus

Ennen kuin aloitat keittämisen puuroa, linnut (paitsi mansikka ja kaurahiutaleet) huolellisesti lajitellaan poistamalla hemmoteltuja jyviä. Sitten seuraa jäljelle jääneiden epäpuhtauksien puhdistusprosessi, jyvien puhdistaminen pölystä ja likaisuudesta. Ensinnäkin jyvät käsitellään kuumalla vedellä, sitten tulee kylmän veden aika. Riittää, että huuhdo rumpu 3-4 kertaa, vaikka vanhoina päivinä esi-isämme muuttivat vettä 7 kertaa (ilmaisu “huuhtele seitsemässä vedessä”).
Kun rouheet valmistetaan lämpökäsittelyyn, kaada vettä tai maitoa kattilaan ja keitä, heti kun ensimmäiset kuplat ilmestyvät, lisää lantio säiliöön.

Puuroa uunissa – parhaat reseptit

Resepti 1: Millet puuroa uunissa

Pshenko – perinteinen ryynit ruoanlaittoon puuroa, lautasantenni se muuttuu kauniin keltainen väri, joka usein houkuttelee lapsia, jotka eivät aina myönteisesti tällaiseen hyödyllinen tuote kuten puuroa.

Ainesosat:
– 1 litra rasva-maitoa;
– 1 kuppi hirssiä;
– 100 grammaa voita;
– 2-4 rkl sokeria;
– suolaa.

Valmistusmenetelmä

Maito kaadetaan puuhun, lisätään sokeria ja suolaa, maidon lämpötilaa niin paljon, että löysät ainesosat ovat täysin liuenneet, lisätään puhdasta hirssiä ja voita. Kun olet liittänyt kaikki tuotteet, sekoita ne perusteellisesti ja aseta ne esilämmitettyyn uuniin 1,5-2 tuntia. Lautasen valmiusaste voidaan määrittää houkuttelevalla ohutkuorella, sen ulkonäön jälkeen on tarpeen saada hirssipuuroa uunista, sekoittaa, lisätä hieman voita ja palata.

Resepti 2: Corn-puuroa ja rusinoita uunissa

Corn vilja on runsaasti vitamiineja ja hyödyllisiä mikroelementtejä, sillä on erityinen maku, joka houkuttelee monia herkkuja. Viljavaraston tärkeimmät edut ovat se, että se on hypoallergeenista eikä kalorista.

ainesosat:
– ½ cup maitoa;
– ½ kupillinen vettä;
– 2 rkl maissin viljaa;
– 20 grammaa rusinoita;
– 10 grammaa voita;
– suolaa.

Valmistusmenetelmä

Kaada astia, jossa puuroa, vettä ja maitoa kypsennetään, lisätään maissihiutaleita, suolaa ja esikuorrutettuja rusinoita (jos pidät makeaa puuroa, lähetä vähän sokeria siellä). Ruukku tai pannu sekoitetuilla ainesosilla on asetettava esilämmitettyyn uuniin.
Valmistele astia 40-45 minuuttia, noin 20 minuuttia ruoanlaittopäivän alkamisen jälkeen, puuroa tulisi estää.
Pöydällä maissipuuroa tarjoillaan voita.

Resepti 3: Porkkana kurpitsalla ja hunajaa uunissa

Mielenkiintoinen resepti makealle tuoksuvasta viljasta, joka kasvaa lapsille ja aikuisille.

Ainesosat:
– 700 grammaa kurpitsaa;
– 1 kuppi hirssiä;
– 2 kupillista kiehuvaa vettä;
– 2 rkl hunajaa;
– 2 rkl sokeria;
– 50 grammaa voita.

Valmistusmenetelmä

Millet huuhtele, pidä 30 minuuttia kiehuvaan veteen. Pumpkin kuoritaan, pestään ja leikataan pieniksi kuutioiksi.
Paahdissa tai potissa lisää hirssiä, sokeria, kurpitsaa, kaada hunajaa ja levitä voin pinnalle. Avaa potti tai potti päällystetty folio.
Valmista astia uunissa yhden tunnin ajan. Ennen tarjoilua sekoitetaan puuroa ja vettä hunajaa.

Resepti 4: Guryevin puuro

Alkuperäinen mannasuurimo, jossa marjoja, sokeroituja hedelmiä, rusinoita ja pähkinöitä.

Ainesosat:
– 2/3 kuppia;
– 1 litra maitoa;
– 100 grammaa kuorittuja saksanpähkinöitä;
– 20 grammaa rusinoita;
– 50 grammaa sokeroituja hedelmiä;
– 20 grammaa tuoreita marjoja;
– 4 rkl sokeria;
– 1 tl vaniljasokeria;
– minttu.

Valmistusmenetelmä

Valmista makeat raaka-aineet puuroon. Pähkinät täytä se kiehuvaan veteen, jätä muutaman minuutin ajan, kuorittu, levitä leivinpaperille, ripottele 1 tl sokeria, laittaa uunissa 4-5 minuuttia. Rusinat kuumennetaan kiehuvalla vedellä, anna sen imeytyä 20 minuuttia. Karkeat pienet palaset.

Aloitamme valmistaa puuroa.

½ litraa maitoa kaadetaan kattilaan, lisätään sokeria (normaali + vanilja), mango (älä unohda sekoittua jatkuvasti niin, että ei ilmene hiekkoja). Kun puuro sakeutuu, se on poistettava lämmöstä, lisäämään rusinoita ja sekoita.
Jäljelle jäänyt maito kaadetaan leivinuuniin, kuumennetaan uunissa, jatkuvasti kuorineen. Porkkanan levitettävät kerrokset: puuroa, sokeroituja hedelmiä, karamellisoituja pähkinöitä, rusinoita, vaahtoja (viimeinen kerros – sokeripullo). Astia paistetaan uunissa 10-15 minuuttia. Ennen tarjoilua, puuroa on koristeltu minttuilla ja tuoreilla marjoilla.

Resepti 5: Helmikaari ja sienet uunissa

Ruoanlaittoa hunaja-ohraa sieniä käyttämällä voit käyttää tuoreita tai kuivattuja sieniä, jotka emäntä päättää omasta.

Ainesosat:
– 1 lasi helmi-ohraa;
– 100 grammaa kuivattuja sieniä tai 300 grammaa tuoretta;
– 2 sipulia;
– 40 grammaa voita.

Valmistusmenetelmä

Perlovskaa liotetaan yönä vedessä, jos käytetään kuivia sieniä, ne on myös kastettava 10-12 tuntia.
Sekoita vilja, sienet (jos käytetään tuoreita sieniä, oman osuutensa ja keitä sipuli kasviöljy) voita, laita astiaan leivontaan ja kaada sieni liemi. Nesteen tulee olla 3-4 senttimetriä suurempi kuin vilja.
Valmista astia uunissa 2 tuntia. 1 tunnin kuluttua puurassa lisää paistettua kasviöljyä, kunnes kullanruskeat sipulit ja kypsennät tunnin.

Puuroa uunissa – kokeneiden kokkien hyödyllisiä neuvoja

– Viljan viljojen pitäisi olla laatua, ei tuoksua, se osoittaa, että tuote on pilaantunut.

– Pidä rouheet tinapannuissa, joten siinä ei ole mitään vikoja, laita astian pohjaan valkosipulin kynsi, se suojaa tuotetta pilaantumiselta.

– Jos lounaan tai aamiaisen jälkeen jää puuro, laita se jääkaappiin, lämmitä, lisää vähän maitoa.

– Puuroa valmistettaessa keramiikkaa käytetään usein niin, että se ei särkynyt uunissa, vaan liuottaa 10-15 minuuttia veteen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 58