Pumpkin with meat - parhaat reseptit. Kuinka keittää kurpitsa lihalla oikein ja maukkaaksi.

Pumpkin on äidinkielinen venäläinen vihannes, joka näyttää kirkkaalta auringolta.

Vuodesta lähtien kurpitsaa on käytetty aktiivisesti paitsi keittämällä kuumia ruokia ja jälkiruokia, mutta myös ihmiskehon luustorakenteeseen liittyvien vakavien sairauksien hoidossa.

Tätä ei pidä unohtaa, koska ainesosan, kuten kurpitsa, lisääminen ei ainoastaan ​​ravitseva ja maukas ateria, vaan myös puhdistaa kehon.

Pumpkin with meat on jalokas yhdistelmä hyödyllisiä ainesosia, joka tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia ruoanlaitto epätavallisia ruokia makea huomautus. Pumpkin antaa lihan arkuutta ja mielenkiintoisia makuja. Tämä ruokalaji on hyödyllinen kaikille, myös pienille gourmeteille, jotka eivät todellakaan pidä päivittäistä ruokaa, ja aina etsiessään jotain maukasta, uutta ja epätavallista.

Pumpkin with meat – tuotteiden valmistelu

Tämän astian valmistelemiseksi sinun ei tarvitse olla yliluonnollisia kulinaarisia taitoja. Kaikki on yksinkertaista ja ymmärrettävää. Lautasessa voit lisätä lisäosia, kuten perunaa, juustoa, kesäkurpitsaa. Ravintoaineiden säilyttämisen maksimoimiseksi on parempi keittää ruokalaji uunissa esimerkiksi potissa, ja monivuotisen omistajat voivat onnistuneesti valmistaa hämmästyttävän herkän kurpitsan lihaa.

Resepti 1: Pumpkin, jossa on lihaa ja perunoita

Tämä ruokalaji on tarkoitettu niille, jotka haluavat laajentaa gastronomisia mieltymyksiään ja etsivät uusia unohtumattomia makuja.

Vaaditut ainesosat:

• 500 g – liha;

• 400 g – kurpitsa;

• 500 g – perunat;

• 100 ml – hapankermaa.

Valmistusmenetelmä:

Käsitellään lihaa. Tätä reseptiä varten kaikki liha sopii, jos se on tarjottavaa, mehukas ja sulatetaan ruoan valmistuksen jälkeen suussa. Lihava karkeilla kuiduilla, jotka kuivaa makuun, pahentavat koko maljan makua, eli kananfileää käytetään paremmin toisen astian valmistamiseen.

Me kypsennämme vihanneksia – puhdistamme kurpitsa perunoilla ja leikataan ne kuutioiksi. Paista ainesosat paistinpannuun, vain vähän. Ensinnäkin, kevyesti paista lihapalat, jotka on valmiiksi leikattu osiin, asetetaan kulhoon, jossa astia keitetään vielä uunissa. Erillisessä paistinpannussa paista perunat ja kurpitsa. Kaikki nämä paistetut ainesosat on säädetty astioissa, jotka on maustettu hapankermilla ja mausteilla. Ruoat suljetaan tiiviisti kannella ja haudutetaan uunissa noin 40 minuuttia.

Resepti 2: Pumpkin lihalla monivärisellä

Tämän reseptin avulla multivarquet mahdollistaa jokaisen kotiäidin vakuuttamisen jälleen – kaikki nerokas on yksinkertainen! Tuotteiden valmisteluun, lähettämiseen monivärikarttaan ja kaikkiin tarvitaan vain muutama minuutti – odottaa äänisignaalia ja koko perheen nauttia kurpitsavasta lihasta kurpitsalla.

Vaaditut ainesosat:

• 500 g – kurpitsa;

• 500 g – liha;

• 3 rkl. l. – kasviöljy;

• 300 grammaa perunaa.

Valmistusmenetelmä:

Kuten sanottu, resepti rajaan on yksinkertainen. Sianlihaa leikataan pieniksi paloiksi, perunoiksi – kuutioiksi ja suuremmiksi paloiksi. Kulhoon multivarka pinoamme leikatut tuotteet, me täytämme kasviöljyllä, mausteita on mahdollista lisätä. Asettamme “Normaali” -tilan, 1,5 tunnin kuluttua haudutettua kurpitsaa ja lihaa täyttävät keittiön hämmästyttävä aromi!

Resepti 3: Pumpkin täynnä lihaa

Usein kulinaarisissa näytöissä nähdään koko kurpitsa, joka on valmiiksi täytetty viljalla ja lihalla. On aika varmistaa tämän lautasen nero!

Vaaditut ainesosat:

• 1 kpl. – pieni kurpitsa;

• 300 g – perunat;

• 400 grammaa sianlihaa;

• 3 rkl. l. – hapankermaa;

• 2 kpl. – sipulit;

• suolaa ja vähän kasviöljyä.

Valmistusmenetelmä:

Aloitetaan mielenkiintoinen ja viihdyttävä prosessi, jossa ruoanlaitto koko kurpitsa lihaan. Huolehdi varovasti kurpitsan yläosasta, ja tulevaisuudessa se pelaa “potin” luoman kannen. Puhdistamme kurpitsan siemenistä ja paksuista kuiduista. Leikkaa hieman lihaa ja hienonnettu. Tällöin kurpitsa tulee olla tiheä ja sisältää osan massasta.

Me käsittelemme muita tuotteita. Liha leikataan keskikappaleiksi. Kuoritut sipulit kulkevat hieman paistinpannussa. Sitten lähetämme murskattu kurpitsan ja sianlihan paistinpannuun. Myös perunoita leikataan kuutioksi ja viiden minuutin kuluttua liha kurpitsaan.

Muutaman minuutin hauduttamisen jälkeen paistinpannuun lisätään hapankermaa. Solim ja koristele mausteen. Ainekset ovat valmiita ja voit täyttää kurpitsa. Paneudelta paistetaan varovasti ainesosia kurpitsasta, sulje kansi ja minuutit 50 paista täytettyä kurpitsta uunissa.

Resepti 4: Pumpkin lihan kanssa ruukkuissa

Kiinnitä huomiota, vaikka jokin lautasen resepti ei määrittele mausteita, joita voit täyttää, tämä ei tarkoita sitä, että tämä vaihe voidaan jättää pois. Mausteilla, yrtteillä ja mausteilla on tärkeä rooli ruoanlaittoon, heidän ruokaansa on ainutlaatuinen maku. Kuvatuissa tarhassa tarvitaan myös mausteita, jotka alkavat mustalla maapähkinällä ja päättyvät kuivattua basilikaa. Koe ja täytä keittiön upeita hajusteita.

Vaaditut ainesosat:

• 800 g – naudanlihaa;

• 500 g – perunat;

• 2 kpl. – sipulit;

• 400 g – kurpitsa;

• 3 kpl. – tomaatit;

• 4 hammasta. – valkosipuli.

Valmistusmenetelmä:

Valmistamme ruukut, jotka lähetämme uuniin jälkikäteen. Ainekset asetetaan kerroksiin seuraavassa järjestyksessä:

1. Lautaselle voit ottaa joko sian- tai naudanlihaa. Leikkaa leikkaus pieniksi paloiksi ja laita ruukut ensimmäiselle kerrokselle.

2. Kuori valkosipuli ja sipulit. Valkosipuli on hienonnettu pienillä levyillä, ja sipulit ovat tavallisia puolirenkaita. Viipaloitu sipuli valkosipulilla lähetetään ruukkuihin toisessa kerroksessa.

3. On aika mausteita. Muuten, potissa voit ripotella kuivan kuori-kuution, joka antaa erittäin mielenkiintoisen yhdistelmän.

4. Seuraavaksi tulee perunoita, puhdas, leikataan kuutiot ja lähetetään kerros potissa.

5. Kurpitsa puhdistetaan, leikataan ja asetetaan perunan päälle.

6. Viimeinen kerros on tomaatteja. Vihannekset leikataan paksuihin renkaisiin ja suljetaan loput ainesosat tiheän kerroksen avulla.

Jokainen suolapannu, lisää vähän vettä. Pidämme astioita esilämmityssä uunissa noin 1,5 tuntia.

Pumpkin lihaa – salaisuuksia ja hyödyllisiä neuvoja parhaista kokit

Pumpkin ei ole vain Halloween-ominaisuus, vaan myös ainutlaatuinen maukas ja hyödyllinen ainesosa, joka antaa unohtumattomia ja ainutlaatuisia makuja arkipäivisin ja lomapäivinä. Paista täytetyt kurpitsa, kokki ruukkuihin – kaikki nämä tavat arvostetaan rakkailta ja vierailijoilta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 48