Pumpkin marmelade - makeiset voivat olla hyödyllisiä! Miten Pumpkin Marmalade - parhaat reseptit

Kurpitsa on universaali vihannes, joka sisältää kaikki elimistön tarvitsemat mikroelementit, vitamiinit ja ravintoaineet.

Erityisesti se on hyödyllinen lapsille.

Ihmiset, jotka syövät kurpitsaastioita, kärsivät jatkuvasti verenpaineesta ja ruoansulatusongelmista.

Kurpitsa marmoraatti – ruoanlaitto perusperiaatteet

Marmeladin sopii parhaiten kypsä muscatine kurpitsa. Suuria harmaita hedelmiä ei tule käyttää. Heillä on kova kuori ja kokonaan ei-makea liha, joten tällaisesta kurpitsasta peräisin oleva marmeladi muuttuu vaaleaksi ja mautonta.

Kurpitsa lisäksi tarvitset sokeria ja gelatiinia. Sokerin määrä voi vaihdella vihannesten makeuden mukaan. Sokeri voidaan korvata hunajalla. Gelatiinin sijaan voit käyttää pektiiniä tai agar-agaria.

Marmeladin makuun lisätään kaneli tai vanilliini.

Pumpkin kuoritaan ja kuoritaan siemenillä. Pulpsi leikataan pieniksi identtisiksi kappaleiksi ja levitetään pergamentilla peitettyyn leivinuuniin. Paista kurpitsa 180 ° C: ssa 35 minuuttia. Marmeladin kurpitsaa voidaan myös keittää pienessä määrin vettä.

Heti kun kurpitsa muuttuu pehmeäksi, se otetaan pois uunista ja jauhetaan sekoittimella, kunnes se on puhdas. Sinun täytyy tehdä tämä erittäin huolellisesti, jotta massa on homogeeninen ilman viipaleita. Kurpitsan soseessa lisätään sokeria ja sekoita. Gelatiini kaadetaan vedellä ja jätetään paisumaan. Lisää se sitten kurpitsan soseeseen. Tuloksena oleva seos laitetaan levylle, lämmitä se perusteellisesti, kunnes sokeri ja gelatiini ovat täysin liuenneet kiehumatta. Jäähdytä, kaada muotteihin ja laita jääkaappiin, kunnes se on täysin kiinteä. Kurpitsa-massan korkeus muotissa ei saa olla yli kaksi senttimetriä.

Marmeladissa on mahdollista lisätä murskattuja kuivattuja hedelmiä tai pähkinöitä. Valmis marmeladi leikattu viipaleiksi. Ennen tarjoilua se voidaan rullata sokerilla tai kookospähkinöillä.

Säilytä marmeladia lasipurkissa, tiiviisti suljettuna kansi tai kääre.

Resepti 1. Kurpitsan marmaali

Ainesosat

kurpitsan massa – puoli kilogrammaa;

sitruunamehu – 75 ml;

sokeri – 250 g.

Valmistusmenetelmä

1. Puhdista kurpitsa kuoresta ja irrota kuidut siemenillä. Pulpetta hienoina pieninä viipaleina ja laita rasvattu leipälevy. Me leivotamme vihanneksia kunnes pehmeä, 180 ° C: ssa. Poista leivinpelti. Pumpkin siirretään kulhoon ja murskataan sileäpakastimeen, jossa on sekoittaja tai murskaus.

2. Saimme puretun kurpitsan soseen seulan läpi ja panemme sen kattilaan. Laitoimme uuniin. Lisää soseokeria ja sitruunamehua. Tuomme massan, sekoittaen, kiehuvaan ja kierrämme tulen.

3. Kypsennä kurpitsan sose 10 minuuttia ennen paksuuntumista. Me peitetään muoto pergamentilla ja asetamme kurpitsan sose tasaisella kerroksella, korkeintaan kaksi senttimetriä paksua.

4. Jäämarmeladi 24 tuntia huoneenlämmössä. Leikkaamme jäädytetyt perunat timanteilla ja murskataan kaikkialla jauhemaisella sokerilla. Säilytä marmeladia lasi- tai muovisäiliössä, jossa on tiukka kansi.

Resepti 2. Marmoraatti kurpitsaa vanilliinilla

Ainesosat

50 g gelatiinia;

500 g tuoretta kurpitsia;

120 g sokeria;

10 grammaa vaniljakermaa.

Valmistusmenetelmä

1. Kuori kurpitsa kuoresta ja irrota kuidut siemenillä. Leikkaa liha kuutioiksi. Laita se pergamenttimuotoon ja lähetä se uuniin 35 minuuttia. Paista 35 minuuttia, kunnes kasvin pehmeys.

2. Siirrä paistettua kurpitsan massaa kulhoon ja kaada se murskaamalla tai sekoittamalla kunnes se on sileä. Pyyhi sitten kurpitsa massa hienon metalli-seulan läpi.

3. Lisää valkoista ja vaniljakermaa soseessa. Kaada instant gelatiini ja sekoita. Jätä neljäsosa tunnista niin, että gelatiini on turvonnut.

4. Laita ruokia kurpitsan massaan tulipalossa ja keitä sekoittaen kunnes gelatiini ja sokeri liukenevat kokonaan. Älä tuota kiehuvaksi. Jäähdytä syntyvä massa. Neliön muoto elintarvikekalvo ja panna se kurpitsa sose. Lähetä se jääkaappiin, kunnes se on täysin kiinteytynyt.

5. Leikkaa marmeladi paloiksi. Jokainen rullaa sokeria kaikilta puolilta. Pidä marmeladia tiiviisti suljetussa lasisessa kulhossa.

Resepti 3. Hedelmämarmeladi kanelilla ja kynsillä

Ainesosat

neilikkaat neljä silmukkaa;

kaksi kilogrammaa kurpitsaa;

250 ml etikkaa;

yksi ja puoli kiloa sokeria;

kaneli.

Valmistusmenetelmä

1. Pese kurpitsa. Sellu siemenistä ja kuorta. Leikkaa pieniä viipaleita. Laita syvään kattilaan ja lisää vettä. Lisää neilikkaita ja kanelia. Kaada, peitä kansi, keskilämmöllä kunnes pehmeä. Tyhjennä vesi ja jäähdytä kasvis ja anna se lihamyllyn läpi. Laita kurpitsa massa uudelleen kattilaan ja keitä sileäksi. Lopuksi kaada etikka. On saatava melko paksu massa.

2. Pumpkin puree jäähtyä ja kaada muotteihin. Jätä huoneenlämmössä kirkkaassa paikassa kolme päivää. Poista sitten marmeladi muotteista ja rullata sokerin ja sitruunahapon seoksesta kaikilla sivuilla. Pidä marmeladia tiiviisti suljetussa lasisäiliössä.

Resepti 4. Pumpkin marmeladi agar-agarilla kookospähkinöillä

Ainesosat

800 g massamassaa;

kookospähkinä;

200 ml keitettyä vettä;

300 g sokeria;

sitruunan mehu;

50 g agar-agaria.

Valmistusmenetelmä

1. Pese kurpitsa, kuori ja irrota kuidut siemenillä. Sellu pienillä kuutioilla. Laita se kattilaan ja kaada kiehuvaa vettä niin, että se kattaa kokonaan kasvikset. Aseta levy ja keitä kunnes pehmeä. Lisää sokeria ja jatka keittämistä, kunnes se liukenee kokonaan. Poista lämpöä ja purista kattilaan kurpitsa mehua puolet sitruuna.

2. Agar-agar kaada lämpimän veden, sekoitetaan hyvin ja annetaan paisua. Lisää sitten kattila kurpitsaan ja sekoita.

3. Kaada kaikki soseutustilaan upposekoittimella. Jäähdytä massa silikonimuottiin ennen kostuttamista vedellä. Kurpitsan soseen kerros ei saisi ylittää kahta senttiä.

4. Lähetä muotit jääkaappiin päivälle. Ota sitten marmeladi ja rullaa se kookospähkinöillä. Tarjoa marmeladia teetä tai kaakaota varten.

Resepti 5. Kurpitsa ja hunaja

Ainesosat

kilo kypsää kurpitsaa;

vanilliini;

25 g gelatiinia;

100 g hunajaa.

Valmistusmenetelmä

1. Kuori kurpitsa kuoresta, leikkaa ja valitse siemenet. Leikkaa massa pulassa. Laita ne leivinpaperiin ja ripusta ne pergamentilla. Laita kurpitti uuniin ja paista 180 ° C puolessa tunnissa.

2. Irrota leivinpelti uunista, siirrä pehmeä kurpitsa sekoittimen säiliöön ja paina se homogeeniseksi massaksi.

3. Lisää hunajaa kurpitsan soseeseen ja sekoita.

4. Liivate laimennetaan lämpimällä vedellä pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja kaada se kurpitsan soseeksi. Sekoitetaan hyvin.

5. Tasaa lomake pergamentilla. Kaada se kurpitsan massa kerros, korkeus on enintään kaksi senttimetriä. Pese taso varovasti lastalla ja laita se jääkaappiin useita tunteja.

6. Vedä muotti ulos. Vedä pergamentin reunat ja ota marmeladi. Leikkaa se viipaleiksi, rullaa jokaista sokeria. Pidä marmeladia käärittämällä se pergamenttiin tai asettamalla se lasiastiaseen, joka on tiiviisti suljettu kansiin.

Resepti 6. Kurpitsan marmaali sitrushedelmämehulla

Ainesosat

600 g sokeria;

sitruuna;

kilogrammaa massamassasta;

kaksi neilikkaa neilikka;

lasi juomavettä;

oranssi.

Valmistusmenetelmä

1. Pese kurpitsani, pyyhi se lautasliinalla, leikataan neljään osaan ja kuori se. Valitse siemenillä olevat kuidut. Pulpista leikataan pieniksi viipaleiksi ja pannaan kattilaan.

2. Sitruuna ja appelsiini huuhtele, leikkaa puolet ja purista mehu kattilaan kurpitsa. Täällä lähetämme sokeria ja neilikkaita. Kaadetaan veteen ja sekoitetaan.

3. Laitamme levyn päälle ja saatamme sisältö kiehuvaksi. Pienennä tulta ja keitä jatkuvasti sekoittaen, kunnes kasvis pehmeä. Tämä kestää noin neljäkymmentä minuuttia.

4. Poista sitten tulipalo, irrota neilikanat ja kaada kurpitsa kurkkuun tai keskeytämme upotetun tehosekoittimen homogeenisen perunan tilaan. Jälleen laittaa tulipalo ja lämmetä pari minuuttia. Siirrämme marmeladin kuivapesuun ja peitetään kansi.

Kurpitsan marmaali – vinkkejä ja temppuja

  • Kypsennä marmeladia kattilassa, jossa on paksu pohja.
  • Jos lisäät kurpitsa mehua soseessa, se olisi vain tuorepuristettu.
  • Lisää vain turvonnut gelatiini kurpitsan soseessa.
  • Pumpkinpastaa voidaan kaataa silikonimuotteihin tai muoviin makeisten alle.
  • Säilytä jääkaapissa marmeladi voi olla korkeintaan kolme kuukautta.
  • Ennen kuin kaadetaan kurpitsan sosea muotojen päälle, kostuta ne vedellä, jolloin se on helpompi saada.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 28