Miten ahvenia puhdistetaan nopeasti ja tehokkaasti ilman paljon vaivaa. Miten ahvenen puhdistetaan ja leikataan korviin, paistamiseen ja leivontaan

Ahven – erittäin maukasta ja ravitsevaa kalaa, mutta puhdistusongelmia esiintyy usein enemmän kuin itse valmistuksessa.

Särmät ja jopa vaa’at itsessään ovat hyvin pistäviä, joten kokemattomat siivoojat vahingoittavat erittäin vakavasti käsiään. Tämä voidaan kuitenkin välttää, kun otetaan huomioon useita eroja, jotka ovat tärkeitä kalojen puhdistamisen ja leikkaamisen aikana.

Joten tärkein kysymys – kuinka kuivata ahven ilman vahinkoa itsellesi, mutta samalla laadullisesti ja nopeasti.

Puhdas tai ei puhdas

Monissa tapauksissa ei ole tarpeen puhdistaa ahventa. Samaan aikaan tällaisista kaloista valmistetut astiat eivät ole yhtä herkullisia kuin jos ne olisivat tämän menettelyn alaisia.

Tapahtumat puhdistusta ei tarvita:

• Grillin ahvenen leivontaan;

• Kalan suolaus ja kuivaus;

• jos ahven on kuollut;

• kun kalaa käytetään broilikeittoon;

• Päättynyt ahven ei tarvitse puhdistaa.

Kussakin näistä tapauksista ei vaadita vaakojen poistoa, mutta neulojen poistamiseksi tarvitaan kuitenkin joitain toimenpiteitä. Esimerkiksi korville ja leivontaan sisätilat ja oksat poistetaan kokonaan. Jos tätä ei tehdä, ruokalaji voi olla katkera tai saada maku järvimaiselta. Muissa tapauksissa ahven on säteittäinen, joten se ei vaadi puhdistustoimenpiteitä.

Tarkat ja nopeat puhdistusohjeet

Jos kalaa on paistettava tai keitetty ja siinä on vaikuttava koko, on tarpeen puhdistaa kalat kokonaan: poista kopot, vedä ruoska, poista vaa’at. Muutamat ihmiset osaavat puhdistaa ahventua näissä keittoastioissa oikein, mutta se on todella helppoa.

Millaisia ​​sääntöjä on noudatettava, jotta keittiö ei vaahdota vaa’alla, tee se nopeasti ja älä satuta samaan aikaan:

1. Kun ostat, kannattaa valita kala mahdollisimman tuoreena – se puhdistetaan paljon helpommin kuin monta kertaa jäädytetty.

2. Ennen ruohon puhdistamista terävät uurteet katkaistaan. Yleensä tämä tehdään saksilla, mutta voit leikata finin veitsellä, jossa pohjaosa.

Miten ahvenia puhdistetaan nopeasti ja tehokkaasti ilman paljon vaivaa. Miten ahvenen puhdistetaan ja leikataan korviin, paistamiseen ja leivontaan

3. Vaa’ojen poistamisen aikana voit käyttää käsineitä. Joten on mahdollista välttää loukkaantumia ranteista ja asteikoista.

4. Jotta asteikot voidaan puhdistaa laadullisesti, sinun on venytettävä kallion selkäranka. Pidä häntä varovasti, vedä ahven pään päällä.

5. On tarpeen poistaa vaa’at oikein: menettely suoritetaan terävällä veitsellä kärjen kanssa; liikkeiden suunta on diagonaalinen – vatsan selästä ja päinvastoin; Muut vaa’at poistetaan veitsellä, joka suuntautuu hännästä päähän.

Miten ahvenia puhdistetaan nopeasti ja tehokkaasti ilman paljon vaivaa. Miten ahvenen puhdistetaan ja leikataan korviin, paistamiseen ja leivontaan

Se on asteikko, joka aiheuttaa niin paljon vaivaa puhdistuksen aikana, joten usein sitä esikäsitellään useilla tavoilla:

• Ahven voi peittää suolaa 12 tuntia, sitten iho ja asteikot pehmentävät hieman.

• Ruho on hieman jäädytetty ennen puhdistusta.

• Anna kalaa kiehuvaa vettä tai säilytä muutamassa sekunnissa kuumassa vedessä.

• Käytä erityisiä työkaluja vaa’an poistamiseksi. Voit ostaa ne liikkeessä tai tehdä ne itse. Home analoginen on oluen kansi, joka on kiinnitetty keppiin.

• Jos puhdistat kalaa vedessä tai hanan alla, vaa’at eivät hajoa koko huoneeseen.

Leikkaus tapoja

Kuivun puhdistaminen on selkeää, mutta miten leikata se on edelleen mysteeri. Tämä on tehtävä niin, että se ei vahingoittaisi ihoa eikä repäisi lihaa, sillä muuten astia on ahtaasta ulkonäöstä.

Ruoanlaittoon joitakin ruoan ahveja, sinun on poistettava iho siitä. Tämä menettely suoritetaan useassa vaiheessa:

1. Veitsellä veistoksia tehdään selkärangalla alhaalta ja rungon päältä;

2. Leikkaa kaikki reunat kokonaan;

3. Pään päätä ympäröivä iho on erillään pinta-alasta;

4. iho poistetaan hännästä päähän;

5. Kun prosessi päätyy päähän, se leikataan nahasta.

Miten ahvenia puhdistetaan nopeasti ja tehokkaasti ilman paljon vaivaa. Miten ahvenen puhdistetaan ja leikataan korviin, paistamiseen ja leivontaan

Näin ollen skaalaus ei ole mahdollista. Pää on hyvin erotettu ja sisäelimet ovat helposti venytettävissä.

Poista sisätilat ja erottaa fileet luista, on myös erittäin helppoa. Maha on harjoittanut vatsaan vatsassa. Lusikan avulla ulokkeet voidaan poistaa. Jos haluat päästä eroon mustasta kalvosta, joka peittää kylkiluut, sinun on puhdistettava se veitsellä. Kun kysyntä on takavarikoitu, on mahdollista jatkaa jyrsintä.

Tämä prosessi on yhä useammin tuotettu sen jälkeen, kun iho on poistettu kalasta. Kala asetetaan leikkuulaudalle ja painetaan lujasti kantta vasten. Leikkaamista varten tarvitset veitsen terävällä ja leveällä terällä. Häntä aloitetaan hännästä lähtien ja päähän siirtyen viilto. Toisaalta se tapahtuu.

Kun selkä on täysin erotettu, voit aloittaa pienet luut, jotka ovat takana, ja poista myös kylkiluut. Tämä tehdään pihdeillä. Kivien läsnäolon tarkistaminen on yksinkertaista – pidä lihaa pinnalla sormilla.

Valmista tällainen maukas välipala eri tavoin, eikä ole mitään tarvetta huolehtia astioista tai luista lautasen – se ei ole kysymys.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 74