Leikkuuterät uunista - aina onnistunut! Jauhettujen lihapullojen reseptit uunissa: sianliha, naudanliha ja siipikarjanliha

Ruddy ja mehukkaat leikkeet!

Mikä voi olla herkullisempaa!

Niitä voi paistettua tai höyrytettyä, mutta tänään puhumme siitä, miten jauhettuja lihapullia tehdään uunissa.

Tällä menetelmällä voit syödä leikkeleitä ilman ylimääräistä rasvaa.

Leivonnaiset uunista saadusta leikkuupöydästä – keittämisen perusperiaatteet

Monet, jopa kokeneet kotiäidit, eivät tiedä, miten oikein paistetaan uunissa. Tällaiset leikat eivät ole rasvaa, mutta erittäin mehukas. Kun uunissa paistetaan, ne peitetään appetisoivalla kuorella ja ne leivotaan tasaisesti joka puolelta.

Liha on hienonnettu lihamyllyssä tai valmiiden täytteiden täyttämisessä. Pehmeiksi muuttuneisiin leikkeihin lisätään maitorautaa. Juicy kapselit antavat murskattu sipuli tehosekoitin ja vähän perunoita.

Pehmusteessa laita murskattu valkosipuli, mausteet ja yrtit. Lisää munat ja sekoita hyvin kädet.

Jauheliha on valmistettu leikkeleistä ja jauhelihasta tai paahdosta. Ne voidaan paistettua paistinpannulla tai levittää välittömästi leivinpaperiin. Paista leikkeleitä 200 ° C: n lämpötilassa noin neljänneksellä tunnissa.

Lautasen monipuolistamiseksi, uunissa olevasta leikkeleestä lisätään vihannekset, jotka on hienonnettu lihamyllyyn. Voit myös tehdä kakun, laittaa juustoa tai voita keskelle ja muodostaa kynän.

Muista, että kun uunissa ruoanlaittoa, leikkeleiden juoksevuus ja sitkeys voidaan säätää ajan ja keittolämpötilan avulla.

Resepti 1. Leikkeleitä jauhettua siipikarjaa uunissa

Ainesosat

kalkkunan tai kananlihan liha – 600 g;

suola;

100 ml kermaa;

mausteet;

sipuli;

auringonkukkaöljy;

muna;

korppujauhoja;

Hollantilaista juustoa – 100 g;

kolme viipaletta valkoista leipää.

Valmistusmenetelmä

1. Leikkaa leipä rullalta. Lihaa kermaa kermaa ja jätä neljännes tunniksi pehmentämään. Puhdistamme lampun, kaivoksen ja jauhetaan sekoittimessa.

2. Aseta täytteen syvä kulho, aja muna siihen ja lisää sipulit. Punnitaan enemmän pehmennettyä leipää ja panemme sen täyteaineeksi. Mausta se mausteilla ja suolalla. Me vaivemme käsiämme perusteellisesti, kunnes yhtenäinen.

3. Kaada tasainen lautasen muru. Jauhotusta lihasta muodostumme pieniä leikkeleitä ja rullataan niitä rypsihyytelöissä.

4. Rasvaa kevyesti leivinpelti auringonkukkaöljyllä ja levitä sitä. Jauhtele juustoa suureen makaroniin. Levitä juustoa kullakin karkealla. Lähetämme astian uuniin, joka on esikuumennettu 180ºє ja paista puoleksi tunniksi. Tarjoamme leikkeleitä jauhelihasta uunissa, jossa on koristeltu perunaa tai pastaa.

Resepti 2. Sekoita jauhe uunissa viiriäistä munia

Ainesosat

sianliha-jauheliha – 500 g;

auringonkukkaöljy;

kaksi perunaa;

korppujauhoja;

porkkana;

mustapippuria ja herneitä;

sipuli;

suola;

valkosipulin kynsi;

viiriäiset munat – 12 kpl;

kaksi viipaletta valkoista leipää;

muna;

maito – 50 ml.

Valmistusmenetelmä

1. Laita viiriäiset munat kevyesti suolattuun veteen ja keitä keitetyt. Jäähdytä ne kylmällä vedellä ja puhdista kuoresta.

2. Leikkaa kuori leivästä. Liha kaada maitoa ja jätä liota. Kuori perunat ja porkkanat ja pese. Hioa vihannekset pienellä reikää olevaan veistäjään. Lampun ja valkosipulin kynsi tulee irrottaa kuoresta ja hienonnuttaa terävällä veitsellä. Muna ajaa pieni kulhoon, suolaa, pippuria ja puntaa hyvin. Lisää kaikki ainesosat maapohjaiseen lihaan ja sekoita perusteellisesti, kevyesti lyömällä.

3. Märkä kädet keitetyn veden kanssa. Ota hieman jauhelihaa ja pistä se kakkuun. Keskellä laittaa keitetty viiriäinen muna ja muodosta kalkki.

4. Kaada paahtopulloja tasaiselle levylle. Kierrä ne kussakin karstaessa.

5. Peitä pannulla folio ja öljy se. Laita kaikki leikkeet siinä. Jätä leivinpelti esilämmitetyssä uunissa 200 asteeseen. Paista kunnes leipät peitetään kauniilla, kultaisella kuorella. Tarjoile kasvisruokaa.

Resepti 3. Leikkeleitä uunista saadusta leivästä a la “Pozharsky” juustolla

Ainesosat

puoli kiloa kananrintaa;

25 ml kasviöljyä;

200 g valkoista leipää;

2 valkosipulinkynttä;

puolilas maitoa;

puoli kupillista korppuja;

150 g juustoa;

purppura mustapippuria;

120 g voita;

ripaus merisuolaa.

Valmistusmenetelmä

1. Valkoisella leivällä leikataan kuori. Maito lämmitetään lämpimään tilaan ja kaada leipää. Jätämme jonkin aikaa, niin että leipä pehmentää.

2. Pyykimme valkosipulin kuoresta ja murskataan se valkosipulin puristimen läpi.

3. Huuhtele kananrinnat, kuivaa ne kevyesti lautasliinalla ja leikkaa viipaleiksi.

4. Me leikkasimme lihan lihamyllyyn yhdessä leivän kanssa, joka on vääntynyt. Lisää valkosipuli, suola, pippuri ja sekoita hyvin.

5. Leikkaa juusto pieniksi paloiksi. Käännä uuni 180ºє.

6. Laitoimme leivänrutot tasaiselle levylle. Kädet märkä vedessä, ota hieman jauhettua lihaa, paina kevyesti, laita juusto ja muodosta kalkkuna. Pudotamme sen paahtopaistoksi.

7. Sulata voi paistinpannussa. Laitoimme sämpylät siihen ja paista kolme minuuttia kummallakin puolella.

8. Voitele muoto voilla, levitä sämpylät siihen ja lähetä lomake uunin keskitasolle. Paista neljännes tunti. Tarjoamme leikkeleitä vihanneksilla tai perunalla.

Resepti 4. Sekoita jauhe uunissa kastikkeella

Ainesosat

kg jauhettua lihaa;

suolaa meri;

kolme sipulia;

mustapippuri ja mausteet;

kaksi munaa;

kolme valkosipulin kynsiä;

25 g sinappia;

kolme pientä porkkanaa;

50 g jauhoja;

kaksi tomaattia;

50 g majoneesia;

30 grammaa tomaattimehua.

Valmistusmenetelmä

1. Suolaa sianlihafilee, pippuri, pudota munat siihen ja sekoita se hyvin, hieman lyömällä, kunnes se on tasainen. Märkä kädet vedellä ja jauhetut lihapullat. Laita ne kuumennetulle paistinpannulle kevyellä öljyllä ja paista molemmin puolin. Se on vain, että leikkeleet tarttuvat hieman.

2. Sekoita syvä malja majoneesia sinappi. Lisää niihin murskattu valkosipuli ja tomaattipasta. Sekoita kaikki hyvin, kunnes sileä.

3. Peitä sipulit ja porkkanat kuoresta, pese ja leikkaa puolirenkaat. Huuhtele tomaatit, pyyhi ne pyyhkeellä ja leikkaa ne viipaleiksi.

4. Voitele muotti paistamiseen voilla, aseta sipuli pohjaan, levitä puoli porkkanaa ja tomaattisekoituksia sen päälle. Kasvispyyhellä laita paistetut leivokset ja kaada kokosaippua.

5. Laita lomake uuniin puoli tuntia. Paista 190 ° C: ssa. Tarjoile vehnä- tai makaroniviljelyllä.

Resepti 5. Sekoita jauhe uunissa tomaattien ja juuston kanssa

Ainesosat

600 g kalkkunanlihaa;

tuoreet vihannekset;

100 g valkoista leipää;

70 ml auringonkukkaöljyä;

100 ml maitoa;

maustettu mustapippuri;

200 g sipulia;

kaksi hyytelöä suolaa;

kolme valkosipulin kynsiä;

kaksi rkl seesamiä;

kaksi munaa;

200 g juustoa;

300 g tomaattia.

Valmistusmenetelmä

1. Siirrä jauhettu liha kalkkuna sekoittimen säiliöön. Me myös muremme munat täältä. Puhdista ja pese sipuleitani. Leikkaamme sen viipaleiksi ja levitämme sen täytemateriaaliin. Poistamme valkosipulin lohkeista kuori ja lisätään se säiliöön. Erottele leivän muru kuoresta ja liota se maitoon kymmeneksi minuutiksi. Sitten purista se ja laita se täytteeseen. Lisäämme tuoreita vihanneksia, suolaa, pippuria ja keskeytämme kaiken homogeenisuuteen.

2. Me muodostamme jauhettuja lihapullia. Seesami kaadettiin litteiseen astiaan ja rulloi jokaisen sian. Laitoimme ne paistinpannuun lämmitetyllä vähärasvaisella öljyllä ja paista kunnes punainen molemmin puolin.

3. Peitämme leivinuuni leipomopaperilla. Siirrämme paistettuja sämpylöitä siihen. Tomaatteja, pyyhkiin lautasliina ja leikataan ympyröihin. Laitoimme ne jokaiseen karstaukseen. Leikkaamme juuston ohuiksi levyiksi. Peitä ne tomaatilla. Lähetämme astian uuniin 20 minuuttia. Me leivomme 180 ° C: ssa. Tarjoamme koristeltu vihreän oksan kanssa ja leivottuja vihanneksia.

Resepti 6. Uunissa jauhelihasta valmistetut monipuoliset paistit

Ainesosat

500 grammaa jauhettua naudanlihaa;

suolaa meri;

kaksi tomaattia;

maapähkinäpippuria;

150 grammaa hollantilaista juustoa;

30 ml auringonkukkaöljyä;

sipuli;

100 grammaa rypäleitä;

3 valkosipulia;

muna;

puoli joukkoa vihreää tilliä ja persiljaa;

viipale valkoista leipää.

Valmistusmenetelmä

1. Peitä valkosipulinkynsi ja sipuli kuoresta. Viipale leipää liota maitoon kymmenen minuuttia ja purista.

2. Lampun ja pesty vihreät melenko murentua. Valkosipuli puristetaan valkosipulin läpi. Huuhtele tomaatit, pyyhi ne paperipyyhkeellä ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Juokse vain juustoa. Siirrä kaikki valmistetut elintarvikkeet jauhelihaan. Suolaa, kaada pippurilla ja sekoita hyvin.

3. Saadusta massasta muodostetaan riittävän suuri särmä ja rullaa ne paahtopuristeissa. Peitä pergamentti pergamentilla ja rasvaa öljyllä. Laita sämpylät tiettyyn etäisyyteen toisistaan. Jätä leivinpelti esilämmitetyssä uunissa 190 ° C: seen neljäkymmentä minuuttia.

Resepti 7. Sekoita jauhot uunissa salaa

Ainesosat

300 g naudanlihaa ja sianlihaa;

neljä s. lusikat jauhot;

muna;

maapähkinäpihka;

sipuli;

kolme hyppysuolaa;

neljä valkosipulinkynttä;

kolmasosa juomaveden lasista;

150 g juustoa;

50 ml kasviöljyä;

100 g valkoista leipää.

Valmistusmenetelmä

1. Kytke uuni 190 ° C: seen. Valkosipulin viipaleita ja sipulia puhdistetaan ja huuhdellaan. Sianliha ja naudanliha pestään, pyyhitään lautasliinoilla ja leikataan palasiksi. Valkoista leipää liotetaan veteen ja jätetään neljäsosa tunnista.

2. Lihaa, puristettua valkoista leipää, valkosipulia ja sipulia kulkemme lihamyllyn läpi. Juusto hieroa suurta osaa raastin.

3. Lisätään juustohiutaleita ja muna täytteeseen. Solim, paista pipari, sekoita hyvin ja kevyesti.

4. Kaada jauhot levyyn. Märällä kädellä vie hieman jauhettua lihaa ja teemme siitä leikkeleitä. Laitoimme ne jauhot ja panimme ne rasvaiseen muotoon.

5. Lähetä pihvit keskimääräistä tasoa uuniin ja paista noin 20 minuuttia saamme lomakkeen, käännä hampurilaiset, kaada muottiin kolmannes lasillinen keitettyä vettä ja laita uuniin vielä kymmenen minuuttia. Tarjoamme leikkeleitä missä tahansa koristeena tai tuoreita vihanneksia.

Leivonnaiset leivonnaisesta uunissa – vinkkejä ja kokkeja kokkeilta

  • Leikkeleissä on toivottavaa lisätä vain keltuainen, koska proteiini antaa heille hieman jäykkyyttä.

  • Leikkuuterät osoittautuivat erittäin mehuksi, lisää hieman kiehuvaa vettä.

  • Ennen kuin lisäämällä jauhettuja sipulia jauhetaan, purista se laastilla niin, että lisätään mehua.

  • Jauheliha on melko kuivaa. Jotta sianlihat eivät pääse liian tiheään, lisää siihen hieman rasvaa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 28