Grenki - parhaat reseptit. Kuinka valmistaa ja paahtaa herkullisesti.

Paahtoleipää – yleiset valmistuksen periaatteet

Kaikkien krutonien tunnetaan leikkeleinä, jotka on kastettu maitoon munalla ja paistettu paistinpannulla. Mutta hyvin harvat ihmiset tietävät, että tämän klassisen reseptin lisäksi on olemassa monia muita keinoja paahtoleipää. Paahtoleipää voidaan tehdä mistä tahansa: hunajaa, hedelmiä, marjoja, juustoa, kuivattuja hedelmiä, vihanneksia, sieniä, unikonsiemeniä, makkaraa, kinkkua, kilohailiä ja muita tuotteita. Riippuen siitä, mitä aineosia käytetään, valmistusmenetelmät eroavat toisistaan.

Useimmiten “monimutkainen” paahtoleipä (jossa käytetään useita tuotteita ja täyteaineita) uunissa paistetaan. No, perinteinen ruoanvalmistusprosessi on seuraava: muna lyö maitoa, sokeria ja pieni määrä suolaa. Sitten leipäviipaleita liotetaan seokseen ja paistetaan, kunnes molempien puolien nuudelit paistinpannulla. Valmis paahtoleipää voidaan tarjoilla savustettua kermaa, voita, sokerijauhetta, hunajaa tai siirappia.

Toast – ruoan ja astioiden valmistus

Jotta herkullisia kotitekoisia croutoneja valmistettaisiin, sinun on valmisteltava kulho maidon, viipaletta ja paistinpannua varten. Joissain resepteissä paahtoleipää leivotaan uunissa, joten pannua voi tarvita.

Jos käytät koko leipää, sinun on leikattava se siistinä viipaleina. Niiden ei pitäisi olla liian paksut tai ohut. Paistinpannu on esilämmitettävä öljyllä, ja jos croutoneja paistetaan uunissa, uuni pitäisi lämmetä kunnolla.

Paahtoleipää:

Resepti 1: Toast

Kun on kyse croutoneista, ensimmäinen asia, johon on muistettava, on maidossa liotettu ja pakastettu paistinpannu. Tämä resepti kuvaa täsmälleen tätä tapaa valmistella klassisia makuja.

Vaaditut ainesosat:

 • Useita leikkeitä leipää;
 • Maito – silmään (niin että seos riittää liotukseen);
 • Muna;
 • Sokeri – maun mukaan;
 • Voita.

Valmistusmenetelmä:

Sekoita maitosokeri, aja sitten muna ja sekoita seos vispilällä. Haluttaessa seokseen voidaan lisätä vähän suolaa. Liotamme leipäpalasia maitoseokseen. Sulata voin, paista kumpikin molemmin puolin, kunnes rapea kuori.

Resepti 2: Juusto croutons

Hyvin maukkaita croutoneja aamiaiseksi. Kurssilla menee leipää, et voi edes käyttää täysin tuoretta leipää. Salassa käytetään myös reseptiä, joka voidaan haluttaessa korvata muilla aineosilla.

Vaaditut ainesosat:

 • Leipä (valmiiksi leikattu);
 • Jalostettu juusto;
 • Lääkärin makkara – 120-140 g;
 • voita;
 • Maitoa.

Valmistusmenetelmä:

Jos leipä ei ole leikattu, leikkaa se ohuiksi tasaisiksi kappaleiksi. Pudotamme leipää viipaleiksi toiselta puolelta maitoon. Jalostettu juusto esijäähdytetään jääkaapissa, hierotaan sitten makralla. Makkaraa hierotaan myös makralla. Sekoita juustoa makkaraa, heittää voita. Laita seos mikroaaltouuniin noin 30 sekuntia, jotta juusto ja voin sulatetaan ja saadaan homogeeninen tahna. Voitele kappaleiden massat maidosta kastetulta puolelta. Levitä krutonit leivinpelillä ja lähetetään esilämmitettyyn uuniin 10 minuuttia.

Resepti 3: Paahdettu Hunaja

Tämä resepti on hyvin samanlainen kuin klassinen ruoanlaittomenetelmä, mutta siinä on useita sen vivahteita. Täällä aromilla käytetään vanilliinia, ja sokerin sijaan valmistettu paahtoleipä on hunajaa hunajaa. Myös ennen paistamista leipä kääritään leivänruskeihin.

Vaaditut ainesosat:

 • Vehnäleipä – muutama viipale;
 • maito;
 • Yksi muna;
 • Lusikka paahtopaistia;
 • Vähän hunajaa;
 • suola;
 • Vanilliini.

Valmistusmenetelmä:

Maitoa viiltaa yhdessä munan kanssa, lisää seokseen hieman suolaa. Leipäpalat mahtuvat maitoon ja murskataan leivattuna. Paista paistinpannuissa olevat krutonit rapeaksi. Hieman viileä ja öljy hunajaa ja vaniljaa. Ainakin, voit ripottele croutoneja jauhemaista sokeria.

Grenki – salaisuudet ja hyödylliset neuvoja parhaista kokkeista

– Leivän valmistukseen “eilisen” leipä on täydellinen, koska se on hyvin leikattu;

– Herkullisempia croutoneja saadaan, jos paistetaan niitä sulatettua voita eikä kasviöljyä.

– Älä säilytä maitomassaa liian pitkään, muuten leipä pehmentää ja muuttuu “puuraksi”;

– Maku voi lisätä vanilliinia seokseen, jotkut korvaavat ne sokerilla. Mutta tässä tapauksessa valmiin paahtoleipä tulisi hunajaa höystää tai ripotella sokerilla tai jauheella;

– Jos croutoneja paistetaan voita, keittoaika kasvaa hieman. Tulipalo tässä tapauksessa on tehtävä vähemmän;

– Sitruunatut croutons voidaan ripotella yrtteillä ja rasvailla valkosipulilla kermakastikkeella. Paahtoleipiä voidaan tarjoilla hillolla tai hillolla.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 96