Soufflé a multivarque-ban - a legjobb receptek. Mennyire gyorsan és finoman felkészítik a szeszes italokat multivariánsban.

Souffle egy többváltozós – általános főzési elvek

A multivarquetban levő füstölő lényegében ugyanaz a palacsinta, csak sokkal finomabb, könnyebb és légiesebb. Az édes desszertek elkészítéséhez gyakran túrót, mangót, bogyókat vagy gyümölcsöt készítenek. Ahhoz, hogy a szeszélye finom, krémes ízű legyen, tejszínt vagy tejet is hozzáadhat. A készülék segítségével a húsdarabokat többnyelvű sütőben lehet főzni. Ilyen célra egy csirkefilet ideálisan alkalmazható, amelyet keverőben őröltek vagy kombináltak homogén tömegig. A talajon ízesítő ízesítőket és zöldségeket adhat hozzá. A kész húsleves alkalmas különböző fűszeres mártásokra, az édes desszert pedig tejföllel, bogyószirupokkal vagy sűrített tejzel lehet felszolgálni.

Souffle a többváltozós – termékek és ételek elkészítéséhez

Annak érdekében, hogy felkészítse a szivárványt több színben, egy tálra van szüksége, hogy összekeverje az összetevőket, keverővel vagy keverővel, természetesen maga a többváltozós és a grill is (párhoz hasonlóan). Szükség lehet szilikon formára is.

Ha túrót használnak, azt egy turmixgépben össze kell zúzni vagy összetörni. A keverőt csiszoljuk és csirke filét (egy húsdarabot egy multivárkában). Bogyók, gyümölcsök és egyéb töltőanyagok (édes desszertek) készítésére is szükség van.

Receptek szeszély a multivarkban:

1. recept: Soufflé a többváltozós

Soufflé a multivarque-ban - a legjobb receptek. Mennyire gyorsan és finoman felkészítik a szeszes italokat multivariánsban.

Készítse el gyermeke egy kényes és hasznos szeszélyt a multivárkában. Az alapkomponens a túró, mivel ez a termék rendkívül szükséges a növekvő szervezet számára. Nem tilos desszertet főzni azoknak a csodálatos háziasszonyoknak, akik követik az ételt. Az ilyen finomság nem fogja befolyásolni az ábrát extra centiméter formában.

Szükséges összetevők:

 • Túró – font (vagy valamivel kevesebb);
 • Egy pohár joghurtot;
 • 4-5 kis tojás;
 • “Multivach” manga csésze (vagy kevesebb);
 • A cukrok ugyanúgy, mint a mangó;
 • vanillin;
 • A sütőpor egy teáskanál.

Az előkészítés módja:

Kiöntötjük a mangót a tányérra, ráöntjük kefiret. Hagyja néhány percig megduzzadni. Csak a fehérje keveréke (cukorral együtt). Keverjük össze a túrót kefirrel nedvesített keverővel, adjunk hozzá fokozatosan vanillint, sütőporot és cukorrú fehérjékkel. Amikor a fehérjéket lefektetik, keverjük össze a keveréket egy kanállal, ne keverővel. Kenje meg a többrétegű olaj tálat. Töltsük fel a tömeget egy szeszélyre. 50 percig főzünk a “sütés” üzemmódban. A főzés befejezése után hagyja állni 15-20 percig. Ha azonnal megpróbálja kihúzni a füstöt, akkor leesik. Bogyósziruppal vagy tejföllel szolgálunk.

2. recept: Soufflé a multivark “Csirke”

Soufflé a multivarque-ban - a legjobb receptek. Mennyire gyorsan és finoman felkészítik a szeszes italokat multivariánsban.

Kiderül, hogy a szeszély nemcsak édes, hanem húsétel is. A finom csirkehúzás multivariánsban nagyszerű a terápiás vagy étkezési étkezésnél. Ez egy teljes értékű második tanfolyam, és egy mellékétel, mivel az ilyen souffle zöldségeket is tartalmaz. Csirkefürt lehet adni a gyerekeknek.

Szükséges összetevők:

 • 600 g tiszta csirkefilé;
 • Fagyasztott zöldségek (borsó, kukorica, sárgarépa, édes paprika) keveréke – 300 g;
 • snidling;
 • Krém – 0,75 csésze;
 • Tojás – 2 db;
 • Fűszerek, só.

Az előkészítés módja:

A filét megmossák, apró darabokra vágják és egy keverőben homogén tömegre zúzzák össze, szórakoztassák a vágást a hagyma több részébe, és tovább őrölni kezdik. Az apróra vágott tojásokat betöményítjük, tejszínt, sót és ízesítőket adunk hozzá. Keverjük újra. A megfelelő mennyiségű fagyasztott keveréket tegye le egy szűrőanyagra és meleg vízben, dekantáló vízben öblítse le. Tegye a zöldségeket a csirkehálóba, keverjük össze. A többnyelvű olaj kapacitását kenjük, és ott helyezzük el a tölteléket. Állítsa be a “Sütés” módot 60-65 percig. Hagyja hagyni a szeszélyt, majd vegye ki és vágja fel a részleteket. Ez a filé tökéletes a fokhagymás krémes mártással.

3. recept: Soufflé a multivariáns és a ribizli

Soufflé a multivarque-ban - a legjobb receptek. Mennyire gyorsan és finoman felkészítik a szeszes italokat multivariánsban.

Eredeti, hasznos és nagyon finom desszert. Túró, bogyó és joghurt alapján készül. A kezelés könnyű és nagyon szellős.

Szükséges összetevők:

 • 0,75 csésze sima joghurt adalékanyagok nélkül;
 • Három evőkanál cukrot;
 • 0,2 kg túró;
 • Három kanál burgonyakeményítő;
 • 50 g friss fekete ribizli;
 • Egy tojás.

Az előkészítés módja:

Keverjük össze a turmix túrót joghurttal, tojással, cukorral és két evőkanál keményítővel. A masszát krémré alakítjuk. A borsó a ribizli, szárítás és morzsolás egy kanál keményítő. Tegye a bogyókat a túró krémbe, és keverje össze egy kanállal. Vegyük a szilikon formákat, egy kis olajat és töltsük be a tömeget. A multivárkát speciális rácsra helyezzük, és fél órát készítünk a “Steam” üzemmódban. Ne feledje, hogy forró vizet tölt a tálba. Kész szendvics gyümölcsszirupmal vagy tejföllel.

Souffle a multivarque – titkok és hasznos tanácsok a legjobb szakácsok

– Annak érdekében, hogy a multivarque-ban levő füstös füvön szellőző és buja legyen, addig a masszát nem az egész tojást kell hozzáadni, hanem elkülönítve a bőséges habfehérjékhez;

– Adja hozzá a fehérjéket legutóbb, majd a keverőt vagy a keverőt nem használják. A masszát óvatosan összekeverjük egy kanállal;

– A húsdarabok egy multivárka esetében megváltoztathatják a húsok és zöldségek arányát egy vagy több összetevő mellett.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 79