"Sea Wolf" tai monni: valtamerikalojen edut, mahdollinen haitta siitä. Monimuotojen valinta ja varastointi, vasta-aiheet

Perinteinen lääketiede ei ole pelkästään kasviston edustajien käyttämää itsehoitoon vaan myös eläimistön tai niiden osien esineitä. Kalojen ja kalojen käyttö ihmiskehoon on valtava, monista tosiseikoista on sanottu ja todistettu niistä. On kuitenkin kiistanalaisia ​​tapauksia, kuten kaloja, jotka voivat tuoda valtavia etuja ja terveysuhkiin.

Monimuotojen arvokkaiden komponenttien sisältö, ravintoaineiden käyttö ja kalojen energia-arvo

purjeliskokalat On eräänlainen saalistushakki, jonka jakelupaikka on Tyynenmeren ja Atlantin valtameri. Nimi, jonka hän sai, koska valtava mahtava leuka, jossa kartiomaiset hampaat.

Monipuolisen proteiinipitoinen koostumus houkuttelee urheilijoita hyvin paljon. Kaikki hyödylliset aineet kaloissa ovat antioksidantit, vitamiinit, hivenaineet ja mineraalit. Heidän kompleksinsa on hyödyllinen vaikutus henkilön sisäelinten kuntoon, ihon, hiusten, sävyn ja mielialan ulkonäköön ja terveyteen. Tarkemmin kalojen koostumus:

• aminohapot – aineet, jotka ovat vastuussa sydämen vakaasta ja normaalista toiminnasta ja alusten terveydentilasta;

• Kalium – elementti, joka auttaa ylimääräisten suolojen poistamiseen kehosta, sen läsnäolo auttaa estämään kudosten turvotuksen.

• fosfori – makroaine, joka sisältää runsaasti äyriäisiä, vaikuttaa positiivisesti endokriiniseen järjestelmään;

• E-vitamiini on vastuussa kehon nuorten säilymisestä;

• A-vitamiini tai karoteni parantaa näkökykyä, estää silmäsairauksien ilmaantumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja lisää huomattavasti kehon suojausta.

• D-vitamiini – tärkein komponentti keskushermoston normalisoimiseksi, sen tehtävänä on myös säilyttää luukudoksen eheys ja lujuus;

• vitamiini PP – auttaa kehon takaisin nopeammin, mikä on erityisen tärkeää leikkauksen jälkeen, koska uudistuvaan ja uudistamiseksi vaikutus kehon palaa nopeasti tavalliseen tilaan, kun sairaus;

• B-ryhmän vitamiinit tukevat koko organismin terveyttä, auttavat pysymään sävyinä kaikissa sisäisissä järjestelmissä ja elimissä;

• C-vitamiini on luonnollinen antibiootti, joka pystyy itsenäisesti pysäyttämään sisäiset tulehdusprosessit kehossa ja lisäämään koskemattomuutta.

• magnesium – elin, joka osallistuu rasva-, proteiini- ja energiaprosesseihin elimistössä;

• Pienissäkin määrin koostumuksessa on myös mineraaleja, kuten koboltti, seleeni, sinkki, fluori, rauta ja kupari;

• tyydyttymättömiä rasvahappoja on koostumuksessa – se on Omega 3 ja Omega 6;

• vesi ja tuhka.

100 g: ssa tuotetta on 19,6 g proteiinia, 5,3 g rasvaa, 80 mg kolesterolia ja hiilihydraattien vähimmäispitoisuus. Kalorien jolloin raakatuote 96 kcal per 100 g Catfish koskee vähäkalorista, kalaa, ja jopa keitossa energia sen arvo kasvaa: keitettyä kalaa – 114 kcal paistettu – 137 kcal, paistettu – 220 kcal.

Monnien käyttö ja kalojen käyttökelpoiset ominaisuudet

Catfish on eräänlainen kaupallinen kala, jota arvostetaan herkullisen lihan ja herkullisen kaviaarin hyväksi. Merilinnun iho ja hampaat ovat mukana myös lisävarusteiden, korujen, matkamuistojen tuotannossa.

Useimmat asiantuntijat ja ravitsemusterapeutit varma arvokkaan hyödyt kalanliha ihmiskehoon, koska se on täysin sulava, täynnä ravintoaineita, antioksidantteja ja vitamiineja. Vähäkalorisia, mutta ravitsevia astioita suositellaan käytettäväksi urheilijoille ja ihmisille, jotka ovat elpymisvaiheessa leikkauksen tai vakavien sairauksien jälkeen. Hyödyllisimpi keholle on herkku keitetystä monikalusta.

Mitkä ovat monni hyödylliset ominaisuudet:

1. Kehon solujen kyllästyminen proteiinilla, joka on tarpeen niiden palautumiselle ja rakenteelle.

2. Poistetaan ylimääräisten suolojen rungosta ja pudotetaan esimerkiksi aamulla.

3. Lisää organismin immuniteettia ja vastustuskykyä virus- ja tartuntatauteihin.

4. Hermoston toiminnan normalisointi, luujärjestelmän parantaminen.

5. Kilpirauhan vaikutuksen vahvistaminen.

6. Haitallisen kolesterolin poistaminen kehosta.

7. Sydän- ja verisuonijärjestelmän perustaminen.

8. Säätö vaadittuun pH-tasapainoon kehossa.

9. aineenvaihduntaprosessien palauttaminen elimistössä.

10. Muistin parantaminen ja materiaalien tallentamisprosessit kyllästämällä aivot hyödyllisten komponenttien kanssa.

11. Paineen lasku ja ateroskleroosin ehkäisy.

12. Tehokas rasvanpoltto – sopii wolffish sisällyttämiseksi ruokavalioon laihtuminen, myös auttaa poistamaan kehon kuonan.

Kuten useimmat muut valtameren ja meren eläimistön edustajat, monni on helposti sulava ja hyödyllinen elimistössä, jolla on vähäkalorinen tuote.

Voiko monni aiheuttaa haittaa: luettelo tärkeimmistä vasta-aiheista

Monien hyötykohdista ja haitoista on ollut kiistoja ravitsemusterapeuttien ja tutkijoiden keskuudessa pitkään. Sen runsaasti arvokkaita aineita ja vähän kaloreita sisältäviä tuotteita lisää epäilemättä tuotteen lisäys ja todistaa, ettei se aiheuta terveysriskiä. Monissa mädissä vasta-aiheita ei kuitenkaan suljeta pois. Tärkeimmät ovat:

1. Tyynenmeren kalan liha on tyydyttynyt allergeeneilla, jotka ovat niin voimakkaita, että myös lämpökäsittelyn jälkeen niiden vahvuus ei vähene. Tästä johtuen liha voi aiheuttaa negatiivisia seurauksia allergisen reaktion tai jopa myrkytyksen muodossa.

2. Sinun ei pitäisi syödä kaloja ihmisille, joiden tiedetään olevan suvaitsemattomia mereneläviä.

3. Monni ei ole suositeltavaa henkilöille, joilla diagnosoidaan haimatoimintaa haimassa.

4. Harjan aikana raskauden ja imetyksen aikana on myös luovuttava siitä, että lapsen kehittymässä oleva hermosto on kielteinen.

5. Pienet lapset eivät saa antaa monni samasta syystä, vähintään 4 vuotta.

On syytä muistaa, että olemassaolevilla vasta-aiheilla wolffishin kanssa voi vahingoittaa kehoa vain merkittävissä määrin. Pienistä kalojen osista vahingot ovat vähäisiä tai olemattomia, mutta taas on parempi, ettei riskejä tapahdu.

Miten valita oikea monni – hyöty kalaa

Ostaminen kaloja monenlaisia ​​kotiin kulutusta, parantaa terveyttä ja ennaltaehkäisyä, sinun täytyy tietää perusasetuksen säännöt. He auttavat sinua saamaan maukkaan, terveellisen ja tärkeimmän vaarattoman kalan.

1. Vain kiinnitä huomiota silmiin – silmien on oltava puhtaita, kevyitä, ei lainkaan pilviä, koska ne osoittavat, että kala on vanhentunut.

2. Kalanliha on toinen osoitus tuoreudesta. Osta kannattaa kalaa, jossa on joustavaa valoa ja kirkasta lihaa.

3. Jäädytetty kala ei ole paras vaihtoehto. Todennäköisesti hän joutui toistuvasti jäädyttämään useita kertoja, menettänyt makunsa ja hyödylliset ominaisuudet.

4. Tuoretta kalaa voidaan säilyttää jääkaapissa, hyödyllisiä ominaisuuksia säilytetään tarkalleen 24 tunnin ajan.

Parasta on jäädyttää kala itse. Joten varmasti varmista, että kala oli tuore, kun ostat. Mutta hän pystyy tallentamaan tällä tavalla vain muutamassa kuukaudessa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1