Positiiviset ominaisuudet Borjomi: kivennäisveden edut ja vaikutukset. Käyttöohjeet Borjomi ja nestemäisten aineiden käyttö

Borzhomi on monien kivennäisvesien valtavista valikoimista pitänyt useiden vuosien ajan mielenkiintoisen tärkeän aseman kauppojen hyllyille. Juomisen menestys selittyy rikas ja rikas kemiallinen koostumus sekä veden hyödyllisten ominaisuuksien massa. Kuluttajat arvostavat suuresti Borjomiä aineosille, joita ihmiskeho helposti, nopeasti ja täydellisesti imeytyy.

Ominaisuudet kivennäisveden Borjomi, käyttö aineosien

Alkuperä on Borjomin vesi vulkanoiva. Ennen kuin pääset maan pinnalle, se tekee 8-10 kilometrin etäisyydellä syvistä kerroksista hiilidioksidin avulla, joka työntää sen ulos. Borjomi eroaa muista kivennäisvesistä siinä määrin, että se pysyy pinnan lämpimänä. Ja matkan aikana hän onnistuu rikastuttamaan itseään Kaukasian vuoristojen kaikkien mineraalien ja hyödyllisten mikroelementtien kanssa.

Veden koostumus on hyvin kylläinen erilaisilla kemiallisilla yhdisteillä ja käyttökelpoisilla komponenteilla, joista on yli 80 lajia. Komponentit ovat sellaisia ​​makro- ja mikroelementtejä kuin kalium, pii, natrium, rikki, fluori, kalsium, alumiini, magnesium. Koostumuksessa on myös sulfaatteja, hiilivetyjä ja muita aineita.

Se on kiitos niin monimutkaisen ja rikas koostumus Borjomi ja sai koko luettelon hyödyllisiä ominaisuuksia keholle.

Sisältää kalium auttaa normalisoimaan sydän-järjestelmä. Ionit vaikuttavat biologisiin prosesseihin, nopeuttavat niitä ja parantavat aineenvaihdunnan prosesseja kehossa. Eri kemiallista yhdistettä tehokkaasti suorittaa puhdistus kerätystä epäpuhtauksien, toksiinien, parantaa koskemattomuutta johtaa normaali komponentti veteen-suola tasapaino, poistaa ongelmia maha-suolikanavan ja ruoansulatuskanavan sairauksia hoidetaan.

Parannusominaisuudet Borjomi ja veden käyttö keholle

Päästäkseen kehoon, Borjomi-vesi antaa emäksisen reaktion ja siksi monissa tapauksissa on parantava vaikutus kehoon. Tällaisissa tapauksissa on suositeltavaa juoda juomaa:

1. Ruuansulatuskanavan, maksan ja sairauksien gastriitti, pohjukaissuolihaavan tai mahalaukun toimintahäiriöt.

2. Korkealla verensokeriarvolla, diabetes mellituksella, liiallinen paino. Mineraaliset elementit vedessä osallistuvat insuliinin synteesiin, vaikuttavat haitallisesti haiman toimintaan ja poistavat jatkuvasti janoedun tunteen diabeteksessa.

3. Sileiden ja virtsateiden nykyisten ongelmien vuoksi sappirakon ja munuaisten sairaudet.

4. Ummetusta oleva vesi toimii hyvin, erityisesti lapsilla.

5. Borjomiä käytetään usein inhalaatiomenettelyissä vilustumisen hoitoon.

On hyödyllistä juoda Borjomin kivennäisvettä ihmisille, jotka kärsivät säännöllisesti raskasta liikuntaa tai urheilukoulutusta. Veden ja suolan tasapainon rikkomisen vuoksi keho väsyy nopeasti. Vesi pystyy palauttamaan menetettyjen suolojen normin ja palauttamaan kehon energian ja energian vastuulle.

Useista ongelmista, jotka liittyvät väärään ruokavalioon tai liialliseen ruokavalioon, kuten närästys, väsymys mahassa, myrkytys poistaa tehokkaasti Borjomin. Vesi kykenee poistamaan negatiiviset krapulan vaikutukset ja poistaa toksiinit kehosta.

Borjomi kyllästää kehon solut hapella, aktivoi energian aineenvaihdun, johtaa sisäelinten asianmukaiseen toimintaympäristöön ja auttaa torjumaan ylimääräisiä kiloja.

Borjomin suositukset: mineraalilähteen käyttö

Kun käytät Borjomiä vilustumis – ja tulehduslääkkeinä, on tarpeen säilyttää 100 g annos kolme kertaa päivässä ennen aterioita. Borjomi voi vähentää lämpöä ja parantaa yleistä terveyttä, jos otat vettä samalla tavalla, mutta kuumennetaan 40 astetta.

Yhdistettynä maitoon agentti kykenee hoitamaan keuhkoputkentulehdusta ja kurkunpään tulehdusta. Luodaksesi sen, sinun on käytettävä vain valmiiksi asetettua vettä. Sekoita nesteitä yhtä suurina määrinä, maitoa pitäisi lämmittää. Lopullisten välineiden lämpötilan tulisi olla 37 °. Ainekset, kuten hunaja tai voi, ovat tarpeettomia. Juoma seuraa päivän 1 lasia ja jakaa sen 3 vastaanottoon 1/3. Tällaisen lääkkeen ansiosta nännipurkaus paranee, kurkkukipu, kouristukset menevät pois ja yskä helpotetaan.

Voimakas yskä, Borjomiin perustuva inhalaatio on erittäin tehokas hoito. Tällaisen menettelyn suorittamiseksi on toivottavaa käyttää ultraääninhalaattoria. Mutta tällaisten yksiköiden puuttuessa voit tehdä tavallisen potin ja pyyhkeen. Vettä on lämmitettävä kattilaan noin 50 °, ja sitten taivuta nesteen päälle tavanomaisella tavalla, peitä pään pyyhellä ja hengitä 5-7 minuuttia parantuneiden parien kanssa. Vahvistetaan veden vaikutusta, joka voi lisätä kamomilla, salvia, mäkikuismaa tai muita yrttejä.

Jos kyseessä ovat mahalaukun ongelmat, jotka ovat luonteeltaan erilaisia. Ja on tarpeen ratkaista ne Borzhomin avulla eri tavoin. Vähentynyt mahahapon happamuus, juo vettä pienissä sipsissä, tee se hitaasti, 30 minuuttia ennen ruokailua, 100-150 ml. Päinvastaisessa tapauksessa, kun ruumiin happamuus on ylemmän merkin ulkopuolella, sinun täytyy juoda lämpimän veden ilman kaasua 200-250 ml: ssa 1,5 tuntia ennen ruokailua.

Voit myös juoda Borjomi ja syöminen. Tällainen menetelmä auttaa parantamaan ruoansulatuskanavia, mikä helpottaa nälän tunnetta. Jos vesi on lämmin – auttaa hidastamaan kouristuksia ja kipua kylmänä lämpötilana, Borzhomi tehostaa ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. Kivennäisvesille on löydetty huoneenlämpötila, se on lämmitettävä vesihauteessa, mutta ei keitetty.

Vastaukset Borjomin hallintoon ja nestemäiset vauriot

Koska säännöllisesti käytetty jäännöksen sammutuslähde, Borjomin kivennäisvettä ei tule käyttää. Liian suurien määrien käyttö ei enää hyödytä kehoa, vaan haittaa. Juoma voi juoda lääketieteellisiin ja terveydellisiin tarkoituksiin korkeintaan 1 kuukaudeksi lääkärin määräämissä annoksissa. Itsehoito voi aiheuttaa:

• ruumiin alkalisen tasapainon rikkominen;

• aineenvaihduntaprosessien toimintahäiriöt;

• lisääntynyt turvotus;

• häiriöt ruoansulatusjärjestelmän ja verenpainelääkkeen toiminnassa;

• vatsan tai pohjukaissuolihaavan paheneminen.

Kivennäisveden vasta-aiheinen käyttö olemassa olevien sydänsairauksien läsnä ollessa. Naiset, jotka ovat raskaana ennen juomavettä, on myös toivottavaa saada lääkäriltä neuvontaa ja hyväksyntää.

Borjomin käytön välttämiseksi juoda vettä mittasuhteissa. Etu on vettä vain, jos et ylitä takaisinperintää 30 vuorokauden ajan ja keskeytät niiden välillä vähintään 3-4 kuukautta. Annostus tulee olla 1 lasi 3 kertaa päivässä ennen jokaista pääruokaa puolen tunnin ajan. Veden on oltava huoneenlämmössä, sitä voidaan säilyttää samassa huonetilassa, mutta kevyesti paikallaan. Borjomin suurin sallittu annos päivässä on 3 lasia, ei enempää.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5