Mikä se on - "Diet Forever", sen vaikutus. Salaiset periaatteet, likimääräinen valikko, rajoitukset ja merkinnät "Diets Forever"

Kun sana “ruokavalio” aiheuttaa masennusta tai hermostuneita naurua, koska et voi menettää vihaisia ​​kiloja, on aika ajatella valitun polun oikeellisuutta.

Tuhannet naiset kiduttavat itseään ilman mitään tulosta lainkaan kokeiltuista ruokavaliosta.

Sama koskee myös sitä sen sijaan, että pääsisimme eroon kiloista, päinvastoin tapahtuu: on merkittävä riipus kovan maratonin päätyttyä. Ja joskus rasva yksinkertaisesti kasvaa ruokavalion aikana.

Kaikki tämä tarkoittaa, että ruokavaliolla ei ole mitään järkeä. Ainoa asia, joka voi auttaa tässä tapauksessa – yksittäisen ruokavaihtoehdon kehittäminen ja ylläpitää sitä vakiotilassa.

Ei ole sattumaa, että tällaista ruokavaliota kutsuttiin nimellä “Diet Forever”. Sen avulla voit vähitellen päästä eroon ylimääräisestä rasvasta ja kaikesta elämästä ylläpitämään harmoniaa ja terveyttä.

“Diet Forever”: Tehokkuus ja arvokkuus

Ravinnon ehdotettu vaihtoehto on erityinen järjestelmä, jota tarvitset melko tiukasti noudatettava kahden tai kolmen kuukauden kuluessa. “Ruokavalio ikuisesti” lupaa vakaita lyijyjä ja viikoittaista laihdutusta 2-3 kiloa.

Pitkää käyttöä ei ole kielletty tiukasti “Ruokavaliot ikuisesti”. Jos tällainen ruokavalio on nainen, kuten laihdutus, se ei aiheuta mitään epämukavuutta, ja mikä tärkeintä, tuo todellisia tuloksia, voi olla niin kauan kuin haluat syödä tiukkaa, mutta tehokasta järjestelmää.

Ruokavalion turvallisuus johtuu tasapainosta. Kaikki ruumiin tarvitsemat ravintoaineet säilytetään, proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien määrä riittää kaikkien kehon järjestelmien normaaliin toimintaan. Siksi ruokavalio on hyvin siedettävä, ei aiheuta epämukavuutta, sitä voidaan käyttää hyvin pitkäkestoisena ruokavaliota vahingoittamatta terveyttä.

Epäilyttävä etu “Diets Forever” on vähäkalorinen ruokavalio. Tämä antaa meille mahdollisuuden käyttää kultainen sääntö laihdutus: kuluttaa enemmän kaloreita kuin mitä tulee ruokaan. Tällöin tuotteet, joita voidaan käyttää, täyttävät täysin terveellisen ruokavalion periaatteet.

Mikä on kuivassa jäännöksessä? Yhteenveto.

Edut “Diets Forever”:

• tasapaino (vaikka monivitamiinikompleksin ottaminen kahdesti vuodessa ei vahingoita);

• Wellness-vaikutus (yrttiteet, luonnolliset vitamiinit elintarvikkeissa, ei stressiä haimassa);

• pitkäaikaisen käytön mahdollisuus;

• Resolution “itsensä hemmottelu”: kerran viikossa, laihdutus voi hyvällä omallatunnolla rikkoa kaikki tabut ja hemmottele itseäsi jotain hyvin maukasta, mutta haitallista ja unuseful laihtuminen. Lempiruoka on paras kannustin jatkaa maratonia;

yksinkertainen ruokavalio, ei tarvitse keksiä jotain tai valmistautua erikseen;

• Talous: ruokavalio on suunniteltu niin, ettei ylimääräisiä menoja rakastetulle ole odotettavissa. Ei kalliita eksoottisia, vain hyödyllisiä ja kohtuuhintaisia ​​tuotteita.

“Diet Forever”: perustavanlaatuiset ravitsemusperiaatteet

Kuinka syödä “ruokavalioon ikuisesti”? Tarkoitus on ottaa paras, hyödyllinen, tehokas eri energiajärjestelmistä. Kuvatussa ruokajärjestelmässä voit tavata suosituimpien ruokavalioiden periaatteet:

• Erillinen virransyöttöjärjestelmä;

• veriryhmien ruokavalio;

• Erilliset ateriat Montignacille;

• tanssijoiden ruokavalio;

• Nishi-ruokavalio;

• osittain Mirimanovin ruokavalio;

• korjata ruokajärjestelmä.

Mitä tarkoitat? Jos puhumme erillisestä ravinnosta, mukaan lukien Montignacin mukaan perusperiaatteet ovat seuraavat:

• Proteiiniruokaa ei missään tapauksessa saa kuluttaa yhdessä hiilihydraattien kanssa.

• Älä yhdistä kahta väkevöityä proteiinia tai kahta hiilihydraattia yhteen ateriaan (eli älä syö kalaa samaan aikaan kuin lihaa tai perunoita, joissa on leipää);

• Et voi yhdistää happamia hedelmiä ja sokereita;

• maito on ruoka, eikä se ole yhteensopiva muiden kanssa;

• sokerin ja makeisten tiukka kieltäminen;

• Voit syödä leipää, mutta vain yhdessä kasvissalaattien kanssa.

Tottuneita erillisten aterioiden valikkoon voit helposti valita itsellesi erinomaiset, herkulliset vaihtoehdot aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle.

Veriryhmien ruokavalio tarkentaa sallitun ruokavalion. Esimerkiksi ensimmäisen, toisen ja kolmannen veriryhmän sallittujen ja kiellettyjen tuotteiden luettelo näyttää näin:

• 1 veriryhmä. Voit vähentää suositeltuja mereneläviä, punaista lihaa, maksaa, ruskeaa merilevää, pinaattia, kaalia. Edistetään linssin, vehnän, kaalin, naismaan, maissin jne. Painonnousua;

• 2 verityyppiä. Painon vähentämiseksi soijamaitoja, kasviöljyjä, ananaksia, lehtivihanneksia, porkkanoita ja eräitä jokikaloja ovat hyvät. Lisätään maitotuotteiden, lihan, vehnän, pavun painoarvoa;

• 3 veriryhmää. Painon vähentäminen auttaa vihreitä vihanneksia, lihaa, munia, maitotuotteita, joiden rasva-, maksa- ja maksasyöpää on vähän. Vastakkaista toimintaa hallussaan maissi, linssit, maapähkinät, vehnä, tattari;

• 4 veriryhmää. Laihtuminen, maitotuotteet, äyriäiset, vihreät vihannekset, ananakset ovat hyödyllisiä. Punainen liha, pavut, vehnä on kielletty.

Tanssijoiden ruokavalio edellyttää juoda lasillinen vettä heräämisen jälkeen, ja puoli tuntia aamiaiseksi hedelmillä.

Nishi ruokavalio yhdistää erilliset elintarvikkeet muihin vaatimuksiin:

• Juo vähintään 2,5 litraa puhdasta vettä päivässä.

• syödä lähinnä tuoreita hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä, vihreitä;

• syödä vain, kun on todellista nälkää (ei ruokahalu);

• vettä pidetään ateriana;

• Varhainen illallinen ja myöhäinen aamiainen ovat tae terveydelle;

• Viimeinen ateria on kuusi illalla. Lihavalmisteita, siemeniä, hedelmiä tai vihannesten salaatteja pidetään mielellään eväksi.

Kaikki muut edellä luetellut voimajärjestelmät toisinaan toistavat tärkeimmät pienentyneet järjestelmät. Siksi syntyy harmoninen terveyttä edistävä “Diets Forever” -järjestelmä, jolla on erinomainen vaikutus laihtumiseen.

“Diet forever”: valikko päivälle

Alla oleva valikko on esimerkki. Tämän tai minkälaisten tuotteiden valitseminen ei seuraa pelkästään veriryhmän suuntaan, vuorokaudenaikaan vaan ottaen myös huomioon organismin vaatimukset. Tämä on järjestelmän suurin vetovoima: kuunnella kehosi toiveita. Se on hyvin samankaltainen kuin intuitiivisen ravitsemuksen periaatteet, jotka nykyään voidaan luokitella muodikkaiksi ruokavalioiksi.

Joten, miten syöt “Diet Forever” -järjestelmässä?

Ensimmäinen sääntö on aterian jakaminen kolmeen ajanjaksoon:

• ennen puoltapäivää;

• klo 16 asti;

• klo 19 asti.

Valikko on seuraava.

Klo 12.00 asti (aamulla):

aamiainen: Heräämisen jälkeen sinun täytyy juoda yksi tai kaksi lasillista puhdasta juomakelpoista vettä huoneenlämmössä. Ajatuksena on selkeä hengitysteiden ja ruokatorven kerääntynyt lima yö peruuttamaan myrkkyjä, herätä ruumiin, edistää ruoansulatuskanavassa. Sen saa monipuolistaa veden ruokavalion sen jälkeen, kun herääminen sitruunamehun, tinktuura terveitä yrttejä, omenaviinietikkaa.

• Puolen tunnin tai tunnin kuluttua veden ottamisesta, aamiaisella hedelmillä tai puristetulla hedelmämehulla. Tässä tapauksessa sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä hedelmiä (hapan tai makea) sopii veriryhmään. Erilaisten makeiden koirien, persimoneiden, hapan omenien, appelsiinien tai pomelon välinen ero on valtava. Samassa ryhmässä voit kuitenkin monipuolistaa aamiaisen syömällä sitä ilolla. Ainoa rajoitus kiihdyttää banaaneja ja meloneja. Nämä hedelmät tulisi syödä erikseen muista elintarvikkeista, ei sekoittamalla jogurttiin, leipää tai muita hedelmiä.

• Puolen tunnin kuluttua hedelmää aamiaisen jälkeen sinun täytyy syödä hiilihydraattiruokaa: puuroa kokonaisista (mieluiten) jyvistä, ruisleipää vihreillä. Viljat on valittava verilajin, siedettävyyden, vastaanottavuuden ja halun mukaan. Ihanteellinen vaihtoehto – liottaa vyötärö veteen ilman keittämistä tai kokata vettä, ilman maitoa, kermaa, liemiä. Suolapuun lisääminen vähäisellä määrällä jodisoitua suolaa sallitaan.

Klo 16.00 (iltapäivä):

• Juo vihreää teetä, ota monivitamiinikompleksi (ryhmien A, B ja E läsnäolo on pakollista). Teetä, ei alle tunti, voit nauttia lounasta.

lounas: osaa proteiinia (kana, vähärasvainen liha, muna, äyriäiset, munuaiset, sienet, pähkinät, soijapavut, palkokasvit). Koriste voidaan valita erillisellä sähköjärjestelmällä: vihreät lehtivihannekset tai muut kuin tärkkelyspitoiset vihannekset, tuoreet ja haudutetut ilman voita. Erityistä huomiota tulisi kiinnittää omiin tunteisiin. He auttavat määrittämään täydellisen päivän valikon.

• Salaattia tulee kiinnittää erityistä huomiota. Kaali-salaatti ei sovi kaikille. Jotkut ovat vasta-aiheisia juurikkaita, porkkanoita ja salaattia. Kaikki erikseen! Älä kuitenkaan unohda: et voi suolata majoneesia tai hapankermaa. Ihanteellinen täytteenä omena (luonnollinen) etikka, sitruunamehu, kasviöljy (oliivi, pellava, auringonkukka, soija). Jos haluat todella hapan maitoluukun, voit käyttää luonnollista jogurttia smetan sijaan. Kielletty määrä syönyt tuoreita vihanneksia ei ole. Syö niin paljon kuin haluat! Ihannetapauksessa joka päivä sinun täytyy kokeilla toista salaattia tai muuttaa pukeutumista. Joten vihannekset eivät koskaan häiritse sinua.

Enintään 19 tuntia (ilta)

Brew kasviperäistä kokoelmaa tai eräänlaista yrttejä tai mausteita intialaista ruokaa. Voit makeuttaa sen lusikalla luonnollisella hunajalla. Muista itse selvittää, mikä on enemmän hyötyä: kamomilla, inkivääri, lime, kaneli .. Yhdessä teetä pitäisi ottaa monivitamiini, varmista sisällön magnesiumin ja kalsiumin. Kaikki muut lääkärin nimeämät ryhmät ovat myös tervetulleita.

• Tunti yrttien tai mausteiden jälkeen valmistetusta teestä on puristettava: yhdestä kolmeen kefiiriä, luonnollista jogurttia tai muuta hapan maitotuotetta. Juomassa voit lisätä kuivattuja aprikooseja.

Se on kaikki. Alkoholijuomien vastaanotossa elintarvikkeiden vastaanotto loppuu. Seitsemän päivän jälkeen “ruokavalio ikuisesti” et voi syödä mitään. Lajikkeelle ja estämään hajoamiset niin usein kuin mahdollista, vaihtaa yhteen luokkaan kuuluvia tuotteita. Tämä auttaa välttämään turhauttavuutta ja lisäämään ruokavaliota.

“Diet Forever”: likimääräinen kalorilaskenta

Esimerkillinen ateriasuunnitelma voi olla näin.

1. Veden vastaanotto.

2. Hedelmä aamiainen: kolmesataa grammaa banaaneja (270 kcal).

3. Toinen aamiainen: 70 grammaa (kaksi kappaletta) mustaa leipää vihreillä (150 kcal).

4. Lounas: kolmesataa grammaa tuoretta kaalia, seitsemän grammaa kasviöljyä (tl), sata grammaa keitettyä kalkkunaa (340 kcal).

5. Snack: yrttiteetä lusikalla (55 grammaa) hunajaa – 170 kcal.

6. Illallinen: 100 grammaa rasvatonta juustoa, 250 grammaa greippiä (170 kcal).

7. Ruokavalion päivittäinen päivittäinen kalorien saanti on 1100 kcal.

Niiden naisten vastaukset, jotka ovat kokeilleet “Diet Forever” itselleen, osoittavat yksiselitteisesti sen tehokkuuden. Pääasia on asettaa liikevektori pohjaksi, koska kaikki nero on todella yksinkertaista. Kaikki muu seuraa.

“Ruokavalio ikuisesti”: kuinka kauan haetko?

Poistuminen ruokavaliosta ei ole pakollista. Mistä tahansa päivästä voit siirtyä tavalliseen ruokavaliokuntaan. Ainoa ongelma voi olla erillisen ruokavalion noudattamatta jättäminen. Voi olla vakavuutta, ruoansulatuskanavan rikkomista. Jos elimistö kuitenkin saa riittävästi kasvikuitua, vettä, laadukasta proteiinia ja vitamiineja, siirtyminen sekoitettuun ruokavalioon ei ole havaittavissa.

Ruokavalio on erittäin joustava. Laihduttava nainen voi vaihdella ruokavaliota, joka perustuu yksilölliseen kalorimääräön. Itse asiassa ehdotettu “Diet Forever” on likimääräinen ruokavalio terveellisestä ravinnosta, joka tuo paitsi kylläisyyttä, mutta myös terveyttä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 14 =