Kylmä ruokavalio: lyö kylmää ylimääräistä puntaa! Miksi se on niin helppoa ja nopeaa viikon ajan laihtua kylmässä ruokavaliossa?

Suosittu kylmä ruokavalio lupaa nopeaa vaikutusta: viikon ajan voit laihtua viidestä kuuteen kilogrammaan.

Ihmein asia on, että kevyitä herkkuja ei ole kielletty, voit syödä marjoja ja nauttia jäätelöä.

Tärkeintä on, että ruoansulatuskanavan ruoansulatuskanavan päästyessä ruoansulatuskanavan toiminta lisääntyy useita kertoja. Kylmäruoka aiheuttaa elimistölle enemmän energiaa sen ruoansulatukseen, mikä tarkoittaa, että se palaa enemmän kaloreita. Tämä takaa tehokkaan laihtumisen. Jos täydennät ravintoa kohtuullisella fyysisellä rasituksella, tulos on suurempi.

Kylmä ruokavalion periaatteet

Kylmä ei välttämättä ole “kylmä jääkaapissa”. Tuotteiden tulee olla vähintään huoneenlämmössä. Esimerkiksi saladin valmistelu on parempaa kuin vihannekset, jotka on varastoitu jääkaapin hyllylle, eikä makaamassa keittiön koriin.

Laihtua kylmässä ruokavaliossa sinun on noudatettava sen perusperiaatteita:

• käytä kaikkia aterioita kylmänä tekemättä keittoja ja teetä koskevia poikkeuksia. Erinomainen vaihtoehto kylmille keitille – kaikenlaisia ​​okroshki, punajuurta, kurkkua jogurtin tai kefirin, tomaattin ja kala-keiton, gazpacho. Jäähdytetään teetä, ja siihen on lisättävä jääkuutioita. Sama voi tapahtua cocktaileilla, hedelmäjuomilla;

• käytä murto-osuuden periaatetta, joka syödään puoli-tai kaksi tuntia pienissä 250-300 grammassa;

• suositaan vähäkalorisia elintarvikkeita. Ruoansulatukseen käytetty energia on kylmän, mutta korkean kalorien ruokinta, ei vähennä ruokavaliota, mikä tarkoittaa sitä, ettei laihduteta.

• Vähennä nopeasti hiilihydraattien sisältöä mieluiten proteiinituotteille: kala, liha, munat, äyriäiset;

• Muista syödä runsaasti kuituja suuren määrän vihreitä vihanneksia: kesäkurpitsaa, parsaa, vihreitä papuja, kaalia;

• juo vähintään puolitoista tai edullisesti kaksi litraa puhdasta vettä ilman kaasua. Jäähdytetyt vihannekset, hedelmämehut, jääpaloja sisältävät cocktailit ovat sallittuja ja tervetulleita;

• Tee harjoituksia: jalat, käsivarret, vatsalihakset, selkä, reidet. Tärkeintä on tukea kehoa ääni, käynnistää lisää mekanismia polttamalla kaloreita.

Ruokavalion tulisi olla kylmiä keittoja, kasvisalaatteja, keitettyä kananrintaa, vähärasvaisia ​​lajikkeita. Vihreiden vihannesten tulee asettua jääkaapin hyllyyn ja olla aina käden ulottuvilla. Parsakaalia, parsaa, pinaattia, kaalia, kurkkua voidaan käyttää lähes ilman rajoituksia. Tämä auttaa kehoa paitsi kyllästämään välttämättömillä vitamiineilla ja mikroelementeillä, myös parantaa suoliston toimintaa hyödyllisen kasvikuidun kustannuksella.

Ruokavalion rajoitukset kylmästä ruokavaliosta

Et voi syödä kuumia, rasvaisia ​​ruokia. Meidän täytyy ottaa aikaa pois kaikista paahdettu: liha, kala, perunat. Ruoanlaittoon tekniikoita voidaan jättää ylimääräiset kalorien: ruoanlaitto, hauduttaminen ilman öljyä multivarka, höyrytys, ääritapauksissa – leivontaan.

Heidän on myös luovuttava “näistä valkoisista ranskalaisista rullista”. Ei kakkuja ja croissantteja voita – meillä on ruokavalio! Makeiset, sokeri, suklaa on myös kielletty. Hedelmiä tai vihreää teetä humalataan ilman sokeria. Jos haluat makea, on parempi syödä neliön katkera suklaa tai hedelmäsalaattia.

Mutta vähäkalorisia jäätelöä, hedelmäjäätä, sorbettia voidaan syödä lähes ilman rajoituksia. yleisesti, Jälkiruoat ovat hieno bonus ruokavalion luojista. Tärkeintä on, että heidän pitäisi olla kylmiä. Ainoa rajoitus koskee maitotuotteiden rasvapitoisuutta: enintään 3 – 5 prosenttia. Voit hemmotella itseäsi vähärasvaisella jogurtilla ja kefirillä, täydentämällä niitä tuoreilla tai pakastetuilla marjoilla. Se on erittäin kätevää ja helppoa kokata kotitekoisia jäätelöä, marjoja tai hedelmiä jäädytettyjä jälkiruokia, smoothiejä tai cocktaileja jääpaloilla.

Jos tuoreita hedelmiä ja marjoja ei ole, ne voidaan korvata pakastetuilla hedelmillä. Nopea jäädytys mahdollistaa hyödyllisten ominaisuuksien tallentamisen. Kasviskuitu parantaa ruoansulatusta, auttaa murtamaan rasvoja ja vähentää ruokahalua.

Valikko seitsemän päivän ajan

Kylmä ruokavaliota ei suositella yli seitsemän tai kymmenen päivän ajan. Tasapainosta ja tiukoista rajoituksista huolimatta kylmän ja jäähdytetyn ruoan käyttö on varsin vakava stressi keholle.

Joka aamu alkaa lasillisella jäävesillä, ennen nukkumaan menoa voit juoda lasin vähärasvaista kefiriä.

maanantai

aamiainen: lasi puhdasta jäähdytettyä vettä ilman kaasua.

Toinen aamiainen: kaksisataa grammaa kevyttä, vähärasvaista jäätelöä tai hedelmäjäätä, samaa vähärasvaista kefiriä tai muuta fermentoitua maitotuotetta (fermentoitu keksi, bifidit jne.).

lounas: vihreiden jäähdytettyjen vihannesten salaattia, sata grammaa keitettyä kananrintaista, kulhoa jäähdytettyä lientä, jossa kanaa keitettiin.

välipala: jäätelöä ja lasillista kylmää vettä jääpalojen kanssa.

illallinen: Keitettyä jäähdytettyä kalaa vihannesten salaatilla, jäähedelmiä tai vihreää teetä. Ennen nukkumaan menoa voit juoda lasillinen kylmä kefiriä.

tiistai

aamiainen: lasi puhdasta jäähdytettyä vettä ilman kaasua.

Toinen aamiainen: 130 grammaa maissihiutaleita, joissa ei ole sokeriseos, ja kourallinen marjoja ja kylmä vähärasvaista maitoa.

lounas: kilpi gazpacho kanssa jääpalakone, sata grammaa keitettyä ja viipaloitu kananrinta.

välipala: lasillinen jäävettä, kuumaa jäädytettyjä marjoja tai hedelmäjäätä.

illallinen: sata grammaa kylmää keitettyä tattari, niin monta viipaletta keitettyä kanaa, salaattia viileitä vihreitä vihanneksia lusikalla rasvaton jogurtti.

keskiviikko

aamiainen: lasi puhdasta jäähdytettyä vettä ilman kaasua.

Toinen aamiainen: kaksi ruis- tai täysjyväleipää, kaksisataa grammaa rasvatonta tuorejuustoa, jäähdytettyä, makeuttamatonta vihreää teetä.

lounas: kasviskeitto tai kerma keitto, sata grammaa keitettyä kananrintaa, lasin vähärasvaista kefiriä.

välipala: jäähdytettyä vettä ja jäätelöä.

illallinen: Kylmää vuokaa vihanneksista ruisleipää tai kaksisataa grammaa keitettyä kananlihaa ja leipää.

torstai

aamiainen: lasi puhdasta jäähdytettyä vettä ilman kaasua.

Toinen aamiainen: jäähdytettyjen hedelmien salaatti, vihreää teetä.

lounas: keitettyä tai paistettua kylmää kalaa, koristele – vihannesten salaattia ja ruisleipää.

välipala: jäävettä ja kuppi marjoja tai jäätelöpalloa.

illallinen: Kaksisataa grammaa keitettyä naudanlihaa tai kanaa, vihannesten salaattia kevyellä kastikkeella, makeuttamatonta vihreää teetä tai vettä.

perjantai

aamiainen: lasi puhdasta jäähdytettyä vettä ilman kaasua.

Toinen aamiainen: kaksi keitettyä kylmää munaa, sata grammaa rasvatonta tuorejuustoa.

lounas: broileri kana, salaatti jäähdytetyistä vihanneksista, vihreää teetä.

välipala: jäävettä ja jäätelöä.

• Illallinen: 100 grammaa kylmää naudanlihaa, leikattu läpikuultaviksi viipaleiksi, vihannesten salaatilla kevytlihasta lusikallista oliiviöljyä ja yrttejä. Icy vesi ilman kaasua.

lauantai

aamiainen: lasi puhdasta jäähdytettyä vettä ilman kaasua.

Toinen aamiainen: osa jäätelöä tai jäädytettyjä marjoja (hedelmiä).

lounas: 100 grammaa riisiä, kanajauhoja ja kasvisalaattia, vielä kylmää vettä.

välipala: 100 grammaa maitorimäärän marjoista tai lasi kylmää tuoremehua, jossa on jääkuutio.

illallinen: lautasen vähärasvaista kylmäjuustoa, kylmän hedelmän salaattia, kevyttä sokeroimatonta jogurttia.

sunnuntai

aamiainen: lasi puhdasta jäähdytettyä vettä ilman kaasua.

Toinen aamiainen: makeuttamaton kevyt jogurtti, kupillinen jäädytettyjä marjoja, makeuttamatonta vihreää teetä.

lounas: kasviskeittoa (esimerkiksi hienoksi leikattua kurkkua valkosipulilla ja kylmä jogurtti), sata grammaa keitettyä lihaa.

välipala: osa kevyttä jäätelöä tai hedelmäsorbettia.

illallinen: kylmä kala, vihannesten salaattia, lasillinen kylmää vettä.

Valmista hedelmäsikulaatikko tai sorbetti ei ole ollenkaan vaikeaa. Joten monille annoksille makeaa ja terveellistä jäätä voit ottaa lasin mansikoita, pari tuoretta tai purkitettua persikkaa, vähän sokeria tai sokerin korviketta, lusikallista tärkkelystä ja lasillista vettä. Liuotetaan tärkkelys ensin lusikalliseen muuhun veteen, sitten kuumennetaan ja keitetään jäljellä oleva vesi sokerilla ja tärkkelyksellä. Marjat ja hedelmät peitetään ja yhdistetään nestemäiseen, sekoitetaan, kaadetaan ja muottiin ja pakastetaan useita tunteja.

Esimerkiksi sorbit, kirsikka, sinun täytyy ottaa 300 sataa kirsikkaa, tuore tai jäädytetty, sama määrä jogurtti tai jogurtti ja pieni sokeri. Kaikki sekoittuvat sekoittimeen ja jäätyvät muotteihin.

Tärkeitä ruokavaliota kylmässä ruokavaliossa

Kylmä ruokavalio on tasapainossa eikä sitä pidetä nälkäisenä. Kuitenkin kasviskuitu joskus aiheuttaa lisääntynyttä ruokahalua, jota on valvottava tiukasti. Muutoin “jäinen kurjuus” on turhaa. On hyviä uutisia: kylmät astiat vähentävät ruokahalua. Siksi jos ensimmäiset päivät tarkkailevat huolellisesti annosten kokoa ja eivät syö yli 300 grammaa ruokaa kerrallaan, sinun ei tarvitse hallita ruokahalua lainkaan.

On suositeltavaa syödä enintään 100 grammaa lihaa. Tämän normin ylittäminen johtaa liialliseen proteiinikuormitukseen kehossa. Viljamyynnin tilavuus on enintään sata grammaa. Pienten ruoka-annosten säännöllinen käyttö normalisoi vatsan tilavuutta, mahdollisesti venyttämättömän ruokahalun ja lisää aineenvaihduntaprosesseja elimistössä.

Kaksi päivää myöhemmin tällainen ruokavalio tuttuu, ei aiheuta epämukavuutta. Lisäksi sallitut makeat jälkiruoat helpottavat rajoitusten suvaitsemista.

Maitotuotteita on kuitenkin käsiteltävä tarkemmin. He pystyvät pitämään vettä kehossa, ja siksi heidän ei tarvitse syödä paljon: paino nousee. Toisaalta hapan maitotuotteet ovat hyvä hyödyllinen proteiini, eli ne auttavat laihtua.

Vasta-aiheet kylmää ruokavaliota varten

Kylmä ruokavalio on erittäin tehokas. Sen avulla voit laihtua nopeasti ja melko helposti, mutta sallittujen valo-makeiden vuoksi ei aiheuta psykologista epämukavuutta. Kuitenkin on myös perhovoidetta.

Vaara sairastua jäähdytettyihin elintarvikkeisiin on korkea. Kylmäruoat voivat herättää lepääviä kroonisia sairauksia: tonsilliitti, sinuiitti, ja myös aiheuttavat anginaa, keuhkoputkentulehdus. Diabetes, gastriitti, haavauma ovat perusteena täydelliselle kiellolle tämän ruokavalion käytöstä. Tietenkin on kiellettyä hoitoa tai raskaana olevia naisia.

Kylmän ruokavalion päivämäärät

Jotta terveellinen organismi, kylmä ruokavalio ei ole vasta-aiheinen. Pitkäaikaisten periaatteidensa seuraaminen voi kuitenkin heikentää terveyttäsi. siksi Ei ole suositeltavaa käyttää järjestelmää yli kymmenen tai neljäntoista päivän ajan. Paluu ruokavalioon voi olla neljä kuukautta, kun ruumiin ontelo palautuu.

Ihanteelliset vuodet kylmä ruokavalio on kesä. On vähemmän vaaraa sairastua, ja tuoreita hedelmiä ja vihanneksia on kauden aikana. Talvivariantti on myös hyväksyttävä. Tuoreet marjat ja hedelmät kykenevät korvaamaan pakastetut hedelmät. Joten et voi vain laihtua, mutta myös päästä eroon beriberi samaan aikaan!

Epätavallinen ruokavalio tekee kylmästä ruokavaliosta hyvin suosittua työskenteleville naisille. Mikään erityinen valmistelu ei ole tarpeen, joten ei ole aikaa viettää lempiruokasi. Vauhdittanut innostus ja se, että mukaan joitakin raportteja, jäätä ruokavalio auttoi johtaa hahmo täydellisessä kunnossa monien Hollywood kaunottaret.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1