Kuinka juoda soodaa puhdistukseen, parantumiseen ja laihduttamiseen. Voinko paremmin, jos juon oikein soodaa?

Soda on sellainen tavallinen tuote keittiössä, että ensimmäiset tiedot sisäisen ratkaisun ottamisesta ovat hämmentäviä.

Olemme tottuneet kurkistamaan hänen kurkkuaan ja hampaitaan, käyttämään leivonnassa, lisäämään kotitekoisia kosmeettisia valmisteita, äärimmäisissä tapauksissa – närästyksessä.

Näyttää siltä, ​​että jos juot soodaa oikein, sillä voi olla parantava vaikutus kehoon.

Miten juoda soodaa: mikä on aineen käyttö

Juoda tai juoda alkoholijuomaa – yksittäinen päätös ei missään tapauksessa saa antaa suositeltuja tietoja alla!

Ruoka-soodaa (natriumbikarbonaattia, natriumbikarbonaattia) voidaan kutsua ainutlaatuiseksi tuotteeksi. Sitä käytetään paitsi ruoanlaitossa, myös lääketieteessä, kosmetiikassa. Soodan sisäänoton tarkoituksena on palauttaa happo-emäs-tasapaino elimistössä.

Veren ihanteellinen happamuus – pH 7,35 – 7,47 on fysiologinen normi. Jos tämä indikaattori on pienempi, lääkärit puhuvat asidoosista – kriittinen muutos happo-emäs-tasapainossa, joka voi johtaa koomaan ja kuolemaan. Vahvin asidoosi on pH 6,8 ja indeksissä 7, 25 alkalikäsittelyä suositellaan.

Samanaikaisesti useimmilla ihmisillä tasapainotaso siirtyy happamoitumiseen (alle 7,35), toisin sanoen on pieni asidoosi. Sen syyt ovat huono ekologia, luonnottomasti jalostettu ruoka, lääkkeiden hallitsematon käyttö. Haitallinen vaikutus pH: n alentamisen suhteen on ihmisen jatkuvassa stressissä, ahdistuksessa, hermostuneessa jännityksessä ja pelossa.

Tilanteen korjaamiseksi voit ottaa sisään natriumbikarbonaattia. Kuitenkin, luottaa kokonaan “ihmeelliseen juomaan” ei ole välttämätöntä, on tärkeää sulkea pois happamoitumisen syy keholle, eli rakentaa elämäntapa, muuttaa ravintoa, päästä eroon stressin lähteestä,

Laboratoriodiagnostiikan menetelmiä käytetään happamääripainatasapainon tarkkaan mittaamiseen. Päivittäisessä elämässä voit käyttää erityisiä indikaattoreita paperiliuskaina. Arvioi noin kehosi tila ja voit silmän sidekalvon värin mukaan. Normaalissa pH: ssa se on kirkkaan vaaleanpunainen, kun se siirretään emäksiselle tasolle – tumma vaaleanpunainen, voimakkaasti happamoitettuna – vaaleanpunaisena tai lähes valkoisena.

Miksi sinun tarvitsee oikein juoda soodaa, joka tasoittaa happopohjaista tasapainoa? Sooda on osoittautunut antiseptiseksi ja anti-inflammatoriseksi ominaisuudeksi. Hyödyllisiä ominaisuuksia sooda-juomapakkaus:

• Normaali pH-taso pitää hammaskiilen terveellisenä, estää sen hävittämisen;

• Alkaliympäristö on haitallista matoille ja muille loisille, joita elin voi tartuttaa;

• alkalointi edistää myrkkyjen poistamista, B-vitamiinien normaalia imeytymistä;

• Soodaa käytetään myrkytykseen elohopeaa, fluoria, lyijyä, jodia, formaldehydiä, etyylialkoholia, metanolia;

• sooda auttaa palovammoja, aknea, menestyksekkäästi päästä eroon sieni-infektioista;

• Sodan juoman ansiosta voit normalisoida painetta, parantaa yskää, poistaa mahalaukun tulehduksia ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

Tunteiden räjähdys aiheutti Dr. Simoncinin tekniikan julkaisemisen, joka loi syövän kasvainten hoidossa olevan menetelmän liuoksella. On olemassa teoria, jonka mukaan syöpä aiheuttaa provosoivaa sientä, jota jokainen ihminen kantaa. Immuunipuolustuksen vähentäminen johtaa syöpäprosessin kehittymiseen.

Kandidaasi osoittaa syringoitumista, pesemällä vaikutusalueen soodalla. Tämä helpottaa kutinaa ja ärsytystä. Psoriasis, kihti, niveltulehdus, eturauhastulehdus on epätäydellinen luettelo sairauksista, joissa soodan tölkkejä tai puristimia voidaan käyttää lisäkäsittelynä.

Jos tiedät, kuinka juoda oikein soodaa alkoholin myrkytyksessä, voit lievittää potilaan tilaa. On tarpeen juoda lasillinen kuumaa tai lämminvettä, jossa tislattua soijajauhetta liukenee, myrkkyvaikutukset vähenevät, sisäelimet puhdistetaan.

Kuinka juoda soodaa puhdistaa keho kunnolla

Soodan saanti edellyttää tiettyjä sääntöjä. Kuinka juoda soodaa puhdistaa keho? Ensinnäkin, älä yhdistä ratkaisua ruoan saantiin. Tämä tarkoittaa, että on ihanteellista juoda liuos tyhjään vatsaan, puoli tuntia ennen ateriaa. Tai odota vähintään kaksi tuntia syömisen jälkeen.

Aloita puhdistus asteittain kehon kehon maistelemiseksi ja natriumbikarbonaatin vaikutuksesta. Riittää, että aloitat otteen, joka sopii veitsen kärkeen ja liuottaa sen lasilliseen veteen. Vähitellen keho tulee niin käytetyksi soda ruokintaan, että se huomaa sen ilolla.

Ennaltaehkäisevä päivittäinen annos – puolet tl kahdesti päivässä. On tärkeää noudattaa juoman valmistamista koskevia sääntöjä.

1. Lämmitä vettä, kunnes se kuumenee. Normaali alue on 50-90 astetta. Älä käytä kylmää vettä tai kiehuvaa vettä.

2. Ota puoli lusikallinen soodaa lasilliseen kuumaa vettä. Merkki oikein valittua veden lämpötilasta on liukenevan soodijauheen kyyneltyä. Kun hiilidioksidi vapautuu (vesipinnalla on paljon kuplia), biokarbonaatin imeytyminen on parempi.

3. Jos vesi on kuuma, sinun on odotettava, kunnes liuos on jäähtynyt hieman.

4. Sodan jälkeen voit syödä aikaisintaan puoli tuntia tunnissa.

Soodan profylaktinen saanti auttaa puhdistamaan elimistöä sen alkalinisaatiosta johtuen. Happojen ylitys neutraloidaan ja saadaan ulos. Juotavaa juoda soodaa puhdistukseen pitäisi olla tyhjä mahana heräämisen jälkeen ja illalla, ennen nukkumaanmenoa. Ajan myötä liuoksen pitoisuus on mahdollista säätää. Alkuvaiheessa sen pitäisi olla varsin heikko.

Sodan saannin ajankohdasta johtuen on eroja. Joku suosittelee rajoittamaan kurssin vastaanottamista, joku uskoo, että soodaa tulisi ottaa säännöllisesti. Järjestelmän kannattajat vaativat soodan käyttöä koko elämän ajan. Joka tapauksessa, ennen itsehoitoa, tarvitset lääkärin neuvoja. Kroonisen sairauden läsnä ollessa amatööriaktiivisuus on täysin vasta-aiheinen!

Kehon puhdistaminen soodalla on tärkeää, jos on zashlakovka: huono iho, ylipaino, jatkuva väsymys, krooninen ummetus. Prosessi sisältää tärkeimmät sisäelimet: maksa, suolet, munuaiset, imu- ja verenkiertoelimet ovat saastuneita. Riskiryhmässä ihmiset käyttävät rasvaa epäterveellistä ruokaa, alkoholia.

Tehokkaampaa puhdistamista loisista ja kuoreista on tarpeen yhdistää liuoksen juominen kylpylöihin ja ruiskuihin. Voit kehittää peräruiske, sinun täytyy ottaa 30 grammaa sooda kaksi litraa lämpimää vettä. Puhdistusmenetelmien kulku – viidestä seitsemään päivään. Ruiskutusta tulee olla aamu- tai ilta-aamulla, kun suolistoa on ennalta tyhjennetty.

Miten juoda soodaa laihtuminen

Kaikki laihtuminen koskee ruokavalion muuttamista. Älä odota hienoa laihtumista yksinomaan soodan avulla. Vaikka voit oikein juoda soodaa laihtuminen, natriumbikarbonaatti yksin on välttämätön. Jos kuitenkin sisällytetät juoman valikkoon tietyn ajan, se voi auttaa ylimääräisen rasvan pääsemisessä. Tämä johtuu pääasiassa suoliston stimuloinnista ja sen puhdistamisesta pysähtyneistä ilmiöistä, loisista ja jätteistä.

Monet ihmiset, jotka laihtivat, merkitsevät tasangon vaikutusta, kun laihduttamisen aikana paino yhtäkkiä pysähtyy ja pysyy paikallaan. Plateau voi kestää useita päiviä useisiin viikkoihin. Tällainen pitkä tulosten puute johtaa usein epätoivoon ja turhautumiseen. Jotta kehoa jatkettaisiin laihtua, se auttaa sooda-ratkaisua. Kuinka juoda soodaa laihtuminen?

Ota juoma kolme kertaa päivässä tyhjään vatsaan puoli tuntia ennen aterioita. Soodan kokonaismäärä, joka syödään päivässä, on puolitoista teelusikallista. Pääsymaksu on kaksi tai kolme viikkoa, jonka jälkeen sinun on lopetettava. Vedestä ei tarvitse tehdä juomaa: soodaa voidaan kasvattaa kuumalla maidolla.

Lisäksi sooda ratkaisu on vain yksi tapa käyttää jauhetta. Jos ei ole hylkäämistä, voit yksinkertaisesti juoda sitä vedellä tai maidolla. Laita oikea määrä soodaa lusikalla, lähetä se suuhusi ja juo sitä.

On tärkeää, että bikarbo- naattinatriumia ja yleensä laihtumista käytetään vain kehon täydellisen tarkastelun jälkeen. Normaalisti ravintoaineiden rajoittaminen ja epätyypillisten tuotteiden liittäminen normaaliin annokseen vasta lääkärin jälkeen vahvistaa, että piilevien sairauksien puuttuminen on siedetty.

Ei ole oikeinta juoda soodaa laihtuminen: tehdä prosessi nopeammin ja mukavampaa, sinun täytyy säännöllisesti ottaa kylpyamme sooda. Tavallinen veden määrä on otettava 150 grammaa sooda, 300 grammaa merisuolaa ja kaksi tai kolme pisaraa eteeristä öljyä (ylang-ylang, mänty, sitruuna, santelipuu jne.). Huuhtele 30-50 minuuttia, yhdistämällä prosessi mineraaliveden saantiin ilman kaasua tai yrttiteetä. Kymmenen proseduurin kesto päivässä päästä eroon viisi kilogrammaa ylimääräistä painoa.

Iho tällaisen kylpyyn jälkeen tulee herkkä, terve ja säteilevä. Kuitenkin naiset, joilla on herkkä iho, voivat kuivua, joten menettelyn jälkeen on pakollista käyttää pehmusteita. Healing bathin taikuutta ilmaantuu eroon unettomuudesta, ärtyneisyydestä, kroonisesta väsymyksestä. Vähemmän kivulias välittää kriittisiä päiviä.

Milloin on kiellettyä juoda soodaa?

Jotta ei vahingoittaisi terveyttäsi, sooda on syytä sopia lääkärin kanssa. On ehdottoman kiellettyä ottaa sooda juomaan seuraavien tautien läsnäollessa:

• kaikki elimistöön ja munuaisiin liittyvät sairaudet;

• minkä tahansa tyyppinen diabetes mellitus;

• mahahaava;

• vatsan happamuuden rikkominen;

• syöpäryhmän kolmas vaihe;

• olennaisen verenpainetauti;

• Henkilökohtainen suvaitsemattomuus sooda tai allergia siihen.

Kun keho puhdistetaan soodan liuoksella, muodostuu suuria määriä kuonaa ja toksiineja. Jos munuaisten toiminta on ristiriidassa, he eivät pysty poistamaan niin paljon likaa.

Tiukan raskauden ja imetyksen aikana on kiellettyä juoda soodaa. Vaara sikiölle, vastasyntyneelle tai raskaana olevalle naiselle on erittäin korkea.

Älä unohda, että sivuvaikutukset sen jälkeen, kun sooda on sisälle voi olla oksentelua, pahoinvointia, lisääntynyttä kaasun muodostumista, ripulia, röyhtäilyä, mahalaukun kipua. Tämän reaktion avulla kysymys siitä, kuinka juoda soodaa oikein ruumiin puhdistamiseksi, itsestään poistuu. Tässä tapauksessa sinun on välittömästi luoputtava tästä palautumismenetelmästä.

Lisäksi, jos pitkään juomaan soodaa, kalsiumin taso veressä vähenee ja natriumin taso nousee. Tämän seurauksena korkea verenpaine voi kehittyä tai pahentua.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 22 =