Mand dominans: Hvad er årsagen?

Meget ofte argumenterer mænd og kvinder. Og hvis en kvinde ikke ønsker at genkende en manns retfærdighed, bliver det til en voldelig konflikt. Hvorfor har en mand altid ret? Hvad gør ham så selvsikret genkende hans fejlagtige meninger som korrekte?

Den første. Mands ønske om vedvarende at forsvare sin stilling skyldes hans ønske om at stå fast på hans fødder. Når repræsentanterne for det stærkere køn er sikre på noget, og andre bekræfter dette (især en kvinde), føler de sig trygge, vi kan sige “tilpas”.

Den anden. Stadige traditioner og opdragelse, når der fra de tidlige år er en klar ansvarsfordeling mellem piger og drenge. Piger bliver konstant fortalt, at de skal være feminine, fleksible og bløde; og drenge læres at være modige, målbevidste og træffe deres egne beslutninger.

Den tredje. En mand kæmper for retten til at forsvare sit synspunkt fra forhistoriske tider, da han forsøgte at bevise for en kvinde, at han havde ret til at se ud som en leder i øjnene.

Men tiderne ændrer sig, og med det går mandlige og kvindelige rettigheder til et nyt niveau. Og selvom seksuel lighed er indskrevet i lovgivningen, fortsætter mange mænd med at hævde deres ledende stillinger ikke kun i samfundet, men også i relationerne. Og under ingen omstændigheder ønsker ikke at anerkende kvinders retfærdighed. Det er disse mænd, der komponerer vittigheder om en dum kone eller en grin svigerinde.

Mandlige dominans kan manifesteres i familien, på arbejdspladsen og i det offentlige liv. Hver familie er individuel, og man kan forstå i lang tid hvorfor en mand altid har ansvaret. Statistikker viser, at mange kvinder foretrækker at være på “anden plan”. En kvinde ønsker simpelthen ikke at forsvare sine rettigheder og trækker en vanskelig familiebyrde på skuldrene. For mange par er dette normalt, og de ønsker ikke at ændre noget i forholdet.

Det er sværere for kvinder, der står over for daglig mandlig ustabilitet på arbejdspladsen. Her skal hver dame lære at opføre sig ordentligt, så en mand ikke føler sin svaghed, fratræden og frygt. Til dette anbefales det at huske nogle få enkle tips.

  • Det er rigtigt at vælge tøj, så det lægger vægt på alvor og professionalisme. For denne klassiske dragter med en moderat mængde diskret tilbehør er perfekte.
  • At besvare mænds spørgsmål kræver en solid udtryksfuld stemme. Så vil manden føle, at kvinden ikke er bange for ham.
  • Vær ikke genert for at påpege mænds fejl.
  • Fremragende kender din virksomhed, for at vise, at en kvinde kan arbejde ikke værre end mænd.

En kvinde bør ikke være bange for en mand og hans naturlige dominans. Først og fremmest skal hun være sikker på at forsvare sit synspunkt. Du behøver ikke at gøre det roligt. For at en mand skal høre og kunne acceptere en kvindes synspunkt, anbefales det at bruge en gennemprøvet psykologisk enhed. Før du udtrykker din utilfredshed over for manden eller påpege, at han er forkert, ros ham. Og efter at understrege hans fejl. For eksempel: “Du er virkelig en god specialist, men i denne situation er det rigtigt at gøre det ….” At omskrive denne teknik på den rigtige måde, det kan også bruges i personlige relationer.

Alle bestemmer for sig selv: altid uforenelig enig med en mand eller bagved hans rettigheder. Men glem ikke en klog udtalelse: “Vi behandles som vi selv tillader det.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 84