Kærlighed stave til fyren (mænd) - hvordan man læser derhjemme. Hvilken kærlighedstroll for en fyr er så stærk, at han ikke kan fjernes.
Af kærlighedens skyld er folk klar til at gøre alt. Det lader til, at strøm nok til at flytte bjerge og videregive den største ørken i verden. En sand fornøjelse og glæde er, at en elsket reagerer på dine følelser, men at hvis den du elsker af hele dit hjerte, ikke ønsker at være i nærheden af ​​dig? Dette medfører uudholdelig pine. Det ser ud til, at livet er forbi, og foran forventer intet lys og god. Er der en vej ud af en så vanskelig situation? Ja, det er bestemt, kun her, ikke alle modige nok til at forsøge at komme ud af situationen på den måde. Nu taler vi om en kærlighedstroll.

Hvad er en kærlighedstroll og om det er muligt at gøre det hjemme

Hvis en person bliver interesseret i kærlighedsmagi, så er han naturligvis interesseret i at lære så meget som muligt om kærlighedsformål. De er vant til at binde dig den person, du har brug for, til at vække i ham, elsker følelser og lidelser. Den, som du vil charme, vil kun tænke på dig hvert minut, vil gerne være hos dig hele tiden, og han vil være frygtelig glad, når du fortæller ham gensidighed og sige, at du også vil være sammen med ham. Hvis du beslutter dig for at hævne dig på nogen ved at elske dig, så skal du være klar til noget, selv beklageligt, resultatet. Da du er fascinerende for en person, skal du automatisk tage ansvar for alt, hvad han kan gøre for sig selv eller andre, hvis du afviser ham. Han vil ikke være i stand til at modstå den stærkeste kærlighed han føler, og kan desperat gøre de mest uforudsigelige ting. Hvis dette sker, skal du stadig bede for dine synder i kirken i lang tid, og skylden kan aldrig forlade dig. Klar til alt dette? Så læs videre.

Kærlighed staver hjemme er absolut muligt. Bare husk på, at du bliver nødt til at følge de regler, du har valgt, stavningen. Der er så mange sorter af kærlighedsformer, så du bliver nødt til klart at bestemme selv, hvad du vil. I mere end et århundrede har mennesker over hele verden brugt kærlighedsmagi til eget brug for deres egen gavn. Det er klart, at der er mange mennesker der gør dette. Vend dig til en sådan person, vær forberedt på at du bliver nødt til at betale meget for en sådan service. Tag en sådan synd ihjel, for fri vilje er kun skør. Den høje pris er en minus, men når du adresserer til eksperten, vil han gøre alt for dig. En sådan person har allerede erfaring på dette område, hvis han ikke er en nybegynder-charlatan, selvfølgelig. Og da han har erfaring, ved han allerede hvordan han skal udføre ritualet, så han vender sig rundt for dig og for ham, så lidt som muligt. Ikke alle mennesker kan give en vis stor sum penge til dette, så i det følgende vil vi tale om kærlighedsspellet hjemme.

Reglerne for, hvordan kærlighedsformer fortæller selvstændigt

1. Det er så veletableret, at det er nødvendigt at rense dig selv før du laver en kærlighedstroll. Under dette begreb betyder det, at du skal købe, vaske dit hoved, tørre neglelaket og fjerne sminke. Hvis dit hår er malet, skal du vaske dit hoved tre gange i træk. Vi skal fjerne alle smykker til os selv og opløse håret. Tag også fodtøj af, og dit tøj skal være lyse nuancer for at involvere god energi.

2. Hvis du er syg eller har menstruation, så kan du ikke gøre en kærlighedstroll. Den samme historie med gravide kvinder. Alt hvad du gør, vil påvirke dit barn. Da denne regel ikke blev fulgt, skete der, at barnet var født med patologier, defekter eller skader. På det tidspunkt glemte mødre allerede, at de var glade for magi, idet de var i de første måneder af graviditeten, og barnet led stadig. Vær meget forsigtig med dette.

3. Tiden til udførelse af ritualet skal vælges i overensstemmelse med den tid, der er angivet i rituets regler, som du har valgt at give præference til. Hvis det ikke er angivet der, så ved, at alle de hvide ritualer bliver brugt om dagen, og alle sorte ritualer bliver brugt om natten. Men hvis i kærlighedsbestemmelsen, som du kunne lide, det er angivet, at det kun skal ske om natten, betyder det ikke, at det er sort. Måske behøver du bare magtens magt for at opnå styrke.

4. Hold en hemmelighed, at du skal stave, og selvom du allerede har gjort det, bør du ikke afsløre det. Magic skal fyldes med mysterium, mysterium. Dens energi er så hellig, at hvis du ikke overholder denne regel, kan du komme over for ubehagelige konsekvenser. Hvis du har samlet kærlighedstroller til at læse på egen hånd, så gør det kun på en sådan måde, at ingen har set eller hørt dig.

5. Nogle love magi kan kræve, at du udfører et ritual på gaden. I dette tilfælde skal du vide, at det ikke bør være tættere end hundrede kilometer fra dit hus. Kun på denne måde kan magi vise sig at være mindre vigtigt for dig. Hvis ritualet skal bruges uden for huset, så vil det kræve mere energi til det, og det betyder allerede, at det er en meget stærk kærlighedstroll og ikke det faktum, at den vil blive fjernet, hvis der er nogen problemer. Tænk på, om du er klar til dette.

6. Hvis stavningen udføres uden for huset, skal du fra det sted, hvor du brugte det, gå hurtigt og ikke se tilbage. Nu eksisterer fortiden ikke for dig. Der er kun fremtiden, så der er ingen grund til at se tilbage.

7. Det er ikke nødvendigt at gøre en kærlighed stave på en fyr bare for at tilfredsstille sin uigenkaldelige nysgerrighed. Her er det ikke kun dig, men også den person, du er fascinerende. Du har en enorm indflydelse på hans liv, skæbne, fremtid. Fra det øjeblik, rituet, vil hans verdensbillede, præferencer, smag og følelser helt ændre sig. Først vil han være forvirret, forvirret, men så vil han acceptere det, han vil indse sine følelser overfor dig og vil blive knyttet til dig følelsesmæssigt så stærkt, at hvert minut uden dig vil bringe ham smerte og lidelse. Som du kan se, er alt meget alvorligt, og du kan ikke lege med andres følelser og liv, fordi alt kommer tilbage til dig en dag.

Kærlighedstroll for en fyr – de slags kærlighedstroller

Kærlighed magi er ganske forskelligartet. Hver stave bruges til forskellige formål, og derfor er de alle lavet ved hjælp af forskellige attributter. Det, der passer til en stavning, er uacceptabelt, når du gennemfører en anden, så strengt følge reglerne og gør kun det, der er angivet i instruktionerne til din valgte kærlighedsspell.

• Ved standard magi indgår kærlighedstroller med brugen af ​​et billede af en elsket, en patch på hans hår eller noget personligt element i hans. Disse privoroty stærk nok, fordi hver af de ovennævnte ting har energi af nogen, du er fascineret. Det er meget svært at fjerne sådanne charme, og det er ofte umuligt overhovedet.

• Elsker magi med noget at sætte og bruge drikkevarer. Sådan privoroty henviser til hvid magi. De betyder at tale med mad, en drink eller en ting, som den person, du har brug for, vil kontakte. Faren for sådanne magi er, at for eksempel en helt anden person, der følgelig bliver forelsket i dig, kan drikke en drink, som du samler med, og du vil selvfølgelig afvise det, fordi du ikke har brug for ham. Og den person kan selv gøre noget, og du skal leve med det.

• Denne type kærlighed magi giver Fast-Talk din makeup og når du gør det med brug af makeup, vil genstanden for din tilbedelse blive fascineret af dig og ikke være i stand til at afværge dine øjne. Minus disse varsler, at de ikke opererer i lang tid, og når du ikke fyldes op kosmetik charmeret, din favorit og du vil ikke se.

• Tal om en talisman betyder at tale med dig om nogle personlige ting. Denne ting skal du medbringe hele tiden, og det vil tiltrække dig til hvem du vil have. Lignende magi er også meget svage og varer ikke længe. Talismanen skal tales om en gang om ugen, så dens styrke ikke formindskes og forsvinder slet ikke med tiden.

En stærk kærlighed staver med brugen af ​​vand

Denne kærlighedsstav kan henføres til den del af hvid magi. Det er praktisk sikkert og kan ikke gøres forkert. For dig er denne stærke kærlighedsstav passende i tilfælde af at du er ny til denne forretning og er meget bange for at lave en fejl.

Saml et fuldt badekar med vand og dypp dine hænder i vandet. Sig tre gange følgende ord: “Vodicka, drik lidt af min energi og lad mig blive til (navnet på den nødvendige person i det genitive tilfælde) den smukkeste i verden. Min himmel, hør hvad din slave spørger. Bless dette vand og sæt det på en utrolig attraktiv kraft. Han vil se mig og ikke engang se på andre. Amen. ” Du skal kende ordene af hjertet, fordi ritualet er bedst brugt med dine lukkede øjne, der repræsenterer dit kærligheds ansigt.

Klatre nu ind i badet og dypp ned i vandet med hovedet. Næste dag vil du se, at en elsket viser dig tegn på opmærksomhed.

En kærlighedstabel, der ikke kan fjernes

For denne stærke stave skal du tage to tykke stearinlys, et bundt af rød tråd til strikning, en lås på dit hår og en hårstreng af den, du skal fortryde. Vanskeligheden er, at der skal købes stearinlys efter klokken slår midnat, så find en nærliggende 24-timers butik, hvor der sælges stearinlys af den rigtige størrelse.

Så snart du køber stearinlys, gå hjem. Forvarme lysene, så de ligner plastin i deres konsistens. I et lys stok en lås på dit hår og i den anden – din kærers hår. Nu er det nødvendigt at lave en dukke ud af hvert lys. Når blind, binde dem derefter en rød tråd til hinanden og sig disse ord: “Da jeg ikke har noget liv uden dig, så uden dig nu vil der ikke være noget liv.” Gentag denne sætning seks gange og sørg for, at dine pupæer er meget tæt bundet til hinanden. Tag dem og gem dem på et sted, hvor ingen kan finde dem.

Dette er en kærlighedstroll, der ikke kan fjernes, så endnu en gang vejer fordele og ulemper ved et så stærkt ritual for at beskytte dig selv mod de konsekvenser, der kan overvinde dig i fremtiden.

Kærlighed Privorot ved hjælp af en ring

Denne kærlighedstabel kan kun udføres af dem, der allerede er i et forhold med en elsket, fordi det vil tage sigte på at fortsætte i en tid en sammenhængende ring, som du præsenterede for ham. Essensen af ​​denne stave er ikke at tiltrække den elskede, men for at få ham til at elske dig endnu mere og opnå loyalitet.

Få en ring lavet af guld eller sølv. Se på månekalenderen, når der kommer en fase af den voksende måne, og den nat bruger den næste rite. Sæt dig ned mod vinduet, tag ringen og læg en hårstreng rundt om det med ordene: “Ring til mig, kære (navnet på den rigtige person i det genitive tilfælde), du vil være så kære for mig som denne ring. Jeg barberer mit hår på ham, så du aldrig vil stoppe med at elske mig og ikke se på den anden. Der er kun mig, kun mig, kun mig. Amen. ” Tale disse ord, så tydeligt som muligt forestille din elskede ansigt og huske nogle glade øjeblikke, du havde med ham. Hår fra ringen kan ikke fjernes. De burde være på det, indtil dagen kommer, når du giver ringen til fyren. Først da kan de fjernes. Hold disse hår i et afsides sted, hvor ingen vil finde dem og smide dem væk.

Bemærk, at denne stave kun virker, hvis ringen hele tiden er på din elskede finger. Hvis han ofte tager den af, vil ringens kraft gå tabt.

Kære kvinder, vær meget forsigtig og forsigtig, udfører ceremonien i stavningen, for det er de obligationer, du lægger på din elskede. Dette er ikke længere en lys følelse, men en manifestation af din svaghed. For det første forsøge at acceptere det faktum, at du ikke er bestemt til at være sammen med en person, du elsker så meget. Hvis du virkelig ikke kan klare det, så allerede og ty til at elske magi. Held og lykke til jer alle sammen og gensidig kærlighed, så kærlighedsformer ikke er overhovedet nødvendige.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 22