Hemmeligheder for kvindelig orgasme

Kan du forestille dig, hvordan den kvindelige orgasme foregår? Dette er en ret interessant proces, fordi det involverer et stort antal muskler: musklerne i livmoderen og anus, bækken dag, nedre del af vagina. Ja, og orgasmen fortsætter på forskellige måder, men de fælles tegn indbefatter: en følelse af varme over hele kroppen, øget svedtendens, intermitterende vejrtrækning.

En del af kvinderne, efter at have set en række forskellige film, mener, at deres orgasme vil være lige så stor som skuespillerne på skærmen. Men i nogle kvinder strømmer det gennem sensationer så ubetydeligt, at de næsten ikke mærker det.

Orgasmen er fra fysiologisk synspunkt en fysiologisk refleks, som er resultatet af stimulering af særlige erogene zoner. Som regel har alle muskler i kroppen en tendens til at blive belastet med seksuel ophidselse, blodcirkulationen øges. Orgasme, der fjerner denne spænding, forårsager behagelige fornemmelser, der manifesteres i rytmisk kontraherende muskler.

Fortæl eller ikke fortæl det til partneren, at han aldrig oplever orgasme med ham?

Umulighed at opleve orgasme er et ret almindeligt fænomen. Og ikke at opleve orgasme med en partner, desværre er meget mange kvinder i stand til. De har i onani-processen at omhyggeligt studere deres krop for at finde de mest erogene zoner, stimulere hvilken man kan få en orgasme.

Diskuter dette, lidt sarte emne med en partner kan kun være, når du udforsker din egen krop fuldt ud. Uden forlegenhed, fordi begge er interesseret i dette, fortæl os om dine præferencer, spørg, hvad du bedst kan lide. Alt dette vil selvfølgelig gøre dit sexliv mere harmonisk.

Forskellen mellem den kvindelige orgasme og hanen

I princippet afviger man og kvinde orgasmer fra fysiologisk synspunkt ikke meget fra hinanden. Kontraktionerne af musklerne, karakteriseret ved orgasme, forekommer i lige tidsintervaller – 0,8 sek. Hos mænd er der som regel op til seks nedsættelser, hos kvinder op til ti.

Væsken, der frigives under kvindens orgasme, er ens i sammensætning til sædets sædvæske.

Et stærkt syn på, at kvinder har brug for meget mere tid til at få orgasme, er ikke altid rigtige. Ved hjælp af selvtilfredshed kan mænd og kvinder få en orgasme på samme tid. At være engageret i sex med en mand, får kvinderne en orgasme i gennemsnit i 10-20 minutter, mænd – for 7-14.

Myter og fakta om kvindelig orgasme

  • Orgasme er en utrolig lyksalighed. Men i en række kvinder umiddelbart efter orgasme begynder hovedpine Årsagen til dette fænomen er endnu ikke blevet udforsket fuldt ud.
  • At have sex, en kvinde får altid en orgasme. Men ifølge tilgængelige data bliver kun en tredjedel af kvinderne seksuelt tilfredse fra hvert samleje. 30% af kvinderne kan kun få en orgasme efter yderligere stimulation. Og om den samme procentdel af kvinder får en orgasme fra oral stimulation.
  • Kun frige kvinder når ikke orgasme. Men hvis damen pludselig ophørte med at modtage fysisk nydelse fra sex, så kan det være årsagen til en sygdom eller bivirkningen af ​​enhver medicin.
  • Kun en uheldig elsker kan ikke bringe sin kvinde til orgasme. Og ja, og nej. På trods af at meget afhænger af manden, skal kvinden selv være aktiv. Vær ikke bange for at diskutere med vennens intime nuancer, der kan gøre seksuelt liv hos begge partnere mere lyse.
  • En kvinde kan ikke nyde sex, hvis han ikke ender med en orgasme. Sådan tænker mænd. Og de tager fejl. På grund af kvinders intime nærhed er meget tilfredse og kan føle sig tilfredse, selvom sex ikke slutter med orgasme.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1