5 års gift liv: krisen krøb op ubemærket

Før eller senere står næsten alle familier over for, at der opstår en vis spænding i forholdet mellem ægtefæller, der ofte fører til skilsmisse.

Der er et vist mønster forbundet med mange års samliv. Krisen opstår normalt som om et år og efter 3, 5, 7, 13, 25 år. Hver gang er der nye bestemte faktorer, selv om der er nogle generelle mønstre.

De første tegn på krisen i familieforhold

Deres udseende tyder på, at der er tegn på en forestående krise. Derfor er det vigtigt at vide om dem så meget som muligt.

– Konstant er der konflikter, en undskyldning, som kan tjene enhver lille ting. Samtidig er hver side ikke opmærksom på hinandens argumenter, men forsøger at udtrykke sin mening.

– Aggressiv adfærd bliver mere karakteristisk og endda kommer ned til angreb.

– Intimitet er mindre og mindre hyppigt.

– Afhængighed påvirker ægtefællernes adfærd. De holder op med at se deres udseende og adfærd, især hjemme.

– Alle går ind i deres bekymringer, især efter deres børns fødsel, og i mindre og mindre grad lykkes de at træffe fælles beslutninger.

– Arbejdstageri fremmer heller ikke familiens tilnærmelse.

Selvfølgelig har hvert kriseår sine egne egenskaber, de vedrører også femårs bopæl.

Vendepunktet

Det er efter fem år, at et sådant øjeblik kommer, som enten etablerer relationer eller kun forværrer allerede anstrengte relationer. Så er den næste krise eller skilsmisse lige rundt om hjørnet.

– Meget ofte på dette tidspunkt blev et barn født og vokser op i familien. Denne glædelige begivenhed påvirker ofte forværringen af ​​den finansielle situation og fører til en permanent løsning på forskellige problemer. For eksempel skal du arrangere et barn i en børnehave.

– Vanligvis er mange problemer for at passe barnet og huset mere på konen, og det påvirker afstanden og en vis utilfredshed med dig selv eller din ægtefælle.

– Manden bruger mere og mere tid på arbejde, og der er andre interesser, hobbyer. Selvom det lige nu er nødvendigt at være mere opmærksom på hjemmearbejdet og deres slægtninge.

– Den daglige rutine bliver mere og mere suger og begynder at påvirke den sædvanlige træthed fra arbejde og konstante problemer, der tilsyneladende ikke er nogen ende.

Lige nu er det vigtigt at vende om situationen, forsøge at gøre alt for at en ung nok familie ikke kun kan overleve, men også leve i fuld harmoni i mange år.

Måder at overvinde krisen i familieforhold 5 år

Er det muligt hurtigt at overvinde den krise, der er opstået i det femte års ægteskab? Mange psykologer og forskere mener, at dette er ret realistisk.

– Det vigtigste er at begynde at kommunikere igen og tale med hinanden. Det er ikke kun nødvendigt at lytte, men også at finde fælles interesser.

– Det er vigtigt at lære at tilgive og ikke sulke over baggrunde i flere dage i træk. Det er bedre at bede om tid på en gang for at roe sig ned.

– Pleje for barnet skal fordeles jævnt indbyrdes. Hvis det er muligt, kan du ansætte en barnepige eller spørge din bedstemor at sidde med sit barnebarn eller barnebarn.

– I din fritid kan du gå på biografen eller svømme i poolen. Klasser i ballroom dancing kan også introducere en ny strøm i forholdet.

– Intet forfærdeligt vil ske, hvis parret tilbringer deres ferie med deres venner, går til havet eller fiskeri. Alle bør have deres egen personlige plads. Man kan læse en favoritbog, og en anden kan spille et spil på computeren.

Selvfølgelig foretrækker nogle at søge hjælp fra en psykolog. Det er kun vigtigt at huske, at alt i alt vil afhænge af sig selv. Vi skal lære at lytte mere til vores partner og gøre kompromiser.

Enhver krise i relationer er ikke en dom. Det er vigtigt at overvinde det hurtigere, da familielivet igen blinker lyse kanter og vil flytte til et nyt niveau. Det er vigtigt at slippe af med det negative og tegne selv alle de nødvendige konklusioner for at undgå at gentage en sådan situation.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =