Vareniki med cottage cheese er de bedste opskrifter. Sådan tilberedes traditionelt og dovent vareniki med cottage cheese hjemme.

Vareniki med cottage cheese – generelle principper for madlavning

Vareniki er en skål af ukrainske nationale retter, kendt over hele verden, afledt af ravioli, som alle kan lide, både voksne og børn. Vareniki er godt for deres alsidighed. De kan laves af en usyret dej med enhver påfyldning – frugt, grøntsager, kød og gøre både søde og salte.

Dumplings med cottage cheese er gode, fordi denne skål spises med glæde selv af dem, der ikke meget kan lide cottage cheese i sin rene form. Cottage cheese produkt er meget nyttig, især for børn, da den indeholder en masse protein og den korrekte mængde fedtstoffer og kulhydrater. Der er cottage cheese, helst flere gange om ugen, til morgenmad eller frokost. Men at brugen af ​​denne skål var mere behagelig og velsmagende, bland de lækre dumplings, almindelige eller dovne. Vareniki med cottage cheese kan koges i en sød form og i form af en hovedret.

Vareniki med cottage cheese – forberedelse af produkter og tallerkener

Det menes, at vareniki ikke er svært. Det er sådan, men som i forberedelsen af ​​en skål er der også nogle finesser her.

For at gøre dumplings velsmagende anbefales det at bruge frisk, mellemfedt hytteost. Til ostemassen smelte ikke inden i dumplingen under madlavning, så læg ikke meget sukker i påfyldningen, men du kan tilføje hakkede grønne eller grønne løg. Hvis du bruger fedtholdig ost, skal du klemme den godt, før du laver opskålen og tilsæt æggeblommen til det.

Et vigtigt øjeblik for lækre dumplings er en holdbar skål af dej (så fyldningen ikke falder ud under madlavning) og samtidig blid og luftig. Følg opskrifterne til forberedelsen af ​​dejen, beskrevet fra bunden, og dumplings er bare perfekt!

Vareniki med cottage cheese kan tilberedes som et par og på traditionel måde koger melprodukter i en gryde med vand. Hvis du beslutter dig for at lave dumplings til et par, så er det ikke nødvendigt at bruge dampkoger – træk en kasserolle fyldt med vand halvt, gasbind og læg på overfladen vareniki. Dæk panden med et låg og lad dumplingsne koge i 5 til 7 minutter.

Hvis du laver vareniki i en gryde, så lad den være bred nok.

Opskrifter af dumplings med cottage cheese:

Opskrift 1: Vareniki med cottage cheese med urter (usødet)

Vareniki med cottage cheese er de bedste opskrifter. Sådan tilberedes traditionelt og dovent vareniki med cottage cheese hjemme.

Vareniki med cottage cheese, kogt i henhold til denne opskrift, kan serveres med creme og sprinkles med hakkede greener. Denne ret er lækker og tilfredsstillende, serverer den bedst til middag.

Påkrævede ingredienser:

Dejen til madlavning dumplings

 • Flour 1 glas
 • Vand 1 glas
 • Solsikkeolie 2 spsk
 • Soda ½ teskefuld
 • salt

Til påfyldning

 • Curd 250 gram
 • Æggekylling 1 stk
 • dild
 • salt

Fremstillingsmetode:

 1. Knead dejen til vareniki med cottage cheese. For at gøre dette blandes i en dyb skål melet sigtet gennem en sigte, sodavand og salt. Glas vand varmt, kog, tilsæt vand til vegetabilsk olie, og hæld derefter blandingen i melet. Der er en opfattelse, at dumplingsdejen skal knyttes på koldt isvand, men det er blot en af ​​de mest kendte metoder. Bland i begyndelsen med en ske, mens blandingen er varm, og så, når den køler ned, skal du dejte dejen med dine hænder indtil en blød, elastisk konsistens.
 2. Stænk en ren overflade af bordet med et tyndt lag mel og rul dejen i et lag omkring 2-2,5 centimeter tykt. Lav kopper dej med en kop. Vareniki fra en sådan dej vil være meget lækker, selvom dejen er tyk.
 3. Forbered fyldningen. Vask grønne, tør med papirhåndklæder og skær så lille som muligt. I hytteosten, slå i ægget, tilsæt salt, dild og bland.
 4. Sæt en sked fuld af ostemasse i midten af ​​kruset fra dejen og tilslut dumplets kanter. Prøv at forsegle kanterne så tæt som muligt, så dumplingen ikke brydes op under tilberedningen.
 5. Vand i en gryde, hvor vareniki vil blive kogt, koge og tilsat salt. Sæt dumplings i en gryde og så snart de kommer op, kog i ca 3-4 minutter.

Opskrift 2: Dumplings med ostemasse dumplings

Vareniki med cottage cheese er de bedste opskrifter. Sådan tilberedes traditionelt og dovent vareniki med cottage cheese hjemme.

Denne opskrift på søde dumplings vil glæde børn, der ikke er ligeglade med desserter. Sæt ikke meget sukker i påfyldningen, ellers smelter det i kogende vand, og dumplingen falder fra hinanden. Server dem kølet, bestrøget med creme og sprinklet med pulveriseret sukker. Det vil også være hensigtsmæssigt at tilføje syltetøj, syltetøj, kondenseret mælk til dumplings. I påfyldningen til disse vareniki kan rosiner, skåret tørrede abrikoser eller kandiseret frugt også tilsættes.

Påkrævede ingredienser:

 • Curd 250 gram
 • Æggekylling 1 stk
 • vanilje
 • sukker

Fremstillingsmetode:

 1. På den rene overflade af bordet siver melet og lægger det med et objektglas. Lav en rille i melet i hænderne og tilsæt sukker, lidt salt og et æg, og hæld vandet i (det er bedre at opvarme vandet lidt). Bland godt med dine hænder, og lav en klump dej, sæt den til side i en halv time.
 2. I cottage cheese, kyllingæg, tilsæt lidt sukker, vanilje, blande.
 3. Så snart dejen er infunderet, rul det med en rullestift på et rent bord, bestrøget med mel. Lav et tyndt lag og brug et glas til at skære ud cirkler for fremtidige dumplings.
 4. I midten af ​​hver kop lægger skje udstødningen af ​​ostemassen. Forbind dumplings kanter med våde hænder.
 5. Sæt panden, hvor du koger vareniki, med vand på ilden. Når vandet i panden er kogt, sættes de kogte dumplings der. Så snart de kommer op, kog de dumplings i endnu et par minutter, tag en jumper og tjene.

Opskrift 3: Lazy vareniki med cottage cheese

Vareniki med cottage cheese er de bedste opskrifter. Sådan tilberedes traditionelt og dovent vareniki med cottage cheese hjemme.

Lazy vareniki huskes af mange fra børnehaven, hvor de viste sig at være særligt lækre. Disse varenichki kokken meget simpelt, fordi navnet taler for sig selv. Faktisk ser denne skål ikke ud som ægte vareniki, men det ligner formlen til æltning af dej. Disse vareniki falder ikke lige fra hinanden og vil nøjagtigt fungere.

Påkrævede ingredienser:

 • Curd hjem 400 gram lavt fedtindhold
 • Æggeblommeæg 4 stk
 • Smør 50 gram
 • sukker

Fremstillingsmetode:

 1. Hytteost skal sendes gennem en blender eller sigte, hvis den er grov. Faktisk kan og bør det ikke gøres, men desto mindre er kyllingens korn, jo mere blid er den dovne vareniki.
 2. Smelt smørret.
 3. Fyld æggeblommer med hytteost, tilsæt sukker og salt, hæld i smeltet smør, rør om.
 4. Mel sigtes gennem en sigte og hæld en tynd strøm ind i ostemassen, rør godt.

Hvis du bruger fed cottage cheese, som er mere våd end fedtfri, så tilsæt mere mel.

Fra den resulterende test laves pølser og skæres i “vareniki” kniv – du skal få dummies af vilkårlig form. Kog dem derefter i kogende vand i ca. 5-7 minutter, indtil de er kogte og fange en støjende, tjene til bordet.

Opskrift 4: Lazy vareniki med cottage cheese og manga

Vareniki med cottage cheese er de bedste opskrifter. Sådan tilberedes traditionelt og dovent vareniki med cottage cheese hjemme.

Det er ret succesfuldt at kombinere de nyttige egenskaber manga og cottage cheese i en skål kaldet doven vareniki. Det er bedst at tage en fedtfattig hytteost eller med en lille procentdel af fedt. Men hvis du kun har fedt cottage cheese, så skal du sætte mangies lidt mere, 2-3 spsk. Bemærk at mel ikke er nødvendigt for denne opskrift.

Påkrævede ingredienser:

 • Curd hjem 300 gram lavt fedtindhold
 • Semolina 5 spiseskefulde
 • Æggekylling 2 stk
 • vanilje
 • sukker
 • salt

Fremstillingsmetode:

 1. Hytteost skal tørres gennem en sigte eller knustes med en blender. Dette trin er ikke obligatorisk, men skålen viser sig at være meget mere blid og luftig.
 2. Ægpisk med sukker, vanilje og saltblander eller i skålen på blenderen, tilsæt kogeost og halve grød, rør igen og lad det gå i 15 minutter for at få manchaen til at svulme. Fra en sådan “test” for at lave “pølse” og skære den i stykker, vil det ikke fungere, fordi vareniki vil blive dannet ved hjælp af en ske.
 3. Sæt en pande vand, hvor du vil koge varenikien på komfuret, bring vandet til kog. Sæt kogeosten i kogende vand og kog i ca. 5 minutter med “vareniki”. Få dumpling dumplings og læg på en plade. Serveres med syltetøj eller kondenseret mælk.

Vareniki med cottage cheese – hemmeligheder og nyttige råd fra de bedste kokke

 1. Uanset om du får vareniki med cottage cheese eller ej, afhænger stort set af cottage cheese. Hvis ostemassen er fed eller smuldret, skal du tilføje flere mango eller æggeblomme til limning. Men den bedste måde er at bruge fedtfattig hytteost, revet gennem en sigte eller blender. Fjern al væsken fra ostemassen, klem den godt, og bland derefter den med æggeblommer.
 2. En af de uudtalte hemmeligheder af lækker vareniki er sigtet mel. Denne testkomponent sigtes ikke til rensning af rensning, men til oxygenering.
 3. Hvis du laver almindelig vareniki, skal du ikke sætte meget sukker. Sukkeret smelter i varmt vand og smelter dejen. Det er bedre at drysses med den tilberedte skål.
 4. Lazy vareniki med cottage cheese vil vise sig særligt velsmagende, hvis de skal forberede dem i en multivarquet. Hvis du har denne mirakelmaskine, vælg derefter “Steam” -tilstanden. Kogt på denne måde vil vareniki ikke miste deres form og falder ikke fra hinanden.
 5. Dej til dumplings bør ikke rulles meget tyndt, ellers vil vareniki ikke fungere. Optimal tykkelse er 1,5 – 2 centimeter. Når dejen er klar, læg den væk fra varmepladen.
 6. Kog vareniki er bedst i en bred, ikke dyb beholder i meget let saltet vand (1 tsk salt pr. 1 liter vand).
 7. For at vareniki ikke sidder fast, smør dem med solsikke eller smør, så snart du kommer ud af gryden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 81