Tartar sauce er de bedste opskrifter. Sådan tilberedes tartar sauce korrekt og velsmagende.

Tartarsauce – generelle principper og metoder til forberedelse

Tartarsauce kaldes klassisk koldsauce af fransk køkken, hvis hovedkomponenter er hårdkogte æggeblommer, vegetabilsk olie og grønne løg. Som regel serveres det at fiske (stegt, kogt eller bagt), skaldyr og nogle kød- eller grøntsagsservicer.

Fremstillingsprocessen af ​​klassisk tartarsauce svarer til fremstillingen af ​​mayonnaise. Det er, bland æggeblommer med eddike (du kan tage citronsaft), salt, peber; derefter konstant omrøring af den resulterende blanding, tilsæt vegetabilsk olie til den og piske den i en emulsion. Tilføjelse af ingredienser (grønløg, syltede agurker, persille, hvidløg osv., Efter din smag) tilsættes til den resulterende masse.

Selvfølgelig kan tartarsauce i dag købes i butikken klar, men slet ikke svært, og vigtigst er det meget mere interessant at lave mad selv. Desuden har tartarsauce, der er tilberedt hjemme, en mere intens og pikant smag end fabrikken en. Forberedelse af saucen involverer ikke brug af komplekse ingredienser. Derfor er sauce en fremragende mulighed for gæster, der uventet ankom, fordi enhver skål suppleret af den bliver mere raffineret og original til smagen.

Tartar sauce – forberedelse af produkter

Til fremstilling af hjemmelavet tartarsauce bruges æggeblommer med kogt æg, eddike, krydderier og forskellige ingredienser til smag. I nogle opskrifter anvendes æggeblommer med råæg, så æg må kun tages i friskhed, som du ikke er i tvivl om.

Syltede agurker eller syltede svampe, som ofte bruges til fremstilling af tartarsauce, skal være meget finhakket. Men vi skal huske på, at de skal skæres og ikke knuses på en anden måde, fordi ellers vil sausen ikke mærke stykkerne af grøntsager, hvilket er et vigtigt særpræg ved tandsten.

Sauce Tartar – de bedste opskrifter

Opskrift 1: Classic Tartar Sauce

Forsøger at lave denne sauce, vil du ikke købe den i butikken igen. Sauce fra æggeblommer, creme fraiche, syltede agurker og svampe – hvad kan være det bedste supplement til fisk eller kød? Og sennep vil give ham den nødvendige spiciness.

Ingredienserne:

2 æg kogte;
2 æggeblommer fugtig;
120 gr. olier presses;
1 spsk. l. hakket løg grøn;
40 gr. syltede svampe;
1 saltet agurk;
40 gr. sennep;
120 gr. creme creme;
at smage sukker og salt
at smage citronsaft eller eddike.

Fremstillingsmetode:

1. Afskalning af de hårdkogte æg fra skallen adskiller vi proteinerne og æggene. Kogt æggeblommer i en skål pundet med sennep og rå æggeblommer (du kan prale dem på en fin rist). I den resulterende masse af en tynd dråbe med konstant piskning, hæld i vegetabilsk olie.

2. Fin chop svampe, egern af kogte æg, agurker og grønne løg. Bland dem og tilsæt cremefløde, rør godt igen, tilsæt sukker, salt og om nødvendigt citronsaft eller eddike. Vi serverer denne sauce til fisk, æg, kogt tun, skinke.

Opskrift 2: Tartarsauce lavet af færdiglavet mayonnaise

Denne sauce under forberedelse er meget enkel, men den er meget velsmagende og nærende. I denne opskrift kan du eksperimentere med smag, supplerende mayonnaise med oliven, løg, pickles, sennep, citronsaft osv.

Ingredienserne:

250 gr. mayonnaise;
5 syltede agurk;
2 spsk. l. Caper
5 hvidløgskage;
30 gr. sennep;
1 spsk. l. hakket dill.

Fremstillingsmetode:

1. Skær agurker med hånden i meget små terninger og tilsæt dem til en skål med kapers, tilsæt knuste urter med hvidløg til dem.

2. Vi hæld majones og sennep i en skål, blandes grundigt. Vi sætter i køleskabet for at køle af.

Eksempler på retter med Tartar Sauce

Opskrift 1: Halvefiletfilet med tartarsauce

Hellefisk i sig selv er en stor saftig fisk, som kan serveres på bordet, Svits. Og tilsæt det med sauce tartar, kan du få en lækker velsmagende skål.

Ingredienserne:

4 hellefiskfileter
100 gr. mel;
2 tsk. timian tørret;
1 tsk. citronskræl;
2 spsk. l. olivenolie;
at smage salt med sort peber.

til sauce:

100 gr. magtfattig mayonnaise;
en fjerdedel af et glas agurk;
1 spsk. l. finhakket grønne løg;
2 tsk. kapers;
2 tsk. citronsaft;
1 tsk. Dijon sennep;
at smage salt med sort sort peber.

Fremstillingsmetode:

1. Forbered sausen ved at blande alle ingredienserne i en lille skål og sæt den i køleskabet for at afkøle den.

2. Skyl fileterne, obsushivayut dem med køkkenrulle og drys med salt.

3. Blander en lille skål mel med timian og citronskal, vi forbereder en blanding til opdræt af fisk. Derefter dypes i den resulterende blanding af fisk stykker, steg dem i en stor stegepande på vegetabilsk olie. Stegningstiden er ca. 3 minutter for hver side (for at lave en gylden skorpe). Serveres med stegt fisk Tartar sauce.

Opskrift 2: Calamari med Tartar Sauce

Blæksprutte refererer til de fisk og skaldyr, hvor tartar sauce kombineres næsten perfekt. Forbered denne skål er meget enkel, så hvis du har squids i dit køleskab, mayonnaise, pickles, kapers (du kan undvære dem), så kan du sikkert møde selv de mest uventede gæster.

Ingredienserne:

450 gr. blæksprutte;
1 æg;
1 spsk. l. mælk;
175 gr. rasp;
sol. olie til stegning;
at smage salt.

til sauce:

200 gr. mayonnaise;
1 saltet agurk;
1 spsk. l. kapers;
1 løg;
at smage grønne løg og persille.

Fremstillingsmetode:

1. Efter vask og rengøring af blækspruttekroppene skal vi tørre dem med en serviet og skære dem over ringene (ikke bred, op til 6 mm). Skiver skæres i skiver.

2. Efter at have slået ægget med mælk og salt, sæt stykkerne blæksprutte i denne blanding og bland godt. Derefter tømmer vi squids i brødkrummer og steger og spredes omkring 10 stykker i en stegepande. Blæksprutte skal brune og dække med en gylden skorpe.

3. Forbered tartarsauce ved at blande mayonnaise med hakkede løg, agurk, kapers og persille.

4. Serveres stegt blæksprutte varm med tartar sauce, dekorere dem med citronflasker.

Tartar sauce – nyttige råd fra erfarne kokke

Ved tilberedning af tartarsauce skal du huske, at dens hovedtræk er tilstedeværelsen af ​​stykker grøntsager, som skal mærkes på et blidt og homogent grundlag.

Remoulade, hvidløg serveret en tendens til fjerkræ retter og kolde stege.

Butikken tilberedt hjemme tartarsauce kan køles i ca. 2 dage. Hvis du lægger det i en glasburk med et tæt på låg, kan det opbevares i køleskabet i 5-7 dage.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 31