Rød sovs er de bedste opskrifter. Sådan tilberedes en velsmagende rød sovs.

Rød sauce – generelle principper og metoder til forberedelse

“Sørg ikke for saus på skålen, men giv det specielt,” Peter, jeg lærte sine fag. Mange russiske retter lånt fra vesteuropæiske lande, men dette gælder ikke for saucer – tyk sour sauce forberedt vegetabilsk og kød-baserede og kaldte mukovnikami, der var inddelt i lys og mørke. Saucen gør skålen mere duftende, vækker appetitten, fremmer bedre fordøjelse og adskillelse af mavesaft.

Rød sovs er tilberedt på basis af bouillon fra godt ristede og svejsede knogler, med tilsætning af smør og mel. Men tomatsauce eller ketchup, på trods af den lyse rød farve, klassificeres i madlavning som en hvid sovs med tomat, da basebasen ikke indeholder brun bouillon. Vi nævner dem kun for ikke at krænke farve stereotyper, og koncentrere os om rigtig rig kødsauce.

Rød sauce – forberedelse af produkter

For at få en rødbrun bouillon, har du brug for meget lang tid til at lave madene, for stegte dem til rødmosset. Basen af ​​saucen bliver rødmælkepasta. Melet brændes til en rødbrun farve og fortyndes med bouillon. Hovedsåsen er nem at få, og så afhænger alt af den skål, som saucen er tilberedt, samt kokens fantasi og dygtighed. Giver rød sovs smag kan gøres med creme, grøntsag eller smør, forskellige krydderier, aromatiske rødder og urter. For fedtfattig saus er let korrigeret ved at filtrere gennem et serviet dyppet i koldt vand.

Rød sauce – de bedste opskrifter

Opskrift 1: Rød sauce base

En god sauce kan fremhæve skålens fordele, og det er umuligt at forkæle det. Rød sovs kræver tålmodighed, dygtighed og smag. Det er ikke tilfældigt, at iværksættere i restauranter har en specialuddannet kokspecialist i saucer. Den grundlæggende opskrift hjælper hver værtinde til at blive kok. Efter at have lært at lave mad, vil du arrangere en hjemmebarestaurant til dine kære.

Ingredienserne: Brun bouillon (1 liter), smør (50 g), gulerødder, løg (2 enheder), hvedemel (350 g), sukker (25 g).

Fremstillingsmetode

Kog den brune bouillon – steg kødbenene og sæt dem i en gryde. Kog i flere timer, filtrer. Opdel bouillon i 2 dele. Mel uden fedt at passere på en stegepande, lidt at afkøle og hæld i en varm bouillon. Pisk massen, indtil klumperne forsvinder. Vi passerer også løg og rødder, blandes med anden halvdel af bouillon og koges.

Bland derefter alt sammen og kog i en halv time. I slutningen af ​​madlavningen opvarmes sukkeret i en pande og tilsæt kvinden til saucen, spænd, grind nogle grøntsager, tilsæt salt, tilsæt krydderier. Kog og køl. Nu i denne sauce kan du tilføje andre ingredienser til din smag – løg, eddike, vin, sennep, hvidløg og så videre.

Opskrift 2: Rød sovs med vin og svampe

Hvis du allerede har lært at forberede basissausen, bliver det meget nemmere at komme videre. Ved at tage det som grundlag skal du forberede champignon saucen. Svampe har brug for en smule, men hvis du vil lave en ægte svampeskål, skal du øge tallet og tilføje garnér – Mos kartofler, ris eller pasta.

Igredienty: Rød sauce på den oprindelige opskrift for basen (1stakan), løg (flere bits), svampe (200 gram), tomat (1 spoon), smør, rødvin (2-3 spiseskefulde), salt, peber, hvidløg og urter.

Fremstillingsmetode

Vi skaler løg og svampe, skylle dem og skære dem i terninger. Vi lægger det i en gryde og vi sender kremsmør i 10 minutter. I den færdige sauce tilsættes rød bordvin og hakket persille. Klem hvidløgene i slutningen. Varm sauce kan serveres til fjerkræ, vildt eller kødprodukter – koteletter, croissanter, kødboller.

Eksempler på retter med rød sauce

Opskrift 1: Oksekød stuvet i rød sovs

Udover oksekød bouillon skal vi have kød, hvidløg, lidt vin og paprika. Skålen viser sig fantastisk – blødt kød i en sovs med grøntsager og krydderier.

Ingredienserne: Beef (600 g) bouillon (1 liter), paprika (1 spoon), tomatpure (1 spoon), smør (40 g), rødvin (100 ml), grøntsager (3-4 til dannelse garniture) mel.

Fremstillingsmetode

Skræl og skær grøntsager. Broil bouillon til kogning og kog kødet i det, indtil det er kogt. Fjern fra varme og lad i 10 minutter. Kog grøntsagerne i bouillon. Bland løg i en gryde, smør, paprika, hvidløg, vin, gryderet, indtil mængden er reduceret med halvdelen. Bland med bouillon, tomat og kog. Vi hælder melet i en stegepande i smør, bland forsigtigt med saucen. Det er fortsat at koge, fjerne fra varme og lad det brygge.

Opskrift 2: Kyllingelever i rød sauce med vin

Lever, især kylling – et produkt, der fremstilles meget hurtigt. Hvis den er stegt, bliver den stiv og smagløs, så overdriv den ikke i en stegepande. Og efter at have tilføjet saucen, bør parabolen kun koges – og den er klar.

Ingredienserne: Chicken liver (300 g), svampe (svampe, 100 gram), rødvinssauce (200 gram) smeltet smør (40 g), salt, peber.

Fremstillingsmetode

Sørg for, at gallen er korrekt fjernet galde. Skyl og i et par minutter, dypp i kogende vand. Hvis stykkerne er for store, skær dem i halvdelen. Salt, peber og steg i olie. Tilsæt svampe og steg, indtil svampene bliver brunede. Bland med sovs og kog. Server til bordet – drys skålen med urter direkte i fadet, du kan tilføje creme eller tomatsauce. De bedste sidde retter kan være friske ris eller chips.

Rød sauce – nyttige råd fra erfarne kokke

Hvis du knytter navnet rødsauce med farve, i stedet for brun bouillon, udover ketchup, kan du nævne nogle få mere almindelige saucer.

Varemærket af varme saucer med røde saucer er Tabasco. Den er fremstillet af Tabasco – frugter af cayenne peber, med tilsætning af eddike. Til opbevaring og ældning af saucen, brug egt tønder hvid limousin eg. Spicy smag og en særlig sur er populær over hele verden. Rød paprika er malet i puré med tilsætning af et specielt salt. Derefter hældes blandingen i tønder og efterlades i tre år til gæring. I slutningen filtreres og med tilsætning af eddike flasker. Tabasco er en brændende krydderur, en obligatorisk ingrediens i “Bloody Mary” – en alkoholisk cocktail.

En anden repræsentant for røde nuancer er salsa, en typisk mexicansk sovs. I sin sammensætning kan tomater blandes med physalis og chili, pepperoni, løg og hvidløg. Usædvanligt for Rusland er kombinationen af ​​løg og feijoa i Mexico så indfødt som vores vilde kirsebær eller radise.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1