Kylling diæt - de bedste opskrifter. Sådan tilberedes en kostholdig kylling ordentligt og velsmagende.

Det er ikke en hemmelighed, at kyllingekød er et diætprodukt, som gør det muligt at inkludere det i mange kendte kostvaner. Det mest værdifulde hvide kød er rig på nyttige mikroelementer og vitaminer, der kan fylde kroppens behov og oplever svære perioder i kostfasen. Dog anbefales kyllingekød ikke kun til dem, der ønsker at rette deres figur, men også til dem, der er nyttige og ordentligt ernæringsmæssige ordineret af medicinske årsager. Kost ernæring er beregnet til at korrigere aktiviteten af ​​indre organer, for at forbedre deres præstation.

Hvis vi overvejer kosternæring med kyllingekød, er det bedre at bruge kyllingefilet, bryst. Det er her, at forsyningen af ​​proteiner og fedtstoffer er koncentreret, hvilket gør det muligt at forbedre resultaterne af kosten. Det er vigtigt at forberede kyllingekød korrekt, således at dets dyreevner og nyttige ingredienser i den bevares og ikke afdampes under tilberedningen.

Kost kylling – forberedelse af produkter

Når jeg laver mad, skal jeg tage højde for en række kendsgerninger: kagen er tilberedt med et minimum af salt, giver fortrinsvis olie, og det er også nødvendigt at bruge kun lavt kalorieindhold saucer og marinader. På trods af konventionelle forhold er det ret nemt at lave en lækker og sund kostkylling. Dette kan let verificeres.

Kylling diætopskrifter

Opskrift 1: Kostkylling (filet med mandelskorpen)

Denne opskrift giver dig mulighed for at forberede en unik skål af usynlig smag. Brug af krydderier giver kyllingen en duft.

Påkrævede ingredienser:

• Kyllingefilet – 500 g;

• mandler – 50 g (du kan bruge mandelmel);

• Paprika – 1 / 2chl.

• hvidløg – 3 tand;

• sennep – 1 tsk

• sort peber – 1 knivspids;

• æggehvide – 4 stk.

• Olivenolie.

Fremstillingsmetode:

Vi laver madlavningen. Varm det til 200 grader, læg folien på bagepladen og fortsæt til madlavning af hovedingredienserne.

Vi har også brug for en fødevareprocessor. Her sætter vi mandler, hvidløg og andre krydderier. Vi skærer alt grundigt, og tilsæt derefter olivenolie. Den resulterende blanding anbringes i en separat beholder. I en dyb skål, visp æggehvider.

Vi tager kyllingefilet. Først dypper vi det ind i et protein og derefter ind i en nødmasse. Kødstykker bør tætte absorbere ingredienserne i saucer. Vi lægger kødet på folie og bages i 25-30 minutter i ovnen.

Velsmagende og usædvanligt. Du kan servere med ris eller grøntsager.

Opskrift 2: Kostkylling (nuggets)

Også en let at tilberede opskrift, men det vil appellere til et lille firma. Kødet er saftigt og knust.

Påkrævede ingredienser:

• Fileter – 500 g;

Salt;

• majsmel – 1 vare;

• Olivenolie.

Fremstillingsmetode:

Kyllingefilet er bedre skåret i strimler 10 cm tykke. De kan tages af med en hammer, peber og salt, kun let. Majsmel skal groft have jorden.

Lad os begynde at lave mad. Vores kød er kogt i en stegepande med non-stick coating. Til at begynde med hælder vi kødstykkerne i mel, og så steges de grundigt på begge sider i en gryde. Derefter sendes stegte nuggets til en forvarmet ovn i 15 minutter.

Hvis parret er tilberedt til børn, kan nuggets serveres med bæresaus.

Opskrift 3: Kostkylling på italiensk

Hvem kan ikke lide velsmagende mad. Næsten alle ønsker at komme hjem om aftenen efter arbejde og spise en plade af utroligt lækker mad tilberedt ikke kun med kærlighed, men også med bevarelsen af ​​alle de nyttige komponenter, der er indeholdt i produkterne.

Påkrævede ingredienser:

• Kyllingefilet – 400 g;

• Olivenolie – 3 spsk;

• løg – 1 stykke;

• bønner – 150 g;

• Tomater – 1 – 2 stykker;

Spinatfrosne – 150 g;

• kylling bouillon – 150 ml;

• Italienske urter og krydderier.

Fremstillingsmetode:

Så først vil vi forberede alle ingredienserne – finhak løgene, tomater, forresten, de kan erstattes med flere skeer tomatpasta. Kog bønner, det anbefales at bruge tyrkiske bønner. Kyllingefilet er bedre skåret i strimler.

Opvarm en stegepande med olivenolie. Først og fremmest tilføjes halvdelen af ​​den hakkede løg og kyllingefilet. Ingredienser blandes og steges godt.

Vi har brug for en anden stegepande, hvor der også tilsættes lidt olivenolie. Her spredes de resterende løg, tomater, bønner, spinat og kylling bouillon. Alt dette koges, men overdriv det ikke med madlavning. Spinat bør ikke miste sit naturlige udseende, grøntsager bør ikke koges. Vi tilføjer italienske urter.

Vi laver en skål – grøntsager placeres i en tallerken, og kyllingefilet tilsættes pænt.

Opskrift 4: Kostkylling (sprød med ingefær)

At sidde på en kost og kun bruge diætprodukter kan ikke kaldes en kedelig og ensformig besættelse. Der er mange opskrifter, der giver dig mulighed for at forberede en nyttig og kostbar frokost eller middag.

Påkrævede ingredienser:

• Fileter – 500 g;

• honning – 1 spiseskefuld;

• appelsinjuice – 2 spsk;

• peber

• majsflager

• greens;

• Tørret ingefær – ½ tsk.

Fremstillingsmetode:

For dette folk har brug for majsflager, men tag ikke de søde flager, der bruges til at spise til morgenmad. Bare almindelige flager. Vi maler dem. Du kan bruge en blender, eller du kan bruge en mørtel.

I en separat beholder omrøres alle de resterende ingredienser, undtagen kød. Vi tager varmebestandige retter, smør det let med olie og læg kylling i den. Hvert stykke kød smøres godt med den resulterende sauce. Øverst til venstre for at drysses med knuste flager og grønne. Vi sender kyllingen til at lave mad ved 180 grader i en forvarmet ovn. Efter 30 minutter kan du nyde en sprød skorpe af saftig kyllingefilet.

Kylling diæt – Hemmeligheder og nyttige tips fra de bedste kulinariske specialister

Kyllingefilet er et nyttigt produkt, der kan bruges af næringsstoffer af kosternæring. Men selv så nyttigt kød kan snart blive kedeligt, da dets karakteristiske smag er ret frisk og monotont. Disse opskrifter vil gøre det hvide kød juiciness og smag. Du kan også eksperimentere i køkkenet selv. Når alt kommer til alt, er det ikke så svært at forberede en diætret. Det er bedre at opgive fede ingredienser som mayonnaise, og brug friske grøntsager, svampe, spinat, bønner, som får dig til at nyde en række lækre retter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 88