Kaviar fra courgette - de bedste opskrifter. Sådan koges og koges lækker kaviar korrekt.

Agurkkaviar er ikke mindre populære snack end aubergine. Desuden er denne grøntsag ikke lunefuld for vejrforholdene og vokser på mange russers senge. Selv i løbet af den kolde sommer klarer han at modnes til den ønskede tilstand. Interessant nok, indtil 1600-tallet blev der spist mad ikke af kød, men af ​​frø af courgette. Nogle kan ikke rigtig godt lide denne grøntsag til sin rustikke smag, men det kan forværres med tilsætning af andre grøntsager, krydderier eller urter, og på vej ud kan du bare få smarte og festlige retter. Agurk roe er ingen undtagelse. Derudover er zucchini meget nyttigt og lavt kalorieindhold, for 100g heraf er der kun 24 kalorier.

Kaviar fra courgette – generelle principper og metoder til forberedelse

Kaviar fra courgette har en række madlavningsmuligheder. Det er lavet med svampe, mayonnaise, tomater, tomatpuré, med aubergine, tilføje en masse krydderier eller omgår standard sort peber, men fremstillingsmetoden er næsten den samme – grøntsagerne ristes (undertiden kogt) formales i en kødhakkemaskine (blender) og inddampet til en tilstand af ønsket tykkelse .

Kaviar fra kaviar – fremstilling af produkter

For at forberede kaviar brug både unge courgetter og overripe.
Unge frugter kan ikke rengøres, men moden skal frigøres fra hård hud og fjerne kernen med hårde frø – det er praktisk at gøre med en ske.

Kaviar fra kaviar – de bedste opskrifter

Opskrift 1: Kaviar fra courgetter

Det er dejligt at indse, at den ret, der skal smages, ikke kun er velsmagende, men også nyttig. Zucchini rige på mineraler og vitaminer – der er en masse af kalium, jern, magnesium, fibre, phosphor, kobber, vitamin C og B, og andre grøntsager, der er indeholdt i læggen, blot øge det lager af næringsstoffer. Desuden er kaviar til denne opskrift lækker, den kan serveres straks til bordet eller kan opbevares til vinteren. Tomatpasta i opskriften kan erstattes med friske tomater. 5-6 store frugter skal skrælles af (først med kogende vand) og skæres med en kniv eller en kødkværn. En ægte grydekaviar vil have lidt mere, så tomatvæsken har tid til at fordampe.

Ingredienserne: 3 kg courgetter, 2-3 spsk. skeer af tomatpuré, 1 kg løg og gulerødder, et bord. en skefuld sukker, 6 fed hvidløg, 1,5 spsk. salt, klumper af urter (persille, dild), 2 spsk 9% eddike, sort peber (jorden).

Fremstillingsmetode

Skrællede grøntsager skåret: Løghalvringe, Courgetterter, Gulerødder på et stort rivejern. Varm olie i en stegepande, steg frugtsurgen, så overfør til en anden skål. De får bedre støj og forsøger at holde den flydende olie i panden. Stej løgene i denne olie og overfør til zucchini. Til sidst, på samme stegepande, brun gulerødderne og tilføj olie om nødvendigt. Grøntsager afkøles og slibes i en blender (i en kødkværn). Massoverførsel til en støbejernspotte eller stor stegepande (sautépande) og simre på en stille brand i 50 minutter. I 10 minutter indtil kogt i vegetabilsk masse tilføje tomatpuré, sukker, peber, salt, formalet hvidløg og krydderurter, tilsæt eddike og slukke endda minutter 10. arrangere hot æg af krukker (0,65l), sterilisere 50 minutter og spændes. Indpak i varme (dæksel med et tæppe) og lad det være afkølet. Hvis kaviar ikke er planlagt til at blive rullet, bør eddike ikke tilsættes. I dette tilfælde skal den færdige kaviar afkøles, du kan dekorere med grønne.

Opskrift 2: Kaviar med courgetter med mayonnaise

En usædvanlig ingrediens i denne opskrift er mayonnaise. Det blødgør smagen, giver det interessante noter. Kaviar bliver øm og meget velsmagende. Hvis du husker at de vigtigste bestanddele af mayonnaise er vegetabilsk olie og æggeblommer, kan du ikke bekymre dig om, at det kan forkæle skålen. Det anbefales at tage majones af god kvalitet. Endnu bedre, gør det selv. Hvis du har en blender, vil det tage et par minutter. Det er nødvendigt at blande 2 æggeblomme kop vegetabilsk olie (200-250ml), en halv teskefuld salt og tilberedt sennep, 1 spsk citronsaft eller eddike på 6% (tabel, apple). En anden nuance – grøntsager til denne kaviar, undtagen løg, steg ikke i olie, men kog i vand.

Ingredienserne: courgette – 3 kg, et pund af bulgarsk peber, 4-5 mellemløg af løg, gulerødder 2 stk., 2 spsk tomatpuré, 250 ml mayonnaise, salt.

Fremstillingsmetode

Gulerødder, peberfrugter, courgetter til rengøring og kogning (i saltet vand). Peber brygges hurtigere, så du kan få det ud af vandet lidt tidligere, når det bliver blødt, og lad gulerødder og courgetter lave mad. Færdige grøntsager cool.
Løg skæres i halve ringe, stege. Kogte afkølede grøntsager, sammen med de stegte løg, skal rulles i en kødkværn eller hakket i en blender. Strimlet vegetabilsk masse overføres til en kedel eller en stor stegepande og koge i en halv time. Tilsæt derefter mayonnaise og tomatpuré, salt til din smag og stuvning i yderligere en halv time. Hvis æggene blev væske, lad det stå i ovnen i yderligere 20-30 minutter, indtil overskydende væske fordamper. Serveres kølet. Hvis der ikke er for mange forbrugere, kan du reducere mængden af ​​ingredienser i opskriften to gange.

Opskrift 3: Squashkaviar med svampe

Diversificere sammensætningen af ​​kaviar og give skålen den oprindelige smag kan være ved hjælp af svampe. Opskriften omfatter svampe, men du kan erstatte dem med andre svampe, såsom hvide eller østers champignon. Denne kaviar serveres som en separat skål, en tilsætning til kød eller som en sandwich på et stykke ristet brød.

Ingredienserne: 1kg zucchini, 1 gulerod, peberfrugt og kødfulde store pære 2 store tomater, halv citronsaft, 0,5 kg af svampe, lille bundt dild og purløg, vegetabilsk olie, salt og peber.

Fremstillingsmetode

Skrællet courgette stor rist, salt og bland. Vaskede svampe sat i kogende vand, glem ikke at tilføje salt. 10 minutter koge på lav varme, derefter dræne vandet, svampe i en kolander, cool. Crumble svampe smuldre strøer.

Diced løg ringe steg i olie (indtil gennemsigtigheden). Skrællede og grove gulerødder blandet med løg og steg i ca. 3 minutter. Squash klemmer fra den tildelte saft og overføres til en stegepande til løg og gulerødder. Steg alle sammen, omrør i ca. 15 minutter. Hvis massen brænder, skal du tilføje lidt olie.

Mens grøntsagerne er stegte, kan du få tid til at grille peberen på gnisten. For at gøre dette er det bedre at tage en stor tykvægget frugt. Vask, skåret i halvdele, afskal frø, rist på et stort rivejern til skræl, dvs. slet alt kødet. Den resulterende masse lægges på en gryde til zucchini. Der sendes også svampe. Rør æggene og steg i 15 minutter.

Det er på tide at huske om tomater. Frugt skåret i to dele, og rive til en skræl på en stor rive som peber. Klem citronsaften ind i tomatmassen og hæld den i stegepanden. Madlavning gryderet inden fordampning af væsken, omrøring, for ikke at brænde. Ved slutningen af ​​quenching, tilføj knuste urter til massen, sæt peber, salt. Lad æggene stå under det lukkede låg.

Og en anden mulighed er at lave kaviar med svampe. Ingredienserne er de samme, med mindre ændringer: løget er elimineret, men hvidløg tilsættes (4 dentikler). Fremstillingsmetode:

Slib skiftevis squash, peber, gulerødder, svampe på et stort rist, sat i en stegepande (eller kazanok) og lad dem simre i vegetabilsk olie, indtil fugt inddampes. Derefter tilsættes tomatmassen (revet tomater) og igen gryderet, fordampning af overskydende væske. Til sidst tilsættes citronsaft, salt, greens, peberfrugter og hakket hvidløg.

Kaviar fra courgette – nyttige råd fra erfarne kokke

Hvis du køber kaviar i butikken, skal du prøve at vælge de produkter, hvis produktionsperiode falder på høstperioden (juli-september). Så med større sandsynlighed vil du komme på kaviar, kogte fra friske courgetter og ikke frosne. Med kaviar fremstillet af frosne grøntsager vil et lag af væske være tydeligt synligt på overfladen. Denne kaviar er også spiselig, bare mindre velsmagende og nyttig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 9