Hvordan kan du huske familien med hjemmelavede pølser fra oksekød? Hjemmelavet pølse fra oksekød: opskrifter uden soja, konserveringsmidler og farvestoffer

Generelle principper for tilberedning af pølse fra oksekød

At lave hjemmelavede pølser fra oksekød, vælg gode stykker med en lille mængde fedt. Den bedste pølse kommer fra nakken, Men du kan tage andre dele. Men det skal huskes, at hvis du tog et stykke fra benet, bliver skålen meget tør, hård og ret grov. For at gøre pølsen fra skinke mere øm og saftig, at oksekød er det nødvendigt at tilføje lidt svinekød, det er bedre end fedt.

Der er mange opskrifter til hjemmelavede pølser fra oksekød. Normalt er det kogt pølse, men du kan også lave mad eller røget, hvis der er et røghus. Der er også flere muligheder for madlavning.

For det første kan hakket kød koges med en kødkværn med en stor eller lille rist.

For det andet (og mange anser denne metode bedst), kan kødet hakes eller skæres i terninger med en side på 2-8 mm afhængigt af opskriften.

Nogle gange er det nødvendigt at tilsætte fedtet (eller fedtet) til hjemmelavet pølse fra oksekød: enten i en kødkværn eller skåret ligesom kød.

Hvis du vil tilføje et fedtstof, skal du tage det meget omhyggeligt. Den skal være tæt, hvid eller lidt lyserød i farve, ikke klæbrig og ikke løs, men elastisk. Lugten fra det skal være behageligt.

Det siger sig selv, at oksekød også skal være helt frisk, tæt, med duften af ​​kød uden udenlandske dusjer. Hvis der er mulighed for at købe kød fra en velkendt landmand, så er det bare den rigtige mulighed. Hvis ikke, kan du blive bekendt med sælgere på markedet. For regelmæssige kunder forlader de ofte de bedste stykker.

Efter at have taget kødet hjem, skal det vaskes og omhyggeligt inspiceres for at undgå knogler, der kan forblive i kødet efter skæring. Ved siden af ​​benkødet skal vaskes, forsigtigt gnide det med fingrene.

Hjemmeside oksekød pølse kok afhængig tarme (porcin tarm eller oksekød), som ofte bliver en anstødssten for dem der ønsker at spise en delikatesse, men ved ikke, hvordan man kan opnå denne ingrediens. Selvfølgelig, for landsbyboerne eller for landmanden venner tarme erhvervelse er ikke et problem, så de hjemmelavede pølser oksekød, kan disse heldige mennesker kok til enhver tid. Men resten kan finde en udvej, nemlig at købe online via internettet. Sammen med de websteder, der tilbyder dette produkt i industrielle mængder, er der mange og dem, der er klar til at sælge i meget små partier, der er egnet til privat brug. Du kan opbevare den i fryseren, og du kan fylde den med salt og læg den i køleskabet. Forberedelse af hjemmelavet pølse fra oksekød, inden emballering skal det gennemblødes i 15-30 minutter.

Forbered hjemmelavet pølse fra oksekød bedre i store partier: Nogle bliver hurtigt spist, og nogle af det giver mening at sætte i fryseren og få den efter behov.

Salt er bedre at tage nitrat, med en hastighed på 17 g pr. Kg kød.

Opskrift 1. Hjemmelavet pølse fra oksekød til stegning

Ingredienserne

Oksekød – ca. 5 kg

Svinekød med fedtlag – 1 kg

salt

Saltet laks – 0,5 kg

Hvidløg – 2 hoveder

Peber og andre krydderier – hvis det ønskes

Fremstillingsmetode

Oksekød og svinekød skal grundigt skylles og inspiceres for at sikre, at der ikke er nogen knogler til stede.

Skær oksekød i terninger med en side omkring 6-7 mm, og svinekød og bacon – med en side på 4-5 mm.

Det er bedre at bruge en speciel dyse på kødkværnen til at fylde korken, men du kan bruge en sliksprøjte eller noget andet.

Skær om en meter chereva, den ene ende knuttes og fyld tarmene med hakket kød, men ikke løs. Under madlavningen komprimeres den naturlige skal, som skal huskes i færd med at fylde den med kød. Hvis der er et hulrum med luft et sted, skal det punkteres med et tandstikker eller en nål. Knyt den anden ende af knuden. Du kan bruge tyk bomuldsgarn.

Fyld blot nogle få af de samme stykker chereva, indtil kødkød er forbi. De resulterende pølser kan skrues på flere steder, så pølserne viser sig at være som. Vender deres spole, sat i en form af tilstrækkelig størrelse (der skal tildeles saft), punkteres flere steder, smurt og bages ved 190 grader i 30-40 minutter, periodisk hælde udfældet saft. De resterende pølser kan opbevares i fryseren og koges efter behov.

Opskrift 2. Hjemmelavet pølse fra oksekød “Spicy”

Denne version af hjemmelavet pølse fra oksekød vil glæde elskere af krydret og krydret, og duften er meget behagelig. Men hvis nogen af ​​krydderierne ikke appellerer til dig, kan de erstattes af andre.

Ingredienserne

Oksekød – 3 kg

Salo 750 g

Smør, bedre oliven – en tredjedel glas

Løg – en og en halv kopper allerede strimlet

Hvidløg – et lille hoved

Peber sort og hvidt, fennikel, ingefær, muskatnød, koriander, oregano osv. – til smag, generelt omkring 10 spiseskefulde

Sukker – 1 spsk

Salt – efter smag

Fremstillingsmetode

Hakk løg og hvidløg på nogen måde og lages let med tilsætning af olie i 3-4 minutter. Kød skåret i stykker af en ærter, bacon er bedre endda at male med kødkværn eller blender, men det er muligt og med en kniv. Tilsæt hakket krydderier, salt og sukker, bland godt og læg under et låg i køleskabet om natten.

Om morgenen, spring det hakket kød gennem en kødkværn og sæt det tilbage i en køler, slå derefter blandingen med en blander, og derefter kan du fade cherevaen.

Det er nødvendigt at udfylde tæt, nu og da bandage, hvilket gør lange pølser ikke efterår. Færdigprodukt sætte flere timer til 12 i køleskabet, og derefter koges på grillen, fordybet på flere steder med en nål.

Opskrift 3. Hjemmelavet pølse fra oksekød “Slavyanskaya”

Ingredienserne

Oksekød – 4 kg

Svinekødsfedt (for eksempel nakke) – 0,5 kg

Salo (bacon) – 0,5 kg

Stivelse – 0,5 kopper

Icy vand – 0,8-0,9 l

salt

Sukker – 1 tsk

Hvidløg – 2-3 fedter

Sort peber jorden

Fremstillingsmetode

Skær kødet meget fint, hugg fedtet. Omrør stivelsen i vand. Rør oksekød, tilsættes vand med stivelse, i mindst 15 minutter, forsigtigt slibning stykkerne. Når massen bliver tyktflydende og homogen, tilsæt svinekød, lidt mere stop, og derefter sætte bacon og Rør endelig også tilføje salt, sukker, peber og hvidløg.

Afkøl massen og fyld den løs løst.

Klarpølser anbragt i ovnen og tørret i en time og en halv ved en temperatur på ca. 70 grader. Sæt derefter pølserne i en gryde og kog i ca. 40 minutter med ekstremt svag kogning (vandets overflade skal forblive næsten ubevægelig).

Cool pølsen og brug den til sandwicher osv.

Opskrift 4. Hjemmelavet pølse fra oksekød “Anticrisis”

Resultatet er et velsmagende og rimeligt budgetprodukt. Og kødet i denne hjemmelavede pølse fra oksekød, under alle omstændigheder mere end i købet!

Ingredienserne

Oksekød – 1,5 kg

Kartofler – 1 kg

Salo – 0,3 kg

Hvidløg – halvt hoved

Løg halvt hoved

salt

Peber sort og duftende, koriander, muskatnød og andre til smag

Fremstillingsmetode

Kog kødet i saltet vand i 1,5 timer, afkølet og slib med en slibemaskine med et stort net. Skræl kartoflerne og kog dem i 5-7 minutter, hugg kødkværnen med fedtet omgående og omrør fedtet i de varme kartofler.

Cool alle ingredienser og kombinere dem med krydderier, hakket løg og hvidløg.

Grundigt knæd en masse og fyld cherevaen, opdelt i “pølser”. Kog de resulterende pølser i vand med tilsætning af salt, peber ærter og løvblad.

Opskrift 5. Hjemmelavet pølse fra oksekød “Til morgenmad”

Denne hjemmelavet pølse af oksekød mere ligner en normal køb kogt pølse i udseende og konsistens, men naturligvis er meget dem og sundere det.

Ingredienserne

Oksekød – 4 kg

Pork kind – 1 kg

Hvidløg – halvt hoved

Sukker – 1-2 teskefulde

Salt – ca. 2 spiseskefulde med toppen

Vandis – om et og et halvt glas

Krydderier (peber sort og hvid, muskatnød, ingefær, koriander osv.) – efter smag

Fremstillingsmetode

Sukker fortyndet i vand. Kød og gelé passerer gennem en kødkværn med en fin rist. Bland i fyld af sødt vand, ælt meget omhyggeligt, tilsæt knust hvidløg, salt og krydderier.

Klar til stuff stuffed selleri, der giver form af pølse brød. At fylde det er løs. Tie brød i begge ender. Hvis du får nogle luftbobler et sted, gennembryder du dem med en nål.

Køl de færdige brød i køleskabet i 10 til 12 timer.

Suspender pølsen i ovnen (eller lægge på grillen, finder folie) og tørret (drejning om brød ligge) ca. 4. – 5. timer, medens gradvist at bringe temperaturen i ovnen til 85 grader. Det anbefales at bruge en sensor til at bestemme kødets temperatur, som straks sidder fast i et af brødene. Pølsen er klar, når temperaturen inden for brødene når 67 grader.

Klar pølse at komme ud af ovnen og hænge til tørring på et køligt sted i ca. 12 timer.

Opskrift 6. Hjemmelavet pølse fra oksekød “Lav kalorieindhold”

Ingredienserne

Oksekød – 3 kg

Mælk – facetteret glas

Vand – en og en halv kopper

Løg – 4-5 mellemstore løg

salt

Sort peber

Tomatpasta, sur creme 15% fedt – 5 spsk, til sauce

Fremstillingsmetode

Løgslib og steg i en gryde med lidt olie. Kød, løg, hvidløg til at passere gennem en kødkværn med en fin rist, bedre endnu to gange.

Bland grundigt og tilsæt krydderier og hæld mælk. Du kan piske massen med en mixer.

Udfyld crock, drej det for at få små pølser. Punkter dem på flere steder med en nål og steg dem over en lille brand. Fortynd tomatpuré og creme i vand og kog eller bages pølser i denne sauce.

Opskrift 7. Hjemmelavet pølse fra oksekød

For at forberede en rå hjemmelavet pølse fra oksekød, har du brug for en tørretumbler. Håndværkere gør det ud af gamle systemblokke og andre improviserede apparater, vejledningen kan findes på internettet.

Ingredienserne

Oksekød – 3,5 kg

Salo 1,5 kg

Salt – 90 g

Cognac eller brandy – 3 glas

Krydderier (muskatnød, sort peber, koriander, etc.) – i alt 15 gram

Fremstillingsmetode

Kødet rulles to gange i en kødkværn. Skær fedtet i små stykker. Rør grundigt hakket tilføje cognac, salt og krydderier og sat på 12 timer i køleskabet.

Udfyld løs cherevu. Sørg for, at der ikke er luftbobler tilbage. Bind brødene i begge ender og hæng dem i tørretumbleren. Om aftenen ruller brødene med en rullestift og placeres under oget i køleskabet. Om morgenen sættes den tilbage i tørretumbleren. Så gentag indtil klar pølse, som normalt er omkring 20 dage.

Hjemmelavet oksekødspølse: tips og tricks

  • Hvis kødet er meget frisk, anbefales det normalt at tage et par timer i saltvand.

  • Til kød og fedt til hjemmelavet oksekød pølse er bedre at skære, bør de sættes i fryseren i 40 minutter.

  • Salo er bedre at male med en kniv, ellers vil fedtet forblive på kødminsens knive, hvilket er uønsket.

  • Krydderier til madlavning pølser (korianderfrø, fennikel, sennep korn, etc.) er det bedre at male lige før tilberedning, og hvidløg, hvis det kræves af opskriften til at sætte frisk, ikke stegt, det er bedre at strække i en morter, og ikke til at passere gennem pressen.

  • Under madlavning skal alle værktøjer og hakket kød konstant koldt. Dette er nødvendigt for at sikre, at dannelsen af ​​kødmasse gik rigtigt. Hvis du føler, at forkærmen er varm at røre ved, læg den et stykke tid i køleskabet.

  • Hvis du ikke har en særlig tilknytning til en kødhakkemaskine, kan du udfylde hylstrene ved hjælp af en tragt lavet af beskårne plastflaske, hvor fyldet kan udfylde via bagsiden af ​​en ske.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 48