En sovepose med egne hænder er den bedste løsning. Syning af en sovepose med dine egne hænder derhjemme: mønstre og teknologi

Når du går til naturen med overnatning, skal du have en sovepose. Du kan sy det selv med egne hænder, især da det ikke er så svært som det ser ud ved første øjekast.

Sovepose med egne hænder: materialer

For at sy en varm sovepose alene, skal du have følgende materialer til rådighed:

– vandtæt regnfrakke til ydersiden af ​​soveposen og behagelig til kroppen af ​​bomuld til indretning. Også til indretningsmaterialer som poplin, grove calico og satin er egnede;

– sintepon eller holofayber;

– lyn (1 eller 2 stykker afhængig af modellen);

– tilhørende udstyr (saks, centimeter tape, nåle eller pins, symaskine).

Det elastiske bånd eller yderligere fyldstof kan også være nyttigt afhængigt af modellen.

Valg til sovepose modeller med egne hænder

Ifølge arbejdsprincippet kan soveposer drastisk afvige fra hinanden. Der er tæpper tætte med et stramt gummibånd rundt om ansigtet, og der er løse. Der er endda modeller til de mest fremtrædende, der har slots på de mest uventede steder for fødder og hænder.

Sovepose kuvert

En sovepose med egne hænder er den bedste løsning. Syning af en sovepose med dine egne hænder derhjemme: mønstre og teknologi

Sådan en pose til at klippe og sy er ikke vanskelig. Til drift du har brug for to typer af væv (eksterne og interne vandtæt bomuld) og lyn længde på 100 cm. Og hvis du ønsker at foretage yderligere huller til hjælp for hænder og fødder, få mere lyn i de mængder, som planlagte huller.

Skær to identiske stykker i form af et rektangel fra forskellige væv. Størrelse højde 190-250 cm. Og en bredde på 160-180 cm. De samme rektangler med samme størrelse skåret i to eller tre dele syntepon, afhængigt af hvor varmt du ønsker at gøre en sovepose.

Fold de udskårne stykker i lag i følgende rækkefølge: Fyldets lag, og ovenpå lagene af stof foldet til forsiden af ​​hinanden. Stræk lagene omkring omkredsen, trække fra kanten mindst en centimeter. Forlad et lille område, der ikke er gennemført for at dreje den gennem det. Skru det af ved at sy det med en hemmelig søm.

Du har et stort rektangel. Det skal være quiltet. Gør dette i form af tværgående linjer, der går i samme afstand fra hinanden.

Fold produktet i halvt lodret med en ansigtsklud inde. Sy kanterne til hinanden med en søm, der starter og går langs bundkanten og stiger på siden til hovedet. Glem ikke at tilføje og sy en lynlås fra midten af ​​sømmen.

Løsn posen på forsiden. Du har en konvolut foldet i halv med en lynlås indbygget fra den ene side.

For fans af en mere behagelig søvn, kan du komplicere denne model ved at lave huller i det for hænder og fødder.

En sovepose med egne hænder er den bedste løsning. Syning af en sovepose med dine egne hænder derhjemme: mønstre og teknologi

For at gøre dette er det nødvendigt at lave snit langs de quiltede linjer i den færdige taske i det øvre stof. Indsæt en lyn mellem lagene, og drej skærekanterne indad, spalt sømmen. Således kan du, hvis det ønskes, pakke lynlås og holde dit ben eller arm ud af posen. Lav så mange huller som du vil. Sovesæk med egne hænder er klar. I denne model vil det være mere bekvemt at sove, hvis du tager en lille pude til hovedet med dig.

Det er også fashionabelt at gøre for denne model en ekstra aftagelig del til hovedet, som fastgøres og løsnes ved hjælp af lynnedslag. Den syes på samme princip som hele posen, nemlig den er foldet i lag, viser sig, og så syes til lynlåsen til fastgørelse med en sovepose. Sådan ser denne detaljer ud.

En sovepose med egne hænder er den bedste løsning. Syning af en sovepose med dine egne hænder derhjemme: mønstre og teknologi

Hvis du lægger flere lag fyldstof i det end i selve sækken, vil det fungere som en fuld pude, og du behøver ikke tage noget ekstra med dig.

Den samme model kan opgraderes til at gøre hende et konvertibelt taske og tæppe 2 til 1. For at gøre dette, sy langs kanten af ​​lynlåsen til midten af ​​posen og omkring sømmen er foldet over sømmen i benene. I dette tilfælde, hvis du fjerner hele lynlås, kan du få et komplet tæppe.

Model “Cocoon”

Denne version af soveposen adskiller sig fra den forrige, idet dens bredde indsnævres til fødderne, og hovedåbningen er forsynet med et strammende gummibånd med låse.

En sovepose med egne hænder er den bedste løsning. Syning af en sovepose med dine egne hænder derhjemme: mønstre og teknologi

For at sy en sådan sovepose, skal du have følgende materialer: Et stof af to slags (det ydre stof er tættere og det indre er tyndere), et elastikbånd, to låse og en lynlås. Med hensyn til lynet, jo længere er det jo bedre.

For at begynde at sy en sådan pose, skal du lave mønstre fra stoffet. Et stykke fra hver type stof.

For at gøre dette skal du tage en klud i form af et rektangel, hvor længden vil være 230-260 cm, og bredden 120-150 cm. Fold rektanglet halvt sammen. Klip stykket fra det foldede stof som vist på billedet nedenfor, hvor venstre side af mønsteret vil passere langs stoffets foldede kant. På samme måde laves to dele fra syntheponen.

En sovepose med egne hænder er den bedste løsning. Syning af en sovepose med dine egne hænder derhjemme: mønstre og teknologi

Hvis du vil gøre posen varmere, kan du lægge ikke to, men tre eller fire lag fyldstof, afhængigt af hvilke vejrforhold du planlægger at blive i.

Fold stofferne sammen på en flad overflade med lag. På bundlaget sættes to lag af sintepon på to lag af stof foldet ansigt til ansigt. Sy langs langs omkredsen, og ret 1 cm fra kanten. Sprede området til ansigtet, læg en streng eller et gummibånd, så dets ender er nestet mellem vævene, og midten ligger langs den omskårne afrundede kant af delen.

De huller, hvormed blonderet kommer ud af stoffet, bliver ikke fast, ellers vil det ikke være muligt at justere. Lad et segment på 20 cm i benene ikke syes, gennem det, vend produktet udad. Efter sy dette segment manuelt på en hemmelig måde.

Du har en udviklet taske med enderne af snørebånd stikker ud fra siderne (eller et elastikbånd). Fastgør fastgørerne straks til spidserne, fordi de kan strammes inde i posen og derefter forsøge at fjerne dem.

Fold posen halvt indvendigt ud, hæft lynlåsen i retning fra skuldrene til benene. Lyn kan nå midten af ​​posen, og måske op til bunden. Hvis lynet er afsluttet i midten, sys kantene sammen i det resterende segment.

Nu, for at sy en søm i dine ben, skal du folde sækken som den skal være lige indenfor. Sy de nederste kanter sammen. Sømmen vil passere vinkelret på den forrige.

Løsn posen på forsiden. Soveposen med hænderne i form af en kokon er klar.

Sovepose med egne hænder: Rådgivning fra fagfolk

• Vælg en tæt vandtæt klud, når du køber en regnfrakke. Gem ikke, ellers kan resultatet blive forstyrret, og arbejdet vil gå galt.

• Fyldstoflaget i bunden af ​​posen, som placeres på jorden under ryggen, skal være tykkere end toppen af ​​posen. Det er vigtigt at ligge på den kolde jord inde i posen var varm og behagelig. Hvis du pludselig ligger i en sække, føler dig kold fra jorden, betyder det, at det ikke er egnet til at sove i naturen.

• Sparer ikke materiale og penge, når du laver sovepose.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 77