Miksi unelma valkoinen

Miksi Dream White – mukaan Millerin unelmakirja

Naisen unelma on pukeutunut valkoisiin sukkeleisiin – tämä on varoitus siitä, että sairaudet tai vakavat pettymykset odottavat pian häntä.

Jos unessa käy valkoisen vaatteen miehen kanssa, on mahdollista, että hän sairastuu. Jos se on lapsi tai nuori nainen – elämässä sinua ympäröivät vain mukavat ihmiset.

Kun unessa näet itsesi ja kaikki ympärilläsi valkoisissa vaatteissa – suruun.

Miksi unelma valkoinen – Wangin unelmakirjan mukaan

Valkoiset vaatteet unelmoivat kyyneleistä, surullisista tapahtumista, kuolemasta. Valkoinen ommeltu kankaalla (pöytäliina, verho) – kohtaloon ja tappiot. Valkoiset esineet – huolta ja kielteisiä seurauksia, millaisia ​​asioita he haaveilivat. Valkoiset eläimet unessa heijastavat henkistä elämääsi.

Miksi unelma valkoinen – Freudin unelmakirjan mukaan

Voit turvallisesti ratkaista alkuja, jos unessa näet lumivalkoinen sänky.

Unessa hyppää kauniin valkoisen hevonen – hyvä merkki, ennustaa iloisia uutisia läheisiin ihmisiin. Hevonen on likainen ja ohut – sinun pitäisi pelätä pettämistä henkilöstä, joka kadehtii sinua.

Jos näet valkoisen koiran, joka lähestyy sinua, odota houkuttelevaa rakkauden tai liiketoiminnan tarjoamista. Tytölle tällainen unelma ennustaa varhaisen avioliiton.

Mitä valkoista unelmaa – Nostradamuksen unelmakirjassa

Valkoinen unessa – hellyyttä, ystävällisyyttä, pyhyyttä, puhtautta, jumalallista läsnäoloa, ylhäältä, iloa, leikkiä, naurua ja huonoa pehmentämistä. Lisäksi on olemassa uupumus, kuolema, sairaus, putoaminen, kylmä, vanhuus, epäonnistuminen, tyhjät huolet ja nälkä.

Valkoisiin vaatteisiin asetetaan päästä eroon valheista; nähdä unessa naisen valkoisissa vaatteissa – sairauteen. Jotta jotain valkoista voitaisiin päästä eroon väärästä syytyksestä.

Kun haaveilee valkoisia kukkia, se herättää aina surua. Leikkaa valkoiset krysanteemit – tosielämässä odottavat pettymyksiä ja tappioita. Valkoiset ruusut unelmoivat vakavasta sairaudesta, mutta jos katsot niitä aurinkoisena aamuna, ja kukat eivät ole kuivuneet kasteen pisaroita, niin ei ole mitään pelättävää.

Miksi unelma valkoinen – unelmakirjaan Lofa

Kun unelma nainen valkoinen mekko, tai nähdä, mitä tämä porukka olet pukeutunut, niin se tarkoittaa, että pian syytetään skandaali lietsomisesta ja panettelua, mutta voit perustella itselleen.

Dreams jotain valkoista, kiinnitä huomiota siihen – unelma joka on suotuisa kaikilta osin; sinua ylistetään tai ylistetään, – mutta se on moraalinen tai esteettinen, hengellinen korkeus eikä edistäminen uran tikapuilla.

Miksi unelmoida valkoisesta – Tsvetkovin unelmakirjan mukaan

Valkoinen kissa unessa tuo mukanaan ongelmia, joita et aluksi kiinnittänyt huomiota, mutta joka ajoissa muuttuu paljon vakavammaksi.

Miksi valkoinen unelma tulee Hassen unelmaan?

Varoitus mahdollisesta petoksesta on unelmoiva jääkarhu. Jos otat toiveajattelua, saatat pettää. Näet unessa jääkarhujen ihon – voittaa kaikki viholliset.

Tyttö näkee kaunis valkoinen pentu unessa – sinun on oltava varovainen, koska viholliset haluavat houkutella hänet älykkääseen ansaan; hän tarvitsee luottaa terveen järjen ja intuition.

Miksi unelma valkoinen – Meneghetin unelmakuvassa

Jos sinulla on kauniita valkoisia hiuksia, se tarkoittaa, että kohtalo suosii sinua. Unessa ihastut valkoisia hampaita – olet täysin tyytyväinen siihen, mitä on saavutettu.

Miksi unelma valkoinen – unelmakirja Longo

Uninen valkoinen sonni tarkoittaa, että pian saavutat korkeampia huippuja kuin ne, jotka sokeasti noudattavat muotia. Tämä unelma kertoo aina voitosta.

Unet, että sait valkoisella musteella kirjoitetun kirjeen mustalla paperiarkilla – vain ystävien tuki pelastaa sinut katkerilta pettymyksiltä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 62 =