Walking under sygdom: Ved hvilken temperatur kan du gå med dit barn. Er det farligt at gå med et barn ved høj temperatur?

Indgangen til spørgsmålet om gåture i sygdom har altid været kontroversiel.

Forældrenes ønske om at beskytte deres barn mod de negative følgevirkninger af koldt vejr eller vind er forståeligt, men undertiden ses endog simpel luftning som en trussel for helbredet, og det er allerede overflødigt.

Er det muligt at gå med et barn selv ved en temperatur?

Hvad vil være bedre for opsving: At få barnet til at ligge hjemme eller fortsætte med at føre en normal livsstil?

Årsager til feber. Ved hvilke sygdomme kan du gå med barnet ved en temperatur?

Kropstemperatur er en normal reaktion i kroppen med en række forskellige sygdomme, men de mest almindelige er forkølelser forårsaget af hypotermi eller ARVI.

underafkøling

Underkøling forårsager multiplikationen af ​​mikrober, som i et bestemt antal lever sammen med hver person og ikke forvolder ham ulempe til en bestemt tid. Så snart der opstår betingelser, hvor barnets immunitet ikke har erfaring med at begrænse væksten af ​​mikrober (frosset, blæste en stærk vind), kan de let forårsage en kold sygdom. At reducere antallet af sådanne sygdomme til et minimum er ikke svært.

For at gøre dette skal du begynde at fortælle barnets organisme med forskellige miljøforhold så tidligt som muligt: ​​kulde, vind, regn, varme, balsam, udkast. For at gøre dette skal du holde op med at narre barnet, gå ofte, drik vand ved forskellige temperaturer, udfør hærdningsproblemer, forsøm ikke forsigtigheden af ​​rummene.

Hvis barnet stadig er syg, skal du i tilstrækkelig grad vurdere situationen og træffe en beslutning i hvert enkelt tilfælde. Med forkølelse stiger kropstemperaturen sjældent over 38 °, så i princippet kan gå ikke udelukkes, men du skal revidere tøjet for at komme hjem. Barnet skal være behageligt. Kulden er ikke tiden til hærdning, men du kan ikke engang omsætte et barn på dette tidspunkt heller, for ikke at provokere en temperaturstigning endnu højere nu på baggrund af overophedning. Det vil være mest korrekt at organisere korte, men hyppige vandreture. Og efter at temperaturen falder, begynder man gradvist at temperere barnet.

SARS

SARS er en smitsom sygdom, men generelt er den ikke meget forskellig fra en forkølelse. Hendes symptomer er feber, løbende næse, hoste. I perioden med akutte og høj temperatur, i dette tilfælde, et barn har brug for at skabe derhjemme et behageligt miljø for rekreation, men så snart han gik mod ændringen, kan du begynde at komme ud i den friske luft, jo mere der er meget mere nyttigt for luftvejssygdomme gåture end opholder sig i indelukket områder.

På et tidspunkt, hvor barnet bliver tvunget til at blive hjemme, er det nødvendigt at bringe situationen i lokalerne tættere på et gunstigt opsving, befugt luften, udføre vådrensning og ofte ventilere rummet. I tør og varm luft kan viruset leve meget længere end i det kølige.

Andre smitsomme sygdomme

Med nogle smitsomme sygdomme er der brug for en midlertidig bedstøtte til genopretning. Disse omfatter rubella, difteri og nogle andre. Mange af dem behandles i særlige smittefarlige afdelinger på hospitaler. Desuden er der i mæslinger, f.eks. Sengeline, spredt ikke kun i perioden med høj temperatur, men også i de næste 3 dage efter faldet.

Naturligvis kan der med sådanne sygdomme ikke gå en tur om noget, før behandlingslægen løser.

Ved hvilken temperatur kan kroppen gå med et barn på gaden?

Op til 37,5

Kropstemperaturen fra 37 til 37,5 grader er en grænsestatistiske tilstand, hvor korrekt opførsel kan hjælpe barnet med at genvinde eller blive syg endnu mere. Hvis en lille feber er steget, opdager den voksne ansvarlige for barnet, at der har været en form for fejl i barnets krop. Hvis det er forbundet med en forkølelse, er anbefalingerne altid de samme:

• Indstil temperaturreguleringen i barnets rum omkring 16-20 grader;

• overvåg luftfugtigheden mindst 40%

• Undgå muligheden for overophedning af barnet (fjern overskydende tøj);

• reducere barnets motoriske aktivitet

• Hold øje med mængden af ​​væske du drikker.

De yderligere handlinger følger ud fra de betingelser, der tilbydes af vejr og skabte huse, for at være bedre der, hvor det er mere koldt.

37,5 til 38

Ved denne temperatur i kroppen kan du også sammenligne temperaturen i gaden og i rummet og vælge den mest gunstige løsning, under forudsætning af at det er bedre at skabe en normal atmosfære derhjemme. Temperaturen i intervallet 37,5-38 ° kan ledsages af svaghed, smerte og generel utilpashed, så barnet behøver mere hvile.

Over 38

Når temperaturen stiger over 38 grader, er gåture meget uønsket. Dette skyldes den forringede varmeudveksling af kroppen og mulige komplikationer af sygdommen. Forældre bør skabe de nødvendige forudsætninger for hjemmet og nøje tage behandlingen af ​​barnet, herunder medicinske metoder.

Vejrforhold påvirker varigheden og skal gå med barnet ved en temperatur

Walking ved under-nul temperatur

I betragtning af feber i forbindelse med forkølelse eller smitsomme luftvejssygdomme kan være næsten bange for at gå med barnet, fordi gåtur i den friske og selv den frostklare luft bringer kun fordele:

• jo større temperaturforskellen mellem indåndet og udåndet luft er, desto større sandsynlighed er for, at en sådan tur vil sænke barnets kropstemperatur;

• opvarmer næsen med kølig luft, fugtiger barnet slimhinden og fremskynder processen med sputumudladning henholdsvis genopretning.

Vigtigt! Hvis barnet er begyndt at hoste eller mængden af ​​udledning fra næsen er steget, kan du ikke bringe barnet til et varmt sted skarpt. Det er nødvendigt at give ham mulighed for at rydde halsen, ellers vil det føre til forværring af hans tilstand.

Walking i varmen

Om sommeren, når lufttemperaturen stiger over 20 grader, er det bedre at skifte gangen om morgenen eller sen aften på grund af faren for overophedning. Om morgenen, især indtil duggen er tørret ud, er det ikke kun muligt at gå med et temperaturgivende barn, men det er også ønskeligt. Så han får mulighed for at trække vejret i frisk frisk luft, og at ændre situationen vil forbedre stemningen og lette det videre behov for at tilbringe hele dagen derhjemme.

Går i dårligt vejr

Ved en temperatur er stærke vindstød, regn, hagl, kraftig frost eller varme en kontraindikation for at gå.

Under regnen kan du gå ud for at trække vejret på balkonen, men kun hvis barnet er beskyttet mod at blive vådt. I andre tilfælde skal du vente til vejret er normalt, og derefter genoptage udgangene til gaden.

Hvordan man organiserer en tur for et barn med en temperatur?

Når en forælder træffer beslutning om at bringe et barn til frisk luft med en temperatur, er det nødvendigt at huske nogle regler, som vil rette op på det normale regime og ikke forværre patientens helbred.

1. Stille vandreture.

I en hvilken som helst sygdom styrer barnets krop en enorm mængde energi til at bekæmpe infektion eller mikrober. På dette tidspunkt bliver barnet trægt, dårligt spiser, det vil sige, hans krop reducerer energikosterne og koncentrerer sig om genopretning. Opgaven med at forældre ikke forstyrrer denne proces, og til at organisere aktiviteter på gaden, ikke at indlede et barn: hestevogn, stille gåtur hånd i hånd med sin mor i parken, ser fuglene og træerne, læse bøger osv Det er vigtigt at finde en spændende oplevelse for barnet at beskytte ham fra unødvendig aktivitet på dette tidspunkt, fordi kroppen er ikke blot en forbrugt kraft i driften eller spring, men også udløse en stigning i kropstemperaturen på grund af accelerationen af ​​blodcirkulationen.

2. Korrekt tøj.

Mens kropstemperaturen er forøget, bør barnets tøj have særlig opmærksomhed. I denne periode er du nødt til at give præference for vejrtræk, for ikke at skabe drivhuseffekt. Barnet skal være klædt i vejret, han skal ikke være kold eller varm fra de første minutters gang. Hvis tøjet bliver afhentet forkert, og barnet sveder eller frosne, er det bedre at straks gå tilbage og ændre det.

3. Varighed af turen.

Tiden på gaden i sygdomsdage bør begrænses. Korte gåture i sygdommen udelukker muligheden for overarbejde, overophedning eller hypotermi i tilfælde af ufuldkomne vejrforhold. Hvis barnets regime og vejret tillader det, er det bedre at gå ud i kort tid om dagen end en gang i flere timer.

4. Med en smitsom sygdom udelukke kommunikation med andre børn. Denne betingelse er nødvendig for at forhindre infektion af andre børn og geninfektion af deres barn.

Vigtigt! Vandre med et barn ved lav temperatur, og du kan og det er meget mere nyttigt end at låse sit hus på sygdomstidspunktet. Men for at gå er det nødvendigt at nærme sig mere seriøst, og efter indtræden af ​​genopretning gør man en indsats for at danne en stærk immunitet i barnet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 73