Uanset om det er muligt at spise solsikkefrø gravid og pleje: end de er skadelige og end er nyttige. Hvorfor sige, at graviditetsfrøene er skadelige

Hver gravid kvinde har sine egne egenskaber: nogen drømmer om at tygge kridt, nogen tygger et tapet, og nogen kan ikke leve uden frø.

Ifølge forventede mødre hjælper de dem med at håndtere toxæmi.

Nogle gange bliver solsikkefrøene en vane, og efter fødslen spørger en kvinde sig selv: Er de så harmløse?

Er det muligt at spise solsikkefrø gravid og lacterende: hvad er brugen?

For gravide kvinder

Den rige vitamin- og mineralsammensætning af solsikkefrø påvirker positivt en kvindes helbred og tilstand:

● normaliserer fordøjelseskanalen

● lindrer halsbrand;

● reducerer kvalme

● skål op

● sænker kolesterolet i blodet

● forbedrer lever- og nyrefunktionen

● normaliserer de nervøse og kardiovaskulære systemer.

Det kategoriske forbud mod obstetrik-gynækologer til brug af solsikkefrø, der er gravid og lakterende, findes ikke. Tværtimod kan de endda være nyttige. Det handler om deres sammensætning. Solsikkefrø er rige primært folsyre. Og det vides at være ordineret i præparater i graviditetens første trimester for normal vækst og opdeling af føtale celler. Folinsyre er ordineret selv til forberedelse af kroppen til undfangelse. Ethvert stof er bedre taget af kroppen i sin naturlige form, og derfor vil solsikkefrøene være til gavn.

Frøene er rige på stoffer, såsom magnesium, natrium, zink, fosfor, kalium, calcium, jern og jod. De indeholder også grupper af vitamin A, D og E. Sidstnævnte er især vigtigt under graviditet, som bekæmper frie radikaler (dvs. ikke giver kroppen til ældes), samt en positiv effekt på tilstanden af ​​karrene i placenta. Dette fører til bedre ernæring af barnet.

Ved hjælp af solsikkefrø kan kolesterol og blodplader i blodet overvåges. Inkluderet i frøene af flerumættede syrer er nyttige til kvindernes sundhed og for dannelsen af ​​hjernen i fosteret.

Til pleje

Folinsyre, det er også vitamin B9, er nyttigt ikke kun i svangerskabsperioden, men også under amning. Det forbedrer moderens tilstand:

● hjælper med at håndtere postpartum depression og stress

● lindrer følelsen af ​​døsighed og angreb af apati

● er en fremragende forebyggelse af udviklingen af ​​anæmi.

Vitamin B9 med modermælken ind i barnets krop, og derved blive en normal nervesystem, forhindrer udviklingen af ​​mulige psyko-emotionelle lidelser og sygdomme som megaloblastisk anæmi. Særligt vigtigt er folinsyre for den nyfødte, hvis moderen havde et underskud under graviditeten.

D-vitamin er nyttig til pleje mor og hendes baby for at forbedre tilstanden af ​​knogler, negle og hår. Dette er især vigtigt for en kvinde, da under amning er det meste af vitaminer og næringsstoffer givet til en baby med mælk.

Mætning af fedtsyrer af solsikkefrø give kroppen med mor og barn den normale udveksling af fedtstoffer, reducerer risikoen for kardiovaskulær sygdom og aterosklerose.

Ifølge indholdet af kaliumfrø, taber lige bananer. Stoffet er især nyttigt for den fremtidige baby, der har en positiv indvirkning på udviklingen af ​​muskler.

Er det muligt at spise solsikkefrø gravid og amme: hvad kan det true

gravid

For at drage fordel af kvinden er kun 100 g tørrede solsikkefrø tilstrækkelige. Overdreven brug truer med forstyrrelser i mave-tarmkanalen, ledsaget af smertefuld hævelse og kramper i maven.

Det er værd at huske, at frø er et meget højt kalorieindhold. Et lille glas indeholder 500 kcal. De, der går op i vægt, kan kontraindiceres i brugen af ​​frø for at undgå over-norm sæt.

Det anbefales ikke at gnave frø med tænder. Under graviditeten, når hele styrken af ​​kvindens krop er kastet på udviklingen og vedligeholdelsen af ​​barnets normale funktion, svækkes tandemaljen. Det kan let blive skadet af solsikkefrø.

Dem, der spiser solsikkefrø for at slippe af med kvalme, skal du være forsigtig. Dette produkt forsinker acetone i kroppen, hvilket kan være skadeligt, især ved alvorlig toksæmi.

Hvis før graviditeten kvinden ikke var glad for solsikkefrø, så er det værd at begynde at gnave dem med et minimumsbeløb. På grund af omstruktureringen kan kroppen give en reaktion på produktet i form af en allergi, hvilket absolut ikke er ønskeligt, især i første trimester.

amning

Enhver mor ved, at det under lactationperioden er særligt vigtigt at overvåge din kost. Hvert nyt produkt begynder at blive introduceret i mindste mængder. I tilfælde af allergi og andre lidelser i barnet, bør du fjerne produktet fra brug.

Frø er ingen undtagelse. Udover en allergisk reaktion kan de forårsage en nyfødt at opblive og kolik, som alle mødre er så bange for. Hvis selv efter en lille mængde spist frø, er barnets tilstand blevet forværret, det er værd at opgive din vane i et stykke tid.

Er det muligt at spise solsikkefrø gravid og pleje: vi fjerner myten

Næsten alle fra barndommen mener, at appendicitis er direkte relateret til solsikkefrøene. De fleste slægtninge til den ældre generation, ser en gravid kvinde med frø, tag fat i hjertet. Faktisk har det længe været videnskabeligt bevist, at brugen af ​​dette produkt ikke har noget at gøre med udseende af appendicitis. Det eneste der kan provokere det (og meget indirekte) er skindene. En mands mave fordøjer bare ikke.

Gravid og pleje bør nøje overveje valg af frø. Den ideelle løsning – deres selvtørrende. I de købte frø kan producenter tilføje forskellige stoffer, der er uønskede for barnet. Et godt vasket, tørret og skrællet og skrællet frø i små mængder vil kun være til gavn.

Kan jeg spise gravid og ammende frø? Ja, fordi de er et rigtigt lagerhus af næringsstoffer og vitaminer. Desuden er det bevist, at selve processen med deres afskalning sætter på en positiv måde, hæver stemningen og hjælper med at klare stress. Men fremtid og ny mor er det værd at huske på, at alt er godt i moderation!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2