Fødsel derhjemme. Hjemmefødsler er farlige.

Udtrykket “fødsel derhjemme” lyder latterligt, fjollet, ikke alvorligt, ekstremt.

Hvorfor foretrækker nogle kvinder i øjeblikket denne form for fødsel? Hvorfor ønsker de at føde hjemme? Her er hovedårsagerne til, at kvinder tør at føde hjemme:

1. Mit hus er min fæstning. Derhjemme ingen vil fornærme, indfødte vægge vil give styrke, vil redde fra problemer.

2. Ved siden af ​​hendes mand, min støtte og støtte. Barnet vil se faren lige efter fødslen, og det er meget vigtigt.

3. Boligforholdene er de mest komfortable, husene er hyggelige og varme.

4. Fri adfærd. I hjemmet kan jeg opføre mig som jeg vil, ingen vil se skøn på mig.

5. Jeg kan føde på badeværelset eller i poolen, det gør ikke så meget ondt.

6. I nærheden af ​​min private fødselslærer. Lægen er altid hos mig, ikke for et øjeblik gør mig ikke ude af syne.

Alle ovenstående udsagn er intet andet end misforståelser, disinformation, resultatet af panikfrygt i selve slægternes kvinder.

Lad os diskutere årsagerne til punkterne:

1. Du har ikke noget hjem afdelingen for voksne og pædiatriske intensiv pleje, som i tilfælde noget går galt, kan det spare dig og dit barn liv. Huset slapper af, og under arbejdet er det vigtigt at koncentrere sig og arbejde. I barselhjemmet synes ingen selv at fornærme dig. Empatisk, forståelse sygeplejersker, læger og jordemødre vil holde øje for dig at følge, opmuntre, og nogle gange misbrug, så du ikke glemmer at forstå, at positiv levering afhænger hovedsageligt af dig.

2. På mange moderskabssygehuse er der et program “Familiefødsel”. Hvis du ønsker det, var manden nær ved et så vigtigt øjeblik for jer begge, så er der ingen forhindringer for det. Og der er en fornøjelse billigere end fødslen derhjemme.

3. Moderne barselssygehuse er mere komfortable. Hyggeligt, rent, varmt og i prænatal, og i den generiske og postpartum blok. Til din komfortabel lænestol-transformer til levering, jacuzzi, fitball og meget mere. Selvfølgelig skal du betale for nemheds skyld, men igen koster det mindre end hjemmefødsler.

4. Og hvad er værre på hospitalet? Under kampene skal du gøre hvad du vil – dans, syng, råbe og lege – personale i barselshospitalet vil ikke blive overrasket.

5. Som det blev sagt før, er der et jacuzzi med hydromassage i komfortrummet, og dette er ikke et bad for dig.

6. Du kan vælge ethvert barsels hospital og enhver læge, forud kontrakt med lægeaftalen. Så snart du har vand tilbage, eller kampene begynder, er alt du skal gøre at ringe til din egen kvalificerede fødselslæge. Fødsler fra dig bliver nøjagtigt den person, som du har indgået kontrakt med. Den samme læge vil observere dig fra den 36. uge af graviditeten og inden for en måned efter fødslen. Og selvlærte obstetrikere, der arbejder hjemme, bør ikke stole på.

7. At spise under arbejdskraft er strengt ikke anbefalet. At drikke til dig og på hospitalet vil være tilladt, samt tage et bad og sove.

Og nu om de problemer, der venter på dig, hvis du ikke føder i det statslige barselshjem:

1. Der er ingen professionelt udstyr, der er ingen børn læge – så er der ingen ordentlig pleje for barnet i den første, den vigtigste øjeblikke / dage af sit liv, er der ingen konklusion om status for baby lægerne: højde, vægt, hovedomkreds, abdominal Apgardu indikatorer -, som er opført på valutakortet. Uden disse signifikante tal er yderligere undersøgelse af barnet svært.

2. Visse vaccinationer sker i de første par timer i livet. Alle på hospitalet gør tre vaccinationer. Selvfølgelig vil du være i stand til at gøre disse vacciner i børns klinik, men ikke før barnet var en måned, nogle gange tre måneder. Men der er ingen garanti for, at barnet i løbet af denne periode ikke bliver syg af, hvad vaccinationen sker på barselshospitalet. Behandling, som det er kendt, er altid vanskeligere end forebyggelse.

3. Absolut hvad du har problemer med registrering af barnet: en fødselsattest, forsikring, barselsdagpenge, en opholdstilladelse. Selvom barnet blev født på hospitalet, skal du bruge meget tid og energi til at løse disse problemer. Og hvis huset, eller endda i en ambulance, er det nødvendigt at få den uendelig tålmodighed til alle de ansatte i offentlige institutioner i en rolig stemme at forklare, hvorfor det skete, og ikke på anden måde, og selv bevise, at barnet er dit.

Må ikke føde hjemme. Udrætt ikke dit liv og livet for din søn eller datter. Opret ikke unødvendige problemer. Spild ikke penge.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 18 =