Er det muligt at jordbær gravid - hvorfor ikke? Hvor meget, hvor ofte og i almindelighed er det muligt at spise jordbær under graviditeten?

For mange af os er jordbær forbundet med sommeren med den duftende duft af friske enge og lækre bær. Det er ikke underligt, at piger, der forventer en baby, ofte vil have jordbær, fordi selv en ikke-gravid person ved omtale af denne bær straks drooler. Mange fremtidige mødre stoppes af spørgsmålet om, om det er muligt at spise jordbær under graviditeten, om denne bær er farlig for dem og det ufødte barn, om det vil forårsage en allergisk reaktion, kløe og rødme.

Jordbær under graviditet: gavn eller skade

Jordbær er et lagerhus af vitaminer og mineraler. Den indeholder en retina, der er nyttig til fordøjelsen, vitaminer af alle grupper C, K, B, kalium, mangan, folinsyre, salicylsyreester, kobber, magnesium, jern. Det er på grund af tilstedeværelsen af ​​jern, at denne bær tager først og fremmest blandt alle bær og frugter. Ud over C-vitamin er det endnu mere i jordbær end i citrusfrugter. Derfor menes det, at fremtidige mødre og deres ufødte babyer denne bær går til gode.

Ud over bær kan du spise jordbær blade. De er især nyttige for dem, der lider af anæmi. Desuden vil afkogningen af ​​bladene hjælpe med at genoprette styrken, styrke immuniteten, roe ned i nervesystemet, der er gået ned under graviditeten og hjælpe med søvnløshed. En anden måde at bruge en afkogning af jordbær på er at skylle din mund. Dette hjælper med at slippe af med stomatitis, gingivitis. Mange lægemidler indeholder jordbær eller hendes blade. De har sårheling og antiseptiske egenskaber, der virker vel på blodsammensætning og metabolisme, sænker hudens aldringsproces. Derudover er jordbær en fremragende forebyggelse mod kræft. Generelt er jordbær en nyttig bær, uden tvivl.

En anden ting, individuel intolerance. Hver person har forskellige reaktioner på alle fødevarer. Derfor, hvis moderen er allergisk over for jordbær, er det bedre under graviditeten, og efter det, at afholde sig fra at spise jordbær. Mange læger mener, at allergener, som er i jordbærbær, kan neutraliseres. For at gøre dette skal du blot blande jordbær med mælk. Denne mærkelige cocktail er både lækker og sund.

Under graviditeten ændres den hormonelle baggrund af en kvinde, hvilket fører til en ændring i smag præferencer og konsekvenser. Det er bedre at spise nogle bær og se om udslætet ikke udhældes, hvis kløen kommer frem. Hvis kroppen reagerer normalt, kan du sikkert spise din jordbær. Det er kun ønskeligt at kontrollere mængden af ​​de bær, der skal spises, ikke spis den med kilo.

Desuden rådgiver mange læger at spise jordbær ikke kun i frisk form. Fra bær og blade af jordbær kan du lave te, og jordbær og frisk mælk vil helt erstatte butiks yoghurt.

Kontraindiceret i jordbær te de piger, der er i fare for livmoderhalsens blodtryk og truslen om ophør af graviditet. Det menes at jordbær te kan øge sammentrækningen af ​​livmoderens muskler, så det er bedre ikke at tage risici.

Du kan ikke spise jordbær og kvinder, der lider af pancreatitis, dem med mave eller tarm problem, en galdeblære.

Er det muligt at jordbær gravid: hvor meget og hvordan er det

De siger, at Gud beskytter de efterladte. Derfor er selv de, der ikke har kontraindikationer til at spise jordbær, det værd at kigge nærmere på denne bær. Jordbær kan spises i små mængder under hele graviditeten, men her er et par dage før fødsel er bedre at afholde sig fra det. Ellers kan det nyfødte barn have udslæt eller rødme, som da er meget vanskeligt at helbrede.

På dagen bør den fremtidige mor ikke spise mere end 80 gram af denne bær. Det kan spises frisk, som en cocktail, mors, med is og i form af syltetøj. Opskrifter til desserter og jordbær er mange. Det er også at foretrække at ikke spise bær hver dag. Det er bedre at lave en jordbær sjælden, men sådan en efterlengtet glæde. Husk altid følelsen af ​​proportioner!

Glem ikke, at det i hvert fald ikke er nødvendigt at spise en bær, der købes på markedet. Det er ønskeligt, at du er sikker på, at jordbær er frisk, voksede i et rent og ukontamineret miljø og blev indsamlet af rene mennesker. Det er bedre at spørge familie og venner at samle det i deres senge.

Jordbær under graviditet: opskrifter til forberedelse af desserter til forventede mødre

Det menes at det er bedst at bruge gravide kvinder ikke friske jordbær og desserter fra det eller drikkevarer. Der er mange opskrifter. Blandt dem er der især nyttigt og velsmagende.

En uforglemmelig smag har en sherbet af jordbær. Han vil blive værdsat af fremtidige mødre og vil blive brugt til sine børn. Det er ret nemt at forberede, at bærene bruges som et minimum. Prøv ikke at bruge jordbær mere end muligt i henhold til opskriften, afhængig af sherbets smag og aroma.

ingredienser:

• et glas jordbær

• et par glas ryazhenka

• et glas sukker

• vanillin

• Et par blade af mynte

fremstilling:

Skyl og pluk jordbær, tør det på en ævlehåndklæde.

Grind bærene i en blender indtil mashed.

Tilsæt det en fermenteret kvinde, vanillin. Stir. Hæld sukker i massen og slå med en blander. Garnér med mynte.

Lad i en time i køleskabet, og læg den i en beholder i fryseren.

En anden vidunderlig opskrift på jordbær er kompot for vinteren. Du kan nyde dem ikke kun om sommeren, men også i den kolde årstid. Egnet og som en supplerende mad til babyen. Selvfølgelig, hvis barnet ikke er modtageligt for allergier over for denne bær.

ingredienser:

• Et par glas jordbær

• et halvt kilo sukker

• en liter vand

fremstilling:

Skyl og pluk bær af jordbær, tør dem.

Stænk bærene med sukker, varm lidt og lad det gå i et par timer.

Derefter afløb sirupen, spred jordbærene i dåser og fyld med varm sukker sirup. Pasteurize i en halv time, rull op med låg og pak det i et varmt tæppe.

Efter at bankerne har afkølet, kan du sænke dem ind i kælderen.

Mange fremtidige mødre vil være tilfredse med en delikat soufflé af jordbær. Bær der er ikke så mange, så du kan ikke være bange for allergier eller udslæt.

ingredienser:

• Et par skeer af kakao

• et glas jordbær

• fem proteiner

• en skefuld gelatine

• et halvt glas vand

• 4 pakker citronsyre

• En halv pak smør

fremstilling:

Gelatine fortyndes i vand og forlade i en halv time.

Skyl jordbærene og tør dem, knus dem med en blender indtil glat.

Bland gelatine med jordbærpuré, tilsæt sukker, bland og varm godt, indtil sukker bliver til sirup.

Pisk de hvide med sukker og citronsyre. Skal få et fast skum. Hæld forsigtigt vores jordbærsirup med gelatine. Tilsæt smørret og visp i yderligere 10 minutter.

Den resulterende masse nedbrydes i forme og sendes til køleskabet i 3 timer.

Når formen er frosset, kan du drysse vores kakao soufflé eller rulle den i den. Det viser sig en slags slik med jordbærfyldning.

Husk målingen i bær. Brug ikke desserter og syltetøj fra jordbær i liter og tons kun fordi i øjeblikket du ville have spist en jordbær elefant. Bedre tre til fire gange om ugen for at spise lidt, men du vil være sikker på, at dette ikke vil påvirke dit helbred eller din fremtidige sønns eller datters sundhed.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3