Betydningen af ​​navnet Varvara

Ordet Varvara er i overensstemmelse med den betydning, der kendetegner dette navn. Det kom til os fra det antikke græske sprog. I de dage blev de kaldt udlændinge. I den bogstavelige oversættelse af “Varvara” – “barbar, savage.”

Da der i tiden for det antikke Grækenland ofte opstod krige, var det nødvendigt at støde konstant sammen med udlændinge og udlændinge. I Rusland har “Varvara” en ædel farve. Dette er et af de gamle navne, som sorthårede piger blev kaldt (oftest). Varvara er heroinen af ​​russiske folkesagner, der besidder magiske evner og utrolig skønhed. Selvom hun bestemt ikke er fra de russiske lande.

Varvara – karaktertræk

Varvara er en ekstraordinær person. Hendes barndom er skarp. Hun er ressourcefuld og aktiv. Hun vil ikke sidde stille og vente tålmodigt på sin mor. Varka har brug for øjne og øjne. Det er så fleksibelt, at de omgivende mennesker simpelthen forundrer sig over sin uigenkaldelige energi.

I ungdomsåret kan Barbara medbringe forældrene mange problemer. Men alt, hvad der skal gøres for hende, er ikke fra det onde. På denne måde lærer Varvara verden omkring sig selv. Prøvnings- og fejlmetoden er den hyppigst praktiserede mulighed for at nå målet. Varvara er nysgerrig og nysgerrig. Og dette naturlige ønske om viden involverer ofte det i problemer. Selv om der ikke sker noget alvorligt for hende, fordi hendes charme bogstaveligt kan “ødelægge” enhver situation.

Varvara er en kreativ og kompetent person. Det er bedst for hende at arbejde i sfæren, hvor hendes fantasi er ubegrænset. Varvara kan blive en fremragende skuespillerinde eller lærer for kunst. Det vigtigste er frihed til kreativitet.

I forhold til mænd kommer Barbara ofte let. Men alt dette igen, fra ønsket om at lære mere om repræsentanter for det modsatte køn. Kun på denne måde vil hun kunne finde hendes eneste, med hvem hun vil være for resten af ​​hendes dage.

Varvara – navn kompatibilitet

Varvara vil ikke have et hurtigt ægteskab. Hun er så impulsiv, at hun vokser lidt sent i en alder af tredive. Og indtil denne alder er hun nedsænket i kreative sysler med flygtige lidenskaber og kærlighedsaffære.

Varvara vil være tilfreds med den staid og judicious Varvara, Igor, Constantine eller Vladimir. Varvaras ægteskab med Alexander, Boris eller Sergey er ikke ønskeligt.

Varvara – berømte mennesker, der bar dette navn

Varvara er et scenenavn for den populære russiske sanger Elena Susova.

Varvara Radziwill (16. århundrede) – hendes mand var kongen i Litauen og Polen Sigismund II August.

Barbara (Polsk version af navnet) Brylska er en skuespillerinde med hovedrollen i filmen “The Irony of Fate” eller med let damp! “.

Varvara – interessante fakta om navnet

I filmen “The Irony of Fate, eller med let damp!” Den polske skuespillerinde Barbara Brylska talte i sin egen stemme. Det blev dubbet af Valentina Talyzina, som også spillede rollen som Nadines kæreste i filmen. Alle sangene blev udført af Alla Pugacheva selv. Ingen forventer en sådan popularitet af billedet, og jo mere uventede var tildelingen af ​​den polske skuespillerinde statsprisen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 50