Betydning af navnet Ivan

Ivan – Dette er det hebraiske navn og er den russiske form af det bibliske navn John, som betyder “Guds nåde”. Siden oldtiden til denne dag, Ivan – dette er det mest populære mandlige navn, som det kan siges, er blevet et symbol på det russiske folk.

Ivan’s navn er ikke helt så entydigt som det kan synes. Det er indlejret hele ideen om det russiske folk, fordi så mange gik videre på Rus Ivanov. Ivan’s magt er en stor indre magt.

Ivan – karaktertræk

Ivan er det mest russiske navn blandt alle navne. Det absorberede det mest modstridende og meningsfuldt.

Den positive karaktertræk af navnet: – stor viljestyrke;
– åbenhed;
– god;
– en følelse af medfølelse;
– engagement;
– retfærdighed;
– dom;
– ansvar;
– hurtig reaktion;
– evnen til at gå til slutningen;
– stor hengivenhed.

Negative karaktertræk af navnet: – stærk troværdighed;
– ubeslutsomhed;
– ikke evnen til at gå på kompromis
– snedig;
– uhæmmet raseri.

Ejeren af ​​navnet Ivan kan vise sig at være en støjende bastard, så han kan dele en dreng. Men i hvert fald vil de have større viljestyrke, oprigtighed og større hengivenhed. Ivan er bredden af ​​den russiske natur!

Ivan – navn kompatibilitet

Ivan er en fremragende familie mand, men den pige, der vil forbinde hendes liv med Ivan, bør huske på, at hendes liv vil være lidt hensynsløst, da dørene til Ivan’s hus altid er åbne for alle sine venner og familie. Ivan er en trofast og kærlig mand og far, der ikke værner om sin sjæl i sine børn, som han altid er meget glad over for sine børn. Ofte har Ivanov to ægteskaber i sit liv. Hvad Ivan aldrig kan tilgive nogen for, er forræderi. Det er svindel af en elsket (kone, ven) og kan bryde en stærk Ivan.

Ivan’s heldige ægteskab venter med ejeren af ​​navnet: Alla, Alevtina, Valentina, Glafira, Daria, Ekaterina, Zoya, Irina, Kærlighed, Maria.

Forbindelserne med Antonina, Varya, Lena, Larisa, Maya er måske ikke gunstige. Håber, Emma, ​​Rom.

Ivan og Mary er nok en ideel kombination, eller måske bare en russisk tro.

Ivan – berømte mennesker, der bar dette navn

– Aksakov, Aivazovsky, Bunin Babushkin, Bagranyan, Vazov, Ivan Gontjarov, Demidov, Dolgorukov, Efremov, Kozhedub, Konev, Krylov, Michurin, Panfilov, Turgenjev, Tsvetayev Chernyakhovsky, Shmelev, Shishkin … Selvfølgelig er dette ikke en komplet en liste over berømte russiske folk, der bærer dette navn, han vil ikke liste.

Ivan – interessante fakta om navnet

– Diminutiv form af navnet Ivan: Vanya, Vanechka, Vanyusha
– Ivan har det største antal hellige lånere
– Zadikalnost navn – Skytten
– Planeten er skyderen – solen
– Glade farver: hvid, blå, rød, orange
– Stone maskot – diamant
– Beast – mariehøne
– Goddag – Onsdag, Fredag.

Det var russiske Ivan viet mange oder, sange, digte, eventyr, epos, hvor Ivan forekommer stærk, stædig, trofast, smuk mand med et stort hjerte. Derfor er navnet Ivan den personificering af en rigtig russisk person.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2