Havregryn kost er en detaljeret beskrivelse og nyttige råd. Anmeldelser af havregryn kost og eksempler på opskrifter.

Havregryn kost – beskrivelse og generelle principper

Dette er det mest sparsomme kalorieindhold, der ikke har nogen begrænsninger, ifølge diætister og deres patienter, der med hendes hjælp har nået perfektionstal.

Denne diæt har en foryngende effekt, anbefales det som en forebyggende foranstaltning tendensen til at stige temmelig alvorlige sygdomme, såsom gastritis, mavesår, osv Havregryn kost – det universelle, kan det bruges af folk i alle aldre, med eventuelle patologier og fødsel klasser ..

Havregryn kost – hvilke fødevarer kan forbruges

For at bruge som muligt, i virkeligheden, er baseret på den type kost er meget grød og rå frugt, bær, grøntsager, honning, nødder, tørret frugt og fedtfattig yoghurt.

Fluid du har brug for at drikke en masse – op til 1,5-2 liter pr dag (enten rent vand eller grøn te), observere den regel, der hedder, at det er nødvendigt kun at bruge før måltider og i intet tilfælde ikke drikker grød, er det nødvendigt at opretholde mindst en halv time

Havregryn kost – hvilke fødevarer kan ikke indtages

Det er strengt forbudt at spise sukker og salt. Du bør også undgå bananer, persimmoner, druer og kartofler.

Havregryngrød koger kun på vandet, uden mælk og nogen form for olie, fordi kombinationen af ​​protein og kulhydratprodukter reducerer processen med fordøjelse af mad samt mavens arbejde.

Havregryn kost – eksempler på menuer

Havregryn mono

Det er kortvarigt (3-5 dage) og henviser til de nemmeste måder at reducere vægt på. Når det observeres, kan kun havregryn spises. I en dag har du brug for fem gange at spise havregryn, hvoraf dele ikke må være mere end 250 gram. Denne strenge kost anbefales ikke i mere end fem dage, da det i fremtiden ikke er den bedste måde at påvirke dit helbred på.

I fem dage kan monodiet tabe op til fem kilo overskydende vægt. Gentag det tillades ikke oftere end en gang hver 6. måned og reparer resultatet ved hjælp af losningsdage – hver tredje uge. Det skal huskes, at monodiet ikke er den bedste og mest effektive metode til at tabe sig.

Det er bedst egnet til dem, der har brug for hurtigt at bringe deres krop i orden (før brylluppet, fødselsdagen eller starten af ​​ferien).

Frugt og havregryn kost

Dette er en favorit søde tand kost, fordi du kan bruge tørret og frisk frugt. Mad bør tages for en dag fem gange hver 3. time.

I havregryn kan du tilføje blommer, kiwi, pærer, æbler og forskellige bær. Fra tørrede frugter skal du give præferencer til rosiner, tørrede abrikoser, æbler og svesker. Mængden af ​​grød i en portion må ikke være mere end 250 gram + 100 gram tørrede frugter (afhængigt af kalorieniveau). Havregryngrød kan sprøjtes med nødder (gram 50) og sødes med honning (2 teskefulde.).

Grød skal spises tre gange om dagen (til basale måltider), og i resten af ​​tiden – kun frugt, hvis del ikke må være mere end 300 gram. Hvis du beslutter dig for en anden morgenmad eller en mellemmorgen snack for at spise tørrede frugter, så skal deres vægt pr. Portion være ca. 100 gram, da de er for høje i kalorier.

Da en sådan diæt er mere forskelligartet, kan den observeres i længere tid – op til 2 uger. I løbet af denne tid kan du tabe fra fem til ti kilo i vægt. Alt afhænger af den indledende tærskel for fedtindskud og de individuelle egenskaber hos den enkelte organisme.

Havregryn kost med grøntsager

I lighed med frugt er der kun her fokus på at spise grøntsager. Ud over havregryn kan du spise agurker, zucchini, tomater, aubergine, paprika, asparges og grønne. Nogle af dem bør ikke bruges rå.

Asparges, auberginer og zucchini bages i ovnen eller koges til et par. Hvis de er stegte i olie, så vil dette ikke længere betragtes som en kostbar. Du kan også tilberede en række salater, men i stedet for tankning skal du bruge citronsaft og olivenolie.

Alt er det samme som en frugt kost. Tre gange om dagen – havregryn med grøntsager, og resten af ​​måltiderne til at fylde med grøntsagssalater. Det antages, at den meget effektive havregrynsdie blev opfundet af franskmændene, der ved rette har længe været kendt som ægte skønhedseksperter og eksperter på modeområdet.

Rensning havregryn kost

Når hovedmålet ikke er at tabe sig, men for at rense kroppen, så kan du udføre et kursus af en sådan kost. Når det er iagttaget, tilpasses fordøjelseskanals arbejde, og akkumulerede slagter fjernes.

Morgenen skal starte med et glas mineralvand uden gas eller en kop grøn te uden sukker. Efter en halv time kan du spise 250 gram havregryn. Den anden morgenmad består af grøntsagssalat eller simpelthen frugt og frokost – i proteinfødevarer (magert fisk eller magert kød). Snack indeholder et par æbler eller en kop yoghurt og aftensmad – en anden del af havregryn.

Kost giver mulighed for at bruge en bred vifte af fødevarer, det vil sige det er så afbalanceret som muligt. Forbudt dåse- og melprodukter samt slik. Hvis uden en sød uudholdelig, så kan du medtage i hjemmelavet syltetøj, honning, nødder, frugt (frisk og tørret).

“Sitting” på rensning af havre kost kan være op til en måned. På trods af at det ikke er målrettet mod vægttab, sker det stadig, hvilket igen viser sin effektivitet.

Havregryn kost – nyttige råd og feedback

Havregryn er rig nok til at spore, men gastroenterologer advare om sine ubalancer, og dermed kontraindikationer ikke kun for den fulde, men også folk, der lider af forstoppelse. Derfor ved denne lejlighed ikke kan undgås forudgående høring af gastroenterolog, endokrinolog, ernæringsforsker og andre specialister. Med stabil forstoppelse, der opstår under “siddende” på havregrynsdiet, skal du bruge svesker.

Før du begynder havregryn kost, skal du rense hele kroppen med ris: om natten hæld 4 bord. loger. denne korn med en liter vand. Om morgenen, kog, så i sidste ende kom ud en masse, der minder om gelé. Hun har brug for at drikke hele vejen, og i løbet af de næste fem timer tager man ikke noget til mad. Så fortsætter maden, men fem timer før du går i seng – stop med at spise og drikke kun vand. Der findes en række fødevarer på denne dag, idet man kun undgår mel, sød og fed.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1