Sandra Bullock - életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Sandra Bullock (Sandra Bullock) – amerikai színésznő, aki a Hollywood egyik legjobban fizetett és népszerű “csillaga” közé tartozik. Saját gyártója a Fortis Films és a Bist bisztró. A rangos “Golden Globe” és “Oscar” díjak tulajdonosai.

Sandra Bullock született Arlingtonban, Washingtonban, 1964-ben, július 26-án. Egy időben Sandra egy interjúban újságíróknak hívott néhány különböző időpontot, így a színésznő korának nem kell teljesen megmondani. Gyermekként Sandra sokat utazott, a család többször Európából Amerikába költözött. A jövőbeli “édesanyja” Helga Meyer híres operaénekes, John Bullock apa énekelt. Természetesen a család kreatív környezete érintette Sandrát. A lány azonban nem akart kategorikusan részt venni a klasszikus zeneben.

A gimnázium elvégzése után Bullock úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásra hárul. A lány elhalad a vizsgákon és belép a Kelet-Karolinai Egyetemen. Egy idő után Sandra megpróbálja megérteni, hogy az ügyvédi hivatás nem az övé. Bullock New Yorkba költözik, aki álmodik, hogy modell vagy stewardess lesz. A jövő színésznő pincérnőként dolgozott éttermekben és olcsó éttermekben. Végül, miután felhalmozta a pénzt, Sandra belépett színpadi tanfolyamokba.

Sandra Bullock – egy csodálatos karrier kezdete

Először is kisebb szerepet játszottak a “Out-of-Broadway” produkciókban, ami segített a fiatal színésznőnek a filmkritikusok figyelmét felhívni. Sandrát észrevették és elkezdték meghívni a tévésorozatot. Az első komoly munka, Bullock szerepet játszott a “Working Girl” vígjátékban (1990). És csak három év alatt kezdett komolyan venni az elején a színésznő.

Ebben az időszakban Sandra öt filmben szerepelt, beleértve a “Destroyer” -et Sylvester Stallone-val. Ennek a szerepnek a Bullockot választották több száz pályázó személyesen híres Slai-tól. A 90 éves, Sandra játszotta a meglehetősen jól ismert festmény, „Elixir of Love No. 9”, „Amit szerelemnek hívnak” és a „Küzdelem a Ernest Hemingway”, ahol Bullock volt szerencsém játszani Shirley MacLaine.

Sandra Bullock – egyre népszerűbb

A valódi hírnév Sandra hozta Jan De Bont “Speed” képét. Egy ilyen “csillaggal” együtt dolgozva, mint Keanu Reeves, azonnal világszínvonalúvá tette a színésznőt. Az igazgatók elképzelésének megfelelően a közönségnek a Reeves által előadott félelmet nem ismerő rendőrt kellett lehallgatni. És kiderült, hogy a közönség szimpatikusabb a bányász busz mögötti bátor lánynál.

A “Speed” szerepében Bullock számos különböző díjat és díjat kapott, az év legjobb színésznője volt (műfaj – akciófilm). Sandra ragyogó munkája felkeltette a hollywoodi producerek és rendezők figyelmét. A következő években a színésznő a “Network”, “Time to kill” című akciófilmeket ragyogja, majd komoly dramatikus filmekben szerepelt: “Alvás közben” és “Szerelemben és háborúban”.

Sandra Bullock – a legjelentősebb szerepet

1997-ben Sandra Bullock szerepelt a “Speed” folytatásában, azonban a “Speed-2” az év legnagyobb pénzügyi kudarca lett. A színésznő úgy dönt, hogy karrierjét vígjátékokra összpontosítja, és ezt teszi. Megemlíthetjük a 90-es évek “The Power of Nature” című csodálatos filmjeit Ben Affleck, “28 Days”, “Practical Magic” című műveivel.

Kétségtelen siker volt a 2000-es kép “Miss Congeniality”. A film körülbelül kétszázmillió dollárt gyűjtött a box-irodában, és Sandrát a Golden Globe-ra jelölték. A kritikusok nagyra értékelték a bullock játékot a “Collision” című interracial drámában (2005). A film számos díjat kapott a filmvetítéseken, és nagy sikert aratott. Az utóbbi időben az alkotások Sandra Bullock Különösen emlékszem a festmény „The Blind Side” (2009) és a „Rém hangosan és irtó közel” (2011).

Sandra Bullock – személyes élet

20 éves korában Sandra Bullock feleségül vette Jean-Michel Vincentt, de a házasság hamar felbomlott. Sandra nem nagyon hajlandó beszélni erről a riporterekkel. Ezt követően a hollywoodi szépség számos regényt tartalmazott a volt szeretett színésznők között – Matthew McConaughey színészek, Tate Donovan, Ryan Gosling, Keanu Reeves.

2005-ben Sandra feleségül vette a rockzót Jesse James-et. Úgy tűnik, elég boldog házasság, azonban öt évvel később a házaspár felbomlott Jesse házasságtörés miatt. 2010-ben a színésznő elfogadott egy gyermeket, régóta álmodott egy kisbabáról, és most teljesen boldog. Amint azt a “sárga” sajtó, hamarosan kis Lajos lesz testvére (Sandra tervezi, hogy fogadjon el egy második gyermeket).

Sandra Bullock – érdekes tények

  • Sandra Bullock – az első színésznő, aki egy napon “Oscar” -ot és “Arany Málnát” kap.
  • Bullocknak ​​van egy személyes Csillagja (6801) a Hollywood Walk of Fame-n.
  • Bullock volt a “The Runaway Bride” című filmben.
  • A színésznő allergiás a lovakra.

Sandra Bullock – a mai nap

Talán Sandra Bullock a legvilágosabb hollywoodi színésznő: néhányan őszintén csodálják őt, mások azt állítják, hogy nem tudja, hogyan kell játszani egyáltalán. És mégis, Sandra személyre szabott egy önzetlen és törékeny lányt, aki nem szokványos és élénk gondolkodású. Nem csak szerepét játssza – ő él. 2012 novemberében az utolsó film világpremierje a csodálatos színésznő részvételével – egy fantasztikus thriller “Gravitation” tervezett.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 74