Ryan Reynolds - életrajz, karrier, személyes élet, érdekes tények, hírek

Ryan Reynolds (Ryan Reynolds) 1976. október 23-án született Vancouverben. Apja, egy nyugalmazott kanadai rendőrség lovas rendőr és anyja, kiskereskedelmi értékesítője távol áll a művészeti világtól, de gyermekkorától kezdve a fiú álmodott arról, hogy híres színész lesz.

Az iskolában, a fickó és barátai összegyűltek egy “Yellow Snow” nevű komédia zenekarra. A szülők és a testvérek fantáziát és különcnek tekintették Ryan-ot, de a jövő színész makacsul elment az álmaihoz. 1994-ben Ryan befejezte tanulmányait a Kittilano High School-ban, és belépett a rangos Kwantlen Egyetem Főiskolába.

Ryan Reynolds – egy csillagmûvészet kezdete

Még a fiatal Reynolds “felgyújtott” a népszerű kanadai tinédzser TV-sorozat “tizenöt”. A szerepe kicsi volt, de a tudás, a kellemes megjelenés és a humoros humorérzék, Ryan tették a munkájukat: sikerült vonzó képet alkotni, vicces és ironikus.

Nem csoda, hogy az első színész számos meghívást kapott az igazgatóktól. A tizenöt éveseket Ordinary Magic (1993), Odyssey (1992-1994), My Name Is Keith követte. Ryan szerette a lövést, és a siker által inspirált, mindig meglepte a nézőket egy jó játékkal. Rövid idő alatt számos népszerű műfajban próbálta meg a kezét, és mindig nagy öröm volt a munkából.

Ryan Reynolds – egyre népszerűbb

Hamarosan az alacsony költségvetésű szappanoperákat helyettesítették: “Trump kártyák” (2006), “Friends of the President” (1999), “Fireflies in the Garden” (2008), “Klinika”. A filmkritikusok és a nézők ésszerűen elkezdték hinni, hogy Ryan Reynolds egyetlen jelenléte a filmben a film készpénzzel és népszerűségével jár.

Ryan Reynolds – a legjelentősebb szerepet

Összesen a Reynolds 32 filmfilmje. Különösen népszerű volt a színész a “felek királya” (2002) megjelenése után. A filmkritikusok nagyra értékelték Ryan munkáját, amely a Hollywood leghíresebb sztárjaival hasonlította össze. Ryan teljesen más műfajokban próbálkozott. Nagyon érdekes filmekben játszik szerepet egy izgalmas történettel. Ez a fajta munka lehet nevezni a film “Penge, Trinity”. A színész briliánsan megtestesítette a képernyőn a Hannibal King képét. Ez a szerep más volt a Reynolds projektektől, mivel a színésznek jó fizikai adatokat kellett mutatnia, amelyet az apjától kapott – volt rendőr és egy boxer. 2011-ben két film volt a Reynolds-val – “Change” és “Green Lantern”, ami a színész munkájában leginkább látható volt.

Ryan Reynolds – személyes élet

Ryan személyes életét nem nevezhetjük instabilnak és zavarosnak. Első nagy szenvedélye Rachel Lee Cook volt. Ezzel a színésznővel Reynolds több mint egy éve találkozott. A következő nagy szerelmi színész volt Alanis Morissette. A páros csaknem öt évig tartott, azonban az elkötelezettség 2004-ben történt bejelentése után felbomlottak. 2008. május 5-én Ryan Reynolds feleségül vette Scarlett Johansson színésznőt. Az esküvő Vancouver közelében, Tofino-ban történt. De két évvel később a szerelmesek elváltak. Az újságírók Reynoldsnak számos nagyszerű regényt tulajdonítanak, és most a színész találkozik a népszerű színésznővel, a Blake Lively-tel (Blake Lively), amely a közönség számára ismert a “Gossip Girl” című TV-sorozaton.

Ryan Reynolds – érdekes tények az életből

  • Alkoholtartalmú italokból a Reynolds kizárólag a whiskyt részesíti előnyben.
  • Ryan fél a magasaktól és a repülőgépeken repül. Ezek a fóbiák megjelentek a színészen, miután ugrott egy ejtőernyővel, amely nem nyílt először.
  • Amikor a színész Indonéziában ünnepelt, Alanis Morissette-szel együtt a szigeten megüt a szökőár.
  • Ryan játszhat Xandar Harrist (“Buffy the Vampire Slayer”). Később a szerep Nicholas Brendonhoz ment.
  • Megpróbált Murdoch szerepére (“A” csapat).

Ryan Reynolds – a mai nap

Ma Ryan Reynoldsnak talán minden, amit pályafutása elején kíván elérni – a kollégák tiszteletben tartását, a kritikusok elismerését, a közönség csodálatát. Ő híres, gazdag és fiatal. Azonban a színész nem akarja megállítani az elért eredményeket, helyesen hiszi, hogy a legjobb szerepek még nem jönnek el. Az utolsó interjújában Reynolds elmondta, hogy a “Deadpool” film forgatásának előkészületei, amelyekben ő játssza a fő szerepet, közelednek a befejezéshez. Így a csodálatos színész minden rajongója hamarosan újra találkozni fog a képernyőn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 72 =