Nicole Kidman elmesélte gyermekei születésének történetét

Az ausztrál magazin Ki tudta folytatni egy exkluzív interjút Nicole Kidmannal, a világ minden tájáról ismert színésznővel. Ő is részt vett a fotózáson, ahol megpróbált több ruhát a világ leghíresebb tervezői, kézzel készített kifejezetten neki.

A hollywoodi híresség részesedése sok nehéz tesztet mutatott, mint például a méhen kívüli terhesség, a vetélés. Ezután követte a meddőség kezelését. Sokan tévesen magyarázzák ezt a tényt egy színésznő vonakodásával, hogy feladja karrierjét. Valójában régóta álmodott egy gyerekről, de nem tudott teherbe esni.

És csak 2008-ban, 41 éves korában született meg első gyermeke – Sandy nevű lány. Mire az első gyermeke született, már volt két elfogadott gyermeke.

„Én már régóta próbálta megérteni a tény, hogy soha nem lehet, nem lesz gyerek. Amikor még a születés, a hetedik mennyországban. Mindig igyekeztem, de minden alkalommal, hogy lehetetlen. Azt fogja mondani, nem többet, amit kellett méhen kívüli terhesség, vetélés, ami után én kezelték meddőség, amikor még született vasárnap meglepődtem, mert a valószínűsége nagyon alacsony volt”-. Nicole Kidman megosztott.

Ezután a színésznő második férjével – az ausztrál énekes, Keith Urban úgy döntött, hogy egy helyettesítő anya szolgáltatásait használja, amelyeknek köszönhetően a második lány, a Faith megjelent a családban.

Továbbá, egy interjúban a színésznő tagadta a pletykákat, amelyek szerint ő adott tippet Katie Holmes – a második felesége volt férje, Tom Cruise, miután szakított vele. “Soha nem beszéltem vele, nem veszek részt az életében” – mondta a színésznő.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2